18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubkův návrat

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
narcis10 3.3.2008 16:19

paroubkuv návrat

p. Bárta máte chorý mozek proto raději nepište žádne články! vy nepochybně milujete ods ! nechte p. Parouka na pokoji a starejte se raději o hulváta a prolhaného Topola!

mili 3.3.2008 18:44

Re: paroubkuv návrat

Pan"narcis" - jako Rath ??

Starý J. 3.3.2008 18:50

Re: paroubkuv návrat

Chorý mozek má poze ten, kdo nedokáže věcně odporovat, snést pro svá tvrzení důkazy, argumntovat - zkrátka nedostává se mu na diskuzi shůry....

Proto tituluje ty, na něž nestačí, ubohými  řečmi o chorém mozku.

Člověče, Vy nepochybně milujete ČSSD a soudruha Paroubka! - Tímto posledním výkřikem jsem napsal podobnou idiotštinu, jakou jste napsal Vy. Nějak Vám nedochází, že někdo rád vdolky, někdo holky.Jestli pan Bárta miluje ODS nevím, ale i kdyby, tak co to na věci mění? Pan Bárta na rozdíl od Vás napsal velice slušný článek, nepostrádající logiku. Na rozdíl od Vás!

Malý Aston 3.3.2008 16:14

Soudruh Paroubek mne zklamal!

Já jsem byl připraven,jakmile vyskočí na rodnou hroudu,že se opře do KSČM a tomu prohlášení že se hlásí k myšlenkám revoluce roku 1948,včetně myšlenek hromadného vraha Klémy a on se pustil do ODS.Takže s nimi souhlasí.A ten debil Škromach ještě veřejně prohlásí,že metody ze Sýrie budou zavádět v celé ČSSD.Kléma se jezdil učit do Sovětského Svazu jak těm kapitalistům zakroutit krkrem a Paroubek zase do Sýrie jak zakroutit krkem všem.A hned je to poznat,jen se vrátil již Štech organizuje stávky,ještě není jasné jak a kdo a kdy bude chodit do důchodu ale stávkovat se proti tomu bude.Odbory jsou tady aby vyjednali dobré Kolektivní smlouvy a ne aby jako milicionáři pochodovali po ulicích a pořvávali hesla.Ten Vítězný Únor se nějak Paroubkovi nepovedl,já mám dojem že se nepovedl Paroubek.:-D

Gab 3.3.2008 15:15

Klement Gottwald a jeho soudruzi

také jezdili na studijní cesty. Do Moskvy. Sám  Kléma potom řekl veřejně,  že se tam jezdí učit, jak zakroutit opozici krky.

Dnešní darebáci se jezdí učít k islámským teroristům. Není to nic jiného, než vlastizrada. Zbavit imunity a zatknout.

TTSO 3.3.2008 15:03

kdybych neviděl některé příspěvky tak bych snad uvěřil, že na fámě o blokaci některých stránek z Lidového domu

kdybych neviděl některé příspěvky tak bych snad uvěřil, že na fámě o blokaci některých stránek internetu z Lidového domu, něco je:-P

Autor, může být rád, že se od sýrie ještě nic neaplikovalo, protože žurnalisté v takových zemích každou chvíli šlápnou náhodou na mýdelko v koupelně.

Teda tenhle článek zapůsobí rychleji než viágra, oranžový muž bude soptit jak dráček

petr 3.3.2008 15:03

Zbavit imunity a zavřít

Všechny tři co byli na studijní cestě. Co jiného než trestný čin je jednání s režimem, který zcela bez skrupulí podporuje terorismus? Takže jak říkám, zbavit imunity a zavřít. Madam Jyřýkovou ani imunity zbavovat nemusí.

Šerlok Homeless 3.3.2008 14:27

Jirka možná v Sýrii potřeboval dohodnout nějaké kšefty

které se dost dobře nedají vyřídit poštou. Nákup zralých makových zrníček to asi nebyl.

liberal shark 3.3.2008 14:12

velmi pěkné

Možná že ODS nakonec vydělá na jasnějším příklonu k pravici a lépe vyjádřeném (negativním) přístupu ke komunistům. Vyznamenání Mašínů je jasný signál KSČ(m) a ČSSD(b) ve stylu: soudruzi všech barev, polibte si (Y). ;-D To by mohlo zabrat.

P 3.3.2008 12:55

hezky clanek

moc pekny clanek, obzvlaste mne pobavilo "Osobně si myslím, že oním medem na mucholapce byly státnické pocty,

kterých se mu v Sýrii dostalo a jimiž Syřané demonstrovali mezinárodní

kontakty své země. V absťáku prostě člověk udělá ledacos", mate naprostou pravdu, v jemenskych novinach Paroubka predstavovali jako premiera a ani trosku se nebranil..

Nedivící se 3.3.2008 12:52

No jo ....

.... Pavel Bárta a Neviditelný pes ..... co jiného než adorace (= zbožnění) ODS a jejich fírerů a spílání zlému Paroubkovi a ČSSD --- na víc se jeho mozeček nezmůže !!!!

Ja 3.3.2008 13:29

Re: No jo ....

Asi neumíš číst nebo nevíš o co jde. Tak se do diskuze dospělých lidí nepleť. To víš jak říkal jistě tvůj vzor a velký učitel - "učit se, učit se, učit se". Nabo si dej studenou sprchu;-D

Nevědoucí 3.3.2008 17:45

Re: Re: No jo ....

... co jste tím chtěl vlastně říci ??

Kobylka Lajda 3.3.2008 14:43

Re: No jo ....

RvRv(Y)(Y)

Starý J. 3.3.2008 12:51

Standa

....kdo podporuje vrahy, sám je zločincem. Je to jako napomáhání k vraždě. Avšak ti co mají kriminálníky Mašíny za vzor a třetí odboj a vykládají, že byli ve válce proti komunistům, chtějí legalizovat vraždění.

Takže podle Vaší logiky je okamžitě nutné sebrat všem z druhého odboje všechny výhody, které jim byly za odpor proti nacistům přiznány a ty, co jim je přiznali označit za zločince. Je to jako napomáhání k vraždě.Je třeba okamžitě druhý odboj označit jako zločinecký a všechny partizány, odbojáře i ty, co jim pomáhali, považovat za vrahy. Vrahy byli i Kubiš s Gabčíkem, atd....

....Neuvědomují si, že na základě této zvrácené logiky omlouvají a legalizují postup po  Únoru 1948. Napadeným dávají právo na odvetu....

Copak bylo dříve? "Postup po únoru", nebo odpor Mašínů? A nejhorší nakonec - zaměnil jste "napadené" a "napadající". Podle Vás je napadený komunistický režim a "napadající" jsou odpůrci tohoto režimu. Podejte si s Filipem ruku a táhněte do.....

Jak podle Vás měl vypadat odpor občanů proti teroru, který zde komunisté po Únoru 48 rozpoutali?  Občané neměli právo se bránit třeba se zbraní v ruce? Naopak je obrovská škoda, že to byli jen Mašínové se zbraní a JEN tisíce beze zbraně. Ten odpor by nebyl úspěšný (stejně jako by nebyl úspěšný otevřený boj se zbraní proti vstupujícím nacistům), protože komunisté již měli protiústavně vyzbrojené milice a na hranicích v okolních státech Rudou armádů (a víme jak dopadli Maďaři v roce 1956), ale zachovali bychom si trochu cti v těle!

Harry 3.3.2008 15:01

Re: Standa

Kdysi jsme jednou s jednim Amikem diskutovali problem zbrani drzenych obcany v USA. On se vubec ani nepokousel nejak obhajovat nebo vysvetlovat ty cvoky co obcas nekoho picnou. Rikal ale, ze to je nutna dan za to, ze u nich nemuze byt komunisticky nebo nacisticky prevrat jako v Nemecku nebo u nas. Amici by proste nacky nebo komouse rozstrileli hned druhy den protoze kazdy ma doma alespon jednu bouchacku.

ck 3.3.2008 12:48

jen tak dal,

neni to super jakou mame svobodu a vidime jak do sebe politici rezou. Vzpominam, jake bylo za totality cteni o domaci politice. Vsichni se furt meli radi a nepritel byl nekde mimo, daleko.   

Jara 3.3.2008 12:39

Za vším hledej ženu

Paní Petra odešla znechucena z plesu sociální demokracie již po hodině, nebylo to její kafe, nechat se tam okukovat od postarších soudruhů. Paroubek měl doma potom peklo, dva dny spal na chatě. Také svatební cesta do Bardejova nebyla nic moc, dobrá snad k tomu, že si tam Paroubek léčil potenci. Tak se muselo vyrazit někam dále a nejlépe zadarmo. Že jednou pozvou Jirku čínští komunisté a podruhé syrští teroristé, za to Jirka nemůže. Svůj ke svému. Bylo to zdarma, Petra něco nakoupila a bude zas doma chvíli klid. Navíc ještě Topolánek v Americe. A to Paroubek Petře svatosvatě  po husitsku sliboval, že do dvou měsíců bude na 99% opět premiére a do 5 lety bude paní prezidentová.

PROKOP BUBEN 3.3.2008 13:23

Re: Za vším hledej ženu

A z Topolánkovy ložnice není nic nového na skladě....A co blondýny velkého KORMIDELNÍKA, LÍBAJÍ OPĚT SLADCE.....

