5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nechápající 2.7.2008 21:44

Ale, ale ....

vůbec nechápu, proč se nějaký ODS-ák Hvížďala tolik trápí rím, co se děje v ČSSD!

Penelope.m@seznam.cz 2.7.2008 18:26

klub nemohoucích

Mají se porozhlédnout někde po zelených tam se někdo najde ale ne zadarmo.Toho bespáteřního Grose vykopat a trochu stranu vypucovat a každý se podívat do své vlastní pusy.Zatím nejsme v Zimbabve!!!!!!ale můžeme brzo být

Dr.Kvapil F. 2.7.2008 0:26

Bláboly pravičáků

Opravdu tyto bláboly už se ani nedaji číst.Mnozí primitivnější autoři článků nedělaji si žádné starosti s tematem a použiji již dříve napsaný článek stejným analfabetem.Současná vláda si jistě zaslouží daleko větší kritiku a při tom se nenajdou tací pisálkové v řadách opozuce,kteří by tak hluboko "klesli".

Franěk 1.7.2008 23:25

Jen neštěstí!!

 Já vím,že pan J.Paroubek je jenom neštěstí,rovnajícím se obecnému ohrožení,takže p.Hvíždalu ani nemusím číst!Že má příznivce?No bóže,Áda jich měl taky dost!!

Kýval 2.7.2008 21:47

Re: Jen neštěstí!!

Správně, jen tak dál, milý hochu.Nač se trápit tím, co se děje v konkurenční ČSSD! To jen Hvížďala si chěl vyzkoušet, jak daleko své  jedovaté a lživé sliny doplivne!

Václav T. 1.7.2008 19:13

Umanutost Paroubkem

Máme u vlády nejhorší demoralizující shit od roku 1990. Marián Čalfