28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubkova svatba

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 21.11.2007 5:35

Re: Re: Paroubek si svatbu platil ze sveho,

No, socani museli nejdrive zalatat ty dusledky zlodejen a amaterismu Klausovych vlad - odhadem nejakych 800 miliard korun. Takze ty dluhy nejsou uplne tak jejich zasluhou.

V Cesku byste meli blahorecit Zemana a Pitharta - nebyt toho, ze Pithartova vlada prodala nektere podniku solidnim zahranicnim vlastnikum (VW, P& G,...) jeste pred nastupem Klause, tak by byly rozkradeny jako Poldi, Vitkovice, KB a desitky dalsich a ze Zemanova vlada nastartovala hospodarsky rust a nalakala investory, tak v Cesku zerete travu.

kundatra 21.11.2007 5:10

Dejte už pokoj s Paroubkem!

Socani mohou vzteky zešílet, když jim pořád hanobíte jejich vůdce. Paorubek je chudák, který podlehl vůdcománii a proto se chová stále jako státník, i když je jen předsedou politické strany, která je součístí parlamentu. Ale tak už to u malých lidiček chodí. Dáte mu funkci a on se z ni dočista zblázní. Víte co je to za skok z bezvýznamného kontrolůrka v restauracích a jídelnách na předsedu vlády? Paroubkovi z toho jeblo takovým způsobem, že do smrti už jiný nebude:-D(Y)

derik 21.11.2007 5:04

Ano, Paroubek ze sve svatby udelal politiku

za ucelem sveho zviditelneni. Paroubk sice rika ze mu pozornost medii vadi ale udelal vse proto aby pritahl pozorornost a dramatizoval to tim zda svatba bude/nebude/bude. Podstatne obletovanejsi filmove hvezdy dokazali v tichosti zorganizovat svou svatbu kdyz chteli. Paroube rejme potrebuje aby se o nem stale psalo a aby byl stale na ocich. Samozrejme v souladu s pruzkumy verejneho mineni. Jako kdyz nesl medveda vetsiho nez je sam, jen aby byl na fotografiich dobre videt jeho "uzitecny" darek pro mesicni vnucku (kterou od te doby nenavstivil). Proste Paroubek docilil toho aby se o nem po nekolik dni psalo.

Ladislav N. 21.11.2007 3:42

Re: Paroubek si svatbu platil ze sveho,

Že ťa huba nepálí, ogare, podívej se, co Paroubek a jeho burani natropili se státním rozpočtem... dluhy tisíc miliard!! A jakou že to chcete částku vyčítat Topolánkovi? Byla ta částka utracena v rozporu s předpisy či jinými zásadami (etikou?) Je ta částka vyšší, než stál onehdá Paroubkův let helikoptérou z Prahy k Ostravě, stejným směrem výjezd kolony automobilů s ochrankou z Prahy - a riskantní jízda stejnou kolonou zpátky do Prahy včetně způsobené dopravní nehody?

P.S.: Paroubek neplatil ze svého. Svatbu platili rodiče nevěsty (Slovensko, 120 000 Kč) a Paroubek se nechal obdarovat agentem StB, jeho starým kamarádem...

T-Mobile 21.11.2007 2:58

Oznámení pro hřadového ptáka Jana Bartoně.

Spoušťadlo napnuté struny G bylo znova namazáno a seřízeno. Šroub typu Pazdera byl na Vaše přání vyměněn za niklovanou 27 matici. Račte zobnout. Přesný zásah do Vašeho xich......obličeje zaručen.VV

taky Honza 21.11.2007 2:41

Re: Sowfif je.......................

 Co Ti brání ve výměně vlastní oteklé prasnice?

Jan 21.11.2007 1:53

Re: Soudruh rajsky ucetni zabodaval, o tom zadna,

Vase charakteristika typickeho volice ODSCM je sice trefna, ale neni to prilis slusne. I volici ODS a KSCM jsou lide, maji volebni pravo a nic na tom nemeni skutecnost, ze obvykle ze systemu cerpaji mnohem, mnohem vice, nez mu odvadeji na danich. Neprijemnym dusledkem samozrejme je, ze zejmena kvuli emigracnim vlnam v minulosti je prumerne IQ ceske populace velminnizke a proto vetsina volicu voli bolsevicke strany - ODS a KSCM. Potom je hlupak Topolanek premierem a sotva prumerne inteligentni Klaus prezidentem.

Jan 21.11.2007 1:48

Paroubek si svatbu platil ze sveho,

takze zadny problem, Bartoni. Problem je spise v tom, ze hloupy buran Topolanek pouziva statni rozpocet na financovani svych a Dalikovych zabav - lyzovani v Innsbrucku (snad aspon "umi" lyzovat lepe, nez "hrat" hokej, videl jsem loni jeho trapacky pokus o najezd na branku) a zajisteni zivobyti pro svou milenku.

Ja vim, ze modri a rudi bolsevici vzdy povazovali to, co schopni lide v Cesku vyprodukuji, za sve vlastnictvi, ale neni tomu tak.

Sowfiw 21.11.2007 1:41

Soudruh rajsky ucetni zabodaval, o tom zadna,

zejmena mezi lopatakama a podobnym povlem si polepsi. Kazdej z nich ma doma oteklou prasnici, takze jim ted gulas se sesti bude jeste vice imponovat. Ze by to nakonec jeste zkusil na toho prasidenta? Obetovat se v zajmu delneho lidu takrikajic.

bohuš 21.11.2007 1:28

Re: rudopravove agitky

Tak to napiš a nebreč tady, že ti pomlouvají tvého guru.

proc, a proc kazdy den??? 21.11.2007 1:15

rudopravove agitky

Do (Y)!, toto se presne tak da napsat o Topolankovi, nebo o Bursikovi. A Cunek je jeste horsi kategorie. Bezte s temito rudopravovymi agitkami rovnou primo do (Y)!

Martin 21.11.2007 1:01

to ma v ODS na povel

co jde, to napise o Paroubkovi, je to jeho stranicka povinnost

Lubomír Ptáček 21.11.2007 0:16

Re: Bulvár Bertoň

Ale ne, něco na tom příspěvku přece jenom je. Sociální demokrat by se měl chovat sociálně a neprovokovat zbytečně spoluobčany, na jejichž zastánce ve věcech sociálních se pasoval.

Když ono se těm velkopanským způsobům těžko odolává. Na to musí být člověk silný jedinec.

bigl 21.11.2007 0:06

Bulvár Bertoň

Pane Bartoň, co to je za článek? Už ten nadpis je zcela mimo - copak je tohle POLITIKA? Zařadil jste se jen mezi mnohé autory, kteří se sice pasují na víc, než bulvár, ale jen aby ho v pokud možno plné míře citovali, shrnuli a tak nějak 's nadhledem' použili. A důležité věci jdou mezitím mimo. To je tedy slabota.