Kobylka Lajda 3.3.2008 14:44

Re: Za vším hledej ženu

;-D;-D;-DR^

Obřík 3.3.2008 12:17

užitečná cesta

Nejel tam Paroubek náhodou pro peníze, aby mohl konečne zaplatit advokátu Altnerovi???Tato otázka mě jako první napadla když jsem spekuloval proč ten Paroubek jel do Sýrie - ještě dříve, než jsme dostali jakés -takés vysvetlení důvodu cest od čssd, . Myslel jsem totiž, že prostě jen Syřané chtějí ukázat, že se s nimi ještě někdo z Evropy přátelsky baví a tak Paroubkovi zaplatili nejen cestu, ale i neco navíc za to, že teď jejich agentura může psát o přátelské návštěvě. Zkrátka napadlo mě, že Paroubek prodal "dobré jméno" ČSSD aby měl na zaplacení Altnerovi.

Včera se mi ale dostalo nejen oficielní vysvetlení , ale na jiném diskusním foru i ujištění od jednoho zasloužilého člena ČSSD, že tam Paroubek byl na naprosto nevinné studijní cestě což je podle něj nic proti tomu, že tam jezdí i jiné a dokonce státní dlegace.  Tomu zasloužilýmu členu čssd , ani celý straně nedochází, že důvod "Studijní cesta" je snad ten nejhorší myslitelný důvod proč tam jet a že jestli Paroubek studoval dobře, tak se mají členové čssd skitečně na co těšit - stranická milice je bude střílet za čtení N.Psa atd. A to vše nejdřív ve straně a pak ve státě.

 Ale to stejne nevylučuje , že je možný oboje, že možná Paroubek dostal i nejak zaplaceno - to je možný taky.  Otázka je - přispěla nějak pozitivně, či negativně cesta Paroubkova k české vyjednávací pozici ohledne zaplacení Syrského dluhu ? Má tam kvůli tomu jet přece Kalousek. Ta jednání jistě nebudou krátká a Paroubek možná počítá s tím, že se protáhnou až do doby, kdy premiérem bude už zase on. Takže - ani bych se nedivil, že Paroubek už práve vybral takovou menší zálohu.

Jestli někomu vadí, že přílš spekuluju a fabuluju, tak ať mi sdělí, kde se mám dozvědět nejaké skutečné podrobnosti o důvodech té cesty a věcné výstupy

kobi 3.3.2008 14:07

Re: užitečná cesta

Je lepsi jet PRO KACKY do Syrie nez vytunelovat CR,no ne jak to delaji modre straky!!!!Rv

Obřík 3.3.2008 14:25

Re: Re: užitečná cesta

Tuneloval každej kdo mohl -

v prvý řadě rudej datel , pak  oranžovej hejl  i modrý straky a přidali se i další přelétaví ptáci

ale hlavní věc - vy tedy něco víte o tom kolik pParoubek zatím z toho Syrského dluhu vyinkasoval ??????Je to sice nechutný, ale je nakonec líp, když se dluh umoří hned, než až tehdy kdy Altner vyhraje mezinárodní arbitráž a dluh ČSSD se bude platit tak jako tak ze státní pokladny kam  ty peníze ze Syrského dluhu patří. Takle to bude spalcený dřív a nepobežej úroky.  

Vlaďa 3.3.2008 11:45

učit se,učit se,učit se .

 On se nám jezdí pan (pan je ještě slušné oslovení)Paroubek učí jistému stylu práce

 do Sýrie,jako Gottwald se jezdil učit do Moskvy jak nám zakroutí krkem.Že to ostatní

sociální demokraté snášíte ? Nemáte někoho jiného,než to vaše vedení?Paroubek,Hašek,Rath,Jičínského,Krauze,Svobodu v base,Tvrdíka atd...?8-o

mt 3.3.2008 11:43

Seriozní článek , díky !

Pomalu není co číst v lidovkách.cz , výjimku tvoří jen Neviditelný pes.

Pokračujte tak dál a nenechte se znechutit některými diskutéry , kteří si pletou NP s Bleskem...

 

emersonskej 3.3.2008 12:01

Re: Seriozní článek , díky !

R^ souhlas !!!

BuBu 3.3.2008 12:01

Re: Seriozní článek , díky !

R^R^R^ . . . . . ale ani tak ne s Bleskem - ale s Haló novinami !

Obřík 3.3.2008 12:24

Re: Seriozní článek , díky !

s některýnmi maličkostmi sice nesouhlasím - třeba to o zeleném strašení, nebo o tom, že Topolánek je tupý Valach - to beru jen jako folklor, protože jinak to je

R^ výborný článek . Díky R^ 

Kobylka Lajda 3.3.2008 14:45

Re: Seriozní článek , díky !

R^R^R^

BuBu 3.3.2008 11:32

Pane Bárto - velmi trefně napsáno !

Kvikot rudých podsvinčat v diskusi . . . dává Vašim slovům punc pravdy !

Ale šlo to napsat stručněji : Výkvět post-bolševického hnoje z ČR si vyjel na výlet, aby se od pohanského fundamentalistického hnoje naučil - jak zakroutit krkem demokracii v Čechách !

Tedy svůj . . . . . ke svým !