21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vacek 9.3.2010 10:01

Re: pane Wagnere

Když vás tak čtu, pane Šejno, vidím, že byste byl schopen okřikovat a napomínat kritiky Hitlera či Gottwalda v dobách jejich politických začátků, kdy nebylo většině lidí zřejmé, co se z nich vyvine. Copak jste tak slepý, že nevidíte, co JP spolu s bolševiky předvádí? Přečtěte si dnešní psí úvodník a jeho odkazy  -chytrému napověz, hloupého trkni

M. Prokop 9.3.2010 12:24

Re: pane Wagnere

Proč by jen v době jejich začátků? Správní levičáci, ne?

J. Vacek 9.3.2010 9:22

Pomozme soudruhu Paroubkovi...

Pomozme soudruhu Paroubkovi se získáváním fotografií odpůrců a sami mu posílejme své fotografie prostřednictvím MMS na JEHO mobil 602 393 029  - včetně komentářů...  Bude určitě velice ráth.

Podotýkám, že číslo je opravdu jeho, mám ho od Standy Pence z Trutnovského festivalu - vzpomínáte, jak se soudruh Parouback strašně hněval? Nahněvejme ho znova a znova. Ukažme mu, že to s námi nebude mít jednoduché, vždyť tento "člověk" rozhodně nepatří do politiky - ani do vrcholné a ani do té komunální....

M. Šejna 9.3.2010 9:30

Pane Vacku

a co kdybych požádal pana Wagnera, aby mi poslal Vaši adresu. Já bych Vám pak posílal dopisy a občas k Vám přijel na návštěvu. Jistě byste se vůbec nehněval, že? A nebo stačí, když nám tu zveřejníte i Vaše telefonní číslo. Určitě Vám to nebude dělat problém, když tady dokážete zveřejňovat čísla jiných.

J. Vacek 9.3.2010 9:44

Re: Pane Vacku

Vážený pane Šejno, už od prababiček víme, že na hrubý pytel patří hrubá záplata. Netvrdím, že to, co navrhuji je úplně fér, ale jste-li jen trošku soudný  a ne tak hloupý a omezený, že volíte ČSSD nebo KSČM, uznáte, že duo Paroubek - Rath je velice nebezpečné (důvody netřeba vypisovat). A s čím kdo zachází, s tím také schází. Chová-li se Parouback tak, jak se chová, musí počítat s nevolí a protivenstvím, lidí, kterým záleží na demokracii a svobodě. jinými slovy - chce-li JP omezovat něčí svobodu, musí být omezována svoboda jeho!!!! A na závěr - číslo na JP je zcela veřejné : např.:  http://cztk12.com/20051028_volejtepremierovi.htm

M. Šejna 9.3.2010 10:33

Aha, pane Vacku

tak už to chápu. Voliči ČSSD a KSČM jsou dle Vás hloupí a omezení.  Už jen toto Vaše vyjádření k lidem s jiným názorem ukazuje, jaký jste netolerantní exot. Předpokládám, že Vy jste velmi chytrý a zcela neomezený.

A když jste tak chytrý a neomezený, jistě budete schopen velmi přesně popsat důvody, proč jsou Paroubek a Rath nebezpeční. A prosím, napište konkrétní indicie a nikoli to, co si jen myslíte.

M. Vondráček 9.3.2010 10:52

Re: Aha, pane Vacku

Jsou, přečtěte si pozorně co jste napsal a dojdete k stejnému tvrzení ...

M. Prokop 9.3.2010 12:25

Re: Aha, pane Vacku

Ze stejného důvodu jako Lenin, Stalin, Mussolini, Hitler, Mao, PolPot .........

R. Janoš 9.3.2010 13:58

Re: Aha, pane Vacku

Ale jistě pane Šejno, že jsou voliči ČSSD a KSČM tupci. Nevím, kde to bylo uvedno, ale je to asi tak 3 roky zpět, kde se dělal výzkum vzdělanosti podle toho, kdo koho volí. A výsledek? U KSČM se rekrutují lidé převážně se základním vzděláním, minimum maturit a ojediněle vysokoškolské vzdělání. U ČSSD to bylo podobné, jen bylo více maturantů. Při dotazu, jaké  noviny či televizní noviny sledují, tak voliči koalice KSČSSD dávali na první místa BLESK, AHA a TV Nova, kde ukazují pejsky jak umí podat pac. Takže pane Šejno, máte pravdu vzdělanost voličů ČSSD a KSČM je velicé malá a proto se dostávají ke korytům relativně vzdělaní gauneři typu Ráth, Paroubek, Zaorálek atd.............................

E. Dadák 9.3.2010 11:20

Re: Pane Vacku

Však jsem taky dostal na sms adekvátní odpověd ! Cituji - čeká tě zasloužená odměna- konec citátu ! Tak to jsou praktiky mafie !

J. Vacek 9.3.2010 14:48

Re: Pane Vacku

Nic si z toho nedělejte, pane Dadáku. Jyrka ztrácí nervíky, když mu přijde nesouhlasná SMS. Mně vyhrožoval Policií, ale to by nedělal nic jinýho, než podával trestní oznámení. Přesto jen nabádám ke slušnosti - tvrdě, jízlivě, ale slušně, o to je to lepší.  Tak jen do něho!!!! A telefon šiřte dál!

J. Petrovický 9.3.2010 9:41

Re: Pomozme soudruhu Paroubkovi...

Za kterého mobilního operátora lobujete  pane Vacek? Jakou z toho máte marži? Já bych se přidal.

J. Vacek 9.3.2010 9:52

Re: Pomozme soudruhu Paroubkovi...

Dobrý, to mě nenapadlo, mohu Vás však ujistit, že nelobuji za žádného z operátorů- už jen z logiky věci vyplývá, že cenu za SMS platí ten, kdo odesílá od toho či onoho operátora.... JP si ty došlé SMS bohužel neplatí.

Pro úplnost - lobuji za demokraticky a svobodně smýšlející spoluobčany..   I když to vypadá jako otřepaná a vyčichlá fráze.

J. Petrovický 9.3.2010 10:02

Re: Pomozme soudruhu Paroubkovi...

Pokud si pamatujete co jste v příspěvku napsat, tak vám přípomínám, že jste nabádal k posílání MMS a nyní píšete o SMS. Tak co vlastně náme posílat, co je výhodnější pro operátora?

J. Vacek 9.3.2010 10:08

Re: Pomozme soudruhu Paroubkovi...

I vy hnidopichu jeden :-)) . O tom, co kdo pošle, nechť rozhodne odesílatel sám...  Nebo snad platím i za došlou MMS? To mi pak nějak uniklo.

J. Petrovický 9.3.2010 10:17

Re: Pomozme soudruhu Paroubkovi...

Mně přece nejde o Paroubka jestli to bude platit nebo ne. Já také vím, že odeslanou zprávu SMS nebo MMS platí odesílající. Já jen k vůli vaší  výšši provize, protože za SMS zaplatím 3 kačky a za MMS deset a "když  nás budou miliony tak se něco nahrabe."

M. Matoušek 9.3.2010 19:14

Re: Pomozme soudruhu Paroubkovi...

Ovšem zapomněl jste,že sprostý Topolánek ulhaný rovněž svými sliby,s Dalíkem a Íčkem po boku s tím brejlovcem Nečasem do politiky také nepatří.Nehledejte jen u protivníka ale podívejte se i do vlastních řad modrých ptáků.

J. Vacek 9.3.2010 21:50

Re: Pomozme soudruhu Paroubkovi...

budete se asi divit, ale dávám vám za pravdu! A kdybych měl k dispozici číslo na Tupolánka, předložím jej diskutujícím též. Podotýkám, že Tupolánek s Íčky, Velrybáři, Tlučhubtchoři, Dalíky atd. dokonale zničili autentickou pravici a tím i relativně slušnou politiku v této zemi.

A víte, co se šušká? Že se Myrek s Jyrkou dohodli na tom, že po volbách se Tupolánek stane předsedou Parlamentu. No to je na blití!!!! Až se mi chce napsat: "Neposílejte SMS, ale střílejte tu pakáž (Parouba i Tupola)!!!!" .  Ale nenapíšu to, byl bych považován za teroristu...

M. Prokop 9.3.2010 8:48

No jo,

někdo si fotí, fotografem od STB, jiný zase registruje.

Pakáž kam se člověk podívá.

J. Blažek 9.3.2010 6:00

Objektivita?

Na co objektivita? Proč? Ale přece jen - autor článku by měl mít za jménem dovětek: "Propagační pracovník ODS". Jen bych ho chtěl upozornit, že zaspal datum. Strašení čertem se prováídí 5. prosince a přece jen lepší je heslo: "Řešeníé místo strašení".

J. Bořický 9.3.2010 7:10

Re: Objektivita?

Pane Blažek,proč ten,kdo kritizuje Paroubka ,musí být hned označený za propagačního pracovníka ODS?Je to podobné jako znát pouze dvě barvy.Když to není černé ,musí to býr bílé.Jenomže nejsou pouze dvě barvy.

E. Dadák 9.3.2010 8:19

Re: Objektivita?

Pane Blažku, nejste náhodou jeden z těch fotografů ! Ale tady přestává legrace, to jsou totalitní metody a ty naplňují podstatu trestného činu.

V. Kain 9.3.2010 8:22

Re: Objektivita?

Vy o tom nevíte,že toto byly praktiky StB?Ona není pravda,že tito lidé byli následně různým způsobem šikanování a i jejich rodiny?Pokud to nevíte z nedostatku vědomostí,tak si je doplňte.Pokud to ale víte a děláte,že to je strašení,tak jste stejně nebezpečný lump jako oni.

R. Sedláček 9.3.2010 8:36

Re: Objektivita?

Jak jsem napsal včera na LN: "Slyšet od socialisty kritiku svých šéfů je stejně nemožné, jako vudět vietnamce venčit psa."

Panu Blažkovi zřejmě nevadí hrozba zneužívání jeho fotografií a informací o něm, neboť předpokládá, že on bude stát na druhé straně fotoaparátu.

Paroubkovy

metody

J. Vorlický 9.3.2010 8:38

Re: Objektivita?

Pánové, nevím o co vám jde. Vždyť Česká republika je (i ze zákona) úřednicko-policejní stát již teď. O právech a povinnostech občanů rozhodují zásadně příslušné správní orgány (například policie, finanční a živnostenské úřady). Mrkněte se na vsp.blog.cz, SPRÁVNÍ SOUDNICTVÍ I.  Tak se s tím smiřte a pochopte, že pan Paroubek se jen připravuje na to, aby vyhověl zákonům Česka.

P. Matustik 9.3.2010 0:19

Fotografie pro Paroubka

Mozne reseni je zacit panu Paroubkovi zasilat vlastni fotografie s personalnim venovanim i s podpisem...

L. Žárská 9.3.2010 7:30

Re: Fotografie pro Paroubka

Taky o tom přemýšlím. Proč to tomu pánovi neulehčit, že? :-) Kromě chlebu a her by teď mohl voličům slibovat i výstavu odpůrců.

J. Vacek 9.3.2010 9:23

Re: Fotografie pro Paroubka

Ano,  posílejme své fotografie prostřednictvím MMS na JEHO mobil 602 393 029  - včetně komentářů...  Bude určitě velice ráth.

Podotýkám, že číslo je opravdu jeho, mám ho od Standy Pence z Trutnovského festivalu - vzpomínáte, jak se soudruh Parouback strašně hněval? Nahněvejme ho znova a znova. Ukažme mu, že to s námi nebude mít jednoduché, vždyť tento "člověk" rozhodně nepatří do politiky - ani do vrcholné a ani do té komunální....