9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLITIKA: Patálie pana Čistého

Okolo Jana Korytáře se v poslední době vyrojilo několik historek zpochybňujících jeho důvěryhodnost. Buď bývalý starosta Liberce stále někomu z mocných spoluobčanů leží v žaludku, anebo opravdu nemá čistý štít. Přičiňuje se o to částečně sám. Jeho sdružení Čmelák požaduje dotaci, z níž by mělo jít Korytářovi a jeho přítelkyni Martině Burešové do kapsy 1,6 milionu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Boleslav 25.3.2012 17:31

Re: Chudák Korytář

Už jeho jméno je mohlo varovat :-)

J. Boleslav 25.3.2012 17:30

Re: Zapomněl jste ještě na další pozemek u Javorníka.

Tak to někdy bývá. Stačí se podívat na "čisté" veverky v centrální politice.

F. Doušek 24.3.2012 11:28

Zapomněl jste ještě na další pozemek u Javorníka.

To je však vedlejší. Pan čistý, který rozložil libereckou SZ, se sám na magistrátu začal chovat jako pravý mocipán a pěstovat klintelismus v míře větší a okatější, než bylo za jeho předchůdce z ODS, po jejíž zádech se na primátorský post vlastně vyšplhal.

J. Stejskal 24.3.2012 9:59

Tedy,

možná že neumím čís mezi řádky, ale mně to zas tak strašné nepřipadá. Pochopil jsem, že autor má s dotčený pánem jakési spory, ale tohle tedy nic příšerného není. Je to jen takové plivnutí. Upozorňuji, že ani jednoho z pánů neznám a jsem odjinud.

J. Jonášek 24.3.2012 9:13

Chudák Korytář

ani pořádně nakrást si neumí, jako to dovedou jiní politici. A ještě po takových drobných. Ale příznivců má v Liberci víc než dost... Další prosťáčci, kteří skočili na lep SZ. Stejně jako je to s VV, jako to bude s babišovou partou dalšími spasiteli.