26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubkovy gatě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 5.3.2007 15:05

Re: Re: To je ale krása

Proč musí být všichni "zaslepení"? To že do morku kosti nesnáším rudou (nenašel jsem zhola nic, proč by to tak nemělo být) a dnes i růžovou, ještě neznamená, že jsem "zaslepený modrý"! Modrá je pro mě jediná přijatelná, jako protiváha právě té rudorůžové! Až zde bude jiná vhodná, budu třeba "kafepron do zelena"! Jsem prostě všechno jiné, nežrudorůžový a jsem odhodlaný proti nim bojovat (jak říká Jyrka) a pronásledovat je  "až za hrob"!

karlos2502 5.3.2007 15:47

Re: Re: Re: To je ale krása

ja rudé nesnáším už 50 let a kdo se k ním hlasi vnynějši době tak je pomyleny jak komouši v roce 69 .mate dobrý názor a tak vám fandim.

Stanley 5.3.2007 15:29

Re: Re: To je ale krása

  Apropos,jakou VY račte mít rád  barvu !  Ale přiznejte barvu !!!!

StandaT 5.3.2007 12:20

Re: To je ale krása

Platí nepřímá úměra. Čím míň tomu rozumím, tím zasvěceněji o tom hovořím. Čím míň toho mohu ovlivnit, tím více téma rozpitvávám. Čím méně mohu být popohnán k zodpovědnosti, tím jsem razantnější.

tich@dohoda 5.3.2007 11:19

byl bych rad "Realisto" , aby jste se neotiral o poctive

soudruhy z ODS, soudruh starosta z Noveho Boru neni zadny zlodej, to si vyprosuji, mozna mu nevysel "podnikatelsky zamer" to se prece stava, ze poctivy internacionalista ma dobrej oumysl a osud a socani se proti nemu spiknou :-) . Navic neni jiste, zda soudruha starostu Noveho Boru nenasadili do ODS zradni socani, jako trojskeho kone, aby stranu poctivcu a Mirku Dusinu rozvratil zevnitr a pospinil jeji neposkvrneny stit. Jen mi prosim nerikejte, ze by snad nejaky ODS'ak mohl krast. S tim Buldozerem na prazskem magistrate, to je stejna story, socansky bazilisek zneuzil duvery soudruhu z ODS, kteri sice magistratu formalne/ze zakona vladli ale ve skutecnosti o vsem rozhodoval Paroub, takze pokud se tam kradlo, odpovednost pada na socany a Benita, soudruzi z ODS si pouze hrali hada na prsou. Ano pan sudca, a potom ma udrel hlavou do topanky, a to sa asi padesat razy opakovalo, ja som sa iba branil. modre Cest :-)

čtenář zdrojů 5.3.2007 14:28

tichá dohodo

a nejen to. Dnes platíme daně do modré státní pokladny, takže je to oukej. Všimněte si, jak hlavní místní řvouni proti socanským daním najednou stichli. Před půl rokem se platily daně socanům, takže to bylo hrozné. A všichni víme, že loňský růst HDP byl navzdory socanům, letos bude (pokud bude) díky ODS. Loni jsme měli schodek rozpočtu díky socanům, letos ho budeme mít zas, ale tentokrát navzdory ODS.

AeroKarel 5.3.2007 10:36

K zahnání do kouta

chybí kritičnost jejich příznivců. Za vše může Kubice a Langer ..........

Probudí se teprve, až jim to vše spadne na hlavu.

Zebra 5.3.2007 10:29

Bubíku, brzdi !

Autor: BuBu IP: 85.207.187.xxx Datum: 05.03.2007 07:03

"A pak je třeba vyšetřovat a vyšetřovat . . . . Paroubka (za hospodaření na magistrátu,..."

myslíte ten jistej magistrát v tom jistým městě, ve kterým od plyšáku vládli jen modrouši ? A jak to kurňa přišlo, že si tam takovejch let drželi takovou rafinovanou veš, která jim pod jejich čestnejma, neúplatnejma ručičkama a inteligentníma modrejma vočíčkama zahleděnejma do zářně modrých zítřků rozkradla co mohla ? A kde to ta veš má když všichni ti výlupci modré cti sloužící občanovi do roztrhání těla by si jistě raději nechali ruku upadnout, než by šáhli na cizí ?

