7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Partiový ministr

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Běhal 5.10.2010 7:34

www.legendacunek.cz

Pane Jemelíku, přečtěte si na www.legendacunek.cz jak bylo zmanipulován přerovskými vyšetřovateli podání žaloby na Čunka.V znaleckého posudku VŠE, objednané ministerstvwm je konstatován, že znalecký posudek na cenu bytů prodavasných radnicí, vypracovaný společností NOVA, pracující téměř výhradně pro policii, je hrubě a úmyslně zmanipulovaný, silně nadnesený, aby  bylo možno vznést obvinění proti Čunkovi. Lidé, kteří se postavili proti nezákonému jednání přerovských vyšetřovatelů jsou dnes perzekuováni a odvolávání z míst. To má být právní stát. Přestaňte psát, že zastavení Čunkova vyštřování bylo protizákoné. 

J. Bořický 5.10.2010 10:57

Re: www.legendacunek.cz

Nemám takové informace,abych mohl vyřknout soud.Na www.legendačunek není uveden znalecký posudek,ale pouze jeho interpretace.Může být pravdivá,ale také nemusí.Pokud se tehdy k této situaci p.Čunek vyjadřoval,tak velice nešťastně.Připomínalo mi to Grosse se strejdou Vikem.A ty tanečky ze strany státní žalobkyně atd,také nemohou vzbuzovat důvěru.Za dané situace na Čunkovi zůstane do budoucna stejně bláto.Podle mne bylo neštastné zastavení vyšetřování.Pouze roznodnutím soudu by mohlo být jasno.Uvádím "mohlo",protože obecně k soudům také není přílišná důvěra.Ale s tím asi nic neuděláme.Pouze soudy si budují u občanů důvěru.

V. Běhal 5.10.2010 15:38

Re: www.legendacunek.cz

K soud nemohlo dojít, protože nemuhlo dojít k obvinění, pro které nabyly důkazy. Nešlo o interpretaci possudku, ale o jeho citaci.

Potká Robíček Khona a říká mu::"phane Khon od večeře co byli u nás minulý týden jsme postrádali dvě střibrné lžičky". "Snad nechtějí říct, že jsem ty lžičky ukradl?" "To ne, ony se našly, ale vědi, stín podrzření už na nich zůstane".

J. Bořický 5.10.2010 17:38

Re: www.legendacunek.cz

Z čeho pramení Vaše jistota,že jde opravdu o pravdivou citaci? Já už našim politikům nevěřím v ničem.Jedni hází vinu za vzniklou hospodářkou situaci jeden na druhého.A ani se nezačervenají.Také nevím z čeho pramení Vaše přesvědčení,že nebyly důkazy? Pokud čerpáte informace z tisku ,tak nejde nikdy o jistotu.Já ji nemám.Tím nechci říci,že věřím ve vinu Čunka.Jen uvádím,že vše bylo podivné.Hlavně Čunek reagoval na dotazy nevěrohodně,podobně jako křišťálový Gross.Stejné "blekotal".

V. Běhal 5.10.2010 22:10

Re: www.legendacunek.cz

Těžko si může politik, který je tak sledovaný, dovolit  citova a uvést písemě něco, co není pravdivé. To by ho novináři roztrhali. Otázka je, co Čunek říkal a jak jeho projevy a to, co  říkal reportéři sestřihali. Za žádného politika nedám ruku do ohně, ale jen člověk na hlavu padlý nemůže vidět, že jde o vykonstruovanou kampaň zlikvidovat nepohodlného politika.