1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 9.8.2011 22:34

Nu, levici Rokův krok

trošinku oslabí (tím, že ji trošinku rozmělní), pravici to ovšem nepomůže - ta se zase nedostane ani do parlamentu.

R. Sedláček 9.8.2011 19:38

Moc pěkné

Autor a všichni socanští přívrženci sice nad Paroubkovým záměrem kroutí hlavou. Nedávají mu žádné šance atd. aLE VŠICHNI JSOU PO.... AŽ ZA UŠIMA, ABY TO DOOPRAVDY NEUDĚLAL.

J. Malá 9.8.2011 17:23

Zneuznaný vůdce

Je chybou současného vedení ČSSD, že nenabídlo Paroubkovi funkci ve stínové vládě.A´t už je, jaký je, rozhodně schopnější politik než ostravský primátor a mnozí další, kteří čekají na teplá místečka,aniž bychom je znali nebo věděli o nich cokoliv dobrého. Přestřelili hoši-Sobotka s Haškem- a může se jim to vymstít.Paroubkovi o nic nejde, hraje vabank.Tratit mohou Sobotci a Haškové.Buď to Paroubkovi vyjde  anebo půjdou od válu všichni.Jenže kde je zodpovědnost? Co my si  pak počnem s vítěznou pravicí???

J. Urban 9.8.2011 22:37

Re: Zneuznaný vůdce

No, ať byl ten kočkopingl jakej chtěl, na takový ty Palase a spol. holt nemá, ti jsou prostě za vodou a ani je nenapadne měnit triko, nemají to sociálně ani demograticky zapotřebí.

M. Heisler 9.8.2011 12:32

Co mu zbývá

A co Paroubkovi zbývá? S největší pravděpodobností nebude na volitelném místě kandidátky (při tom on určitě by chtěl aspoň ministra) - spoléhat na kroužkování nepůjde. Na založení a propagaci strany potřebuje čas a peníze (a na ty zase čas). Dokud je v parlamentě, tak je vidět a jde to snadněji. Základní chyba Zemanovců byla, že se vynořili krátce před volbami.

Jinak bez ohledu na velikost voličů na levici, Praoubek chce oslovit hlavně voliče ČSSD. Ti ho znají a ne všechny iritoval. A v době kdy ČSSD má slabého vůdce, tak to má snadné. Nepodceňoval bych jeho snahu - stačí se podívat co udělal Zeman s ČSSD. Naštvaných lidí na současnou situaci je hodně a není o věci se snažit posbírat jejich hlasy. Sliby a demagogie povýšené na volební program mohou zabrat. A zároveň je to Paroubkova silná parketa.