AeroKarel 5.3.2007 10:45

Re: Bubíku, brzdi !

Na tom vládnutí se socdem úspěšně podílela. Na jeho výsledcích nejspíš také.

Zebra 5.3.2007 11:12

To je odpověď nebo výkřik ?

Starý J. 5.3.2007 15:11

Re: Bubíku, brzdi !

...A jak to kurňa přišlo, že si tam takovejch let drželi takovou rafinovanou veš...

Taky se divím, že si socani tak dlouho drželi ve straně "zrádce a darebáky , blázna Melčáka a zloděje Pohanku!" Že na ty jejich průšvihy přišli až teď a Pohanku dokonce nechali dělat náměstka ministra. To jsou věci....

Zebra 5.3.2007 16:52

Ták, to bysme měli socany.

A teď ty modrouše pane Starý !

pan Havran 5.3.2007 10:22

Dvojí metr?

U Kubiceho zprávy nikoho z vás nezajímalo, jak se dostala ven, ale výhradně její obsah. Teď nikoho z vás nezajímá, že si Langer, Vidím a Kubice s poskoky před jejím vypuštěním telefonovali, ale zajímá vás výhradně, jak se zpráva o těch telefonátech dostala ven. Jsem bolševik (rozkošná univerzální nadávka, pro ty, kteří mají poněkud jiný názor než autor příspěvku) nebo se tady někomu měří jinak?

Realista 5.3.2007 10:33

Re: Dvojí metr?

A to měla tato zpráva charakter "Důvěrné. Ona prostě si unikla jen tak sama. A taky to byla naprostá náhoda, že se zde psalo v náznacích bez konkrétních faktů těsně před volbami špatně o ČSSD a jejích představitelích. Ó, jak jsou ti lidé v ODS charakterní, že ?

AeroKarel 5.3.2007 10:40

Re: Dvojí metr?

Nevím, jak koho, mne zajímá spíš ověření uvedených hypotéz. A takové vyšetřování Doležela nebo biolihu nějak moc nepokračuje, zdá se. Snad budou Britové nebo Švédové úspěšnější s Grippeny. Zde Mlýn nemele, vrtulník nelétá a na detektor lži se práší.

Starý J. 5.3.2007 15:14

Re: Dvojí metr?

Asi se to naučili od socanů! Ti přece vždy řešili, kdo to na ně prásknul a ne zda je to pravda! (Viz Kubiceho zpráva a další!)

Realista 5.3.2007 10:19

Ale, ale ...

takže Kubiceho zpráva a její organizovaný "únik" na veřejnost - to byla nejčestnější akce ODS. A zlí jsou samozřejmě ti, kteří zveřejní, že Vidím a Kubice si vícekrát před zveřejněním telefonovali.

Ó, ó, ó - svatá prostoto !

AeroKarel 5.3.2007 10:41

Re: Ale, ale ...

Koukám, že vám je dost jedno, kdo a zda korupční až do aleluja, jen když je zlá ODS.

jirka.s. 5.3.2007 11:42

Re: Ale, ale ...

Včera jsem telefonoval kámošovi, jestli půjdem na pivo! Mám se sám prásknout? Co jsem si to vlastně dovolil, že? Vlastním telefon a dovolím si z něho dokonce telefonovat. No, to jsem si tedy dovolil moc, že?

P.S.: Zřejmě mimořádně informovaný realisto! Můžeš nám tu jenom tak šeptnout do ouška, o čem si to asi tak telefonovali. Také by mne například zajímalo o čem se bavil pan Langer se svou tchýní, když už ji soudruh Bublan nechal odposlouchávat! Asi ji volal, že koprovku nemá rád, že?

Zorka 5.3.2007 10:11

JAKÉ JE TO SMUTNÉ ČTENÍ.......

Jak je to smutné, když člověk čte, kolik vzájemné nenávisti se mezi lidmi jedné země najde.............. Zajímalo by mne, kdy už se splní slova pana Václava Havla a kdy  už konečně ta PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ........     VVV>-VVV

BoBu 5.3.2007 10:26

Re: Vážená paní . . .

. . . ta už dávno zvítězila ! Jen se podívejte: Premiér vlády z r. 1998 Tošovský - konfident komunistického gestapa ! Soudkyně Grebeníčka - komunistka, jako prase, která 11 let tuto hyenu v lidské podobě ochraňovala tak vehementně . . . že se jí nic nestalo !  Šéf sekce Interpolu - estébák jako prase ! Kavan "KATO" namočený v gripenech až po uši ! Státní správa, policie prolezlá komunisty a estébáky !  Armáda prolezlá komunisty a estébáky tak silně, že když se v NATu o něčem jedná - tak nechávají Čechy za dveřmi !

A tak bych tu mohl psát do nekonečna ! Ano paní -  lež, nenávist a zloba . . . zvítězily na "celé čáře" !  :-(:-/;-(

třetí 5.3.2007 10:51

Re: JAKÉ JE TO SMUTNÉ ČTENÍ.......

Pravda a láska zvítězí hned jakmile tu lež a nenávist humanitárně vybombardujeme.

jirka.s. 5.3.2007 11:45

Re: Re: JAKÉ JE TO SMUTNÉ ČTENÍ.......

Překvapilo by mne, kdyby takoví milicionáři jako jsi ty, nepomáhali ládovat pumovnice!

Karel 22 5.3.2007 12:22

Re: JAKÉ JE TO SMUTNÉ ČTENÍ.......

Není to s tím smutným čtením tak zlé. Někdy se objeví i něco lepšího...Třeba teď.VVVVVV A lásce se někdy musí i pomoci, aby zvítězila.VVVVJste, Zorko, vdaná?VVVVVV

Jiří 5.3.2007 13:44

Re: JAKÉ JE TO SMUTNÉ ČTENÍ.......

Pravda je, že všichni mají nějaké to máslo na hlavě a lásku k penězům. To už zvítězilo na věčné časy a nikdy jinak.

Bohata 9 5.3.2007 10:08

Ne inženýrovi ale panu profesorovi VK.

Tomu údajně ukradli ,pardon jeho manželce za 4miliony šperků.U soustruhu si nato asi nevydělala ale co když jí soudruh Colotka něco takového dal.Ale nabývací doklady asi chybí.

Karel 22 5.3.2007 13:18

Lívie si na ně vydělávala po večerech šitím. Nikoliv u soustruhu.

Ptica z Modrej 5.3.2007 14:33

Re: Ne inženýrovi ale panu profesorovi VK.

Nezávidět a študovat,abyste mohl své manželce koupit diamanty....Klaus přiznává a zdaňuje  své příjmy za přednášky v cizině+publikace,kterýma vydělal(světe div se!)více než  jako státní úředník.A to ještě nemohl uspokojit všechny nabídky,jelikož dává přednost duchovním hodnotám před materiálním ziskem.Prostě Pan Profesor!

PROKOP BUBEN 5.3.2007 9:59

ASI TAKTO

 Opět jedna z jednostranných agitek k pomyslnému prospěchu Klausostrany....Že je Katokavan figurka trapná, včetně mnohých jiných je fakt, ovšem zapadá do nastoleného postbolševického Absurdistánu -.v němž nebude se brzy ČEMU DIVIT.....Dluhy socialistů jsou JEJICH dluhy a pokud jeden z armády PROHNANÝCH advokátů, bude požadovat peníze od státu, pak je možné se POZASTAVOVAT......

Minulou vládu lze tedy hodnotit a její opoziční kroky posuzovat, ovšem v kontextu s činností VLÁDY SOUČASNÉ, která se přes podivné složení a prapodivnému způsobu ROZHODOVÁNÍ, chopila vládní odpovědnosti.....Nebo má Topolánek, podobně, jako Klaus - VĚČNOU DOBU HÁJENÍ......

Realista 5.3.2007 10:20

Re: ASI TAKTO

Co chcete po pisálích v Neviditelném psovi? Myslíte si snad, že jejich mozečky jsou schopné něčeho jiného než jednostranných agitek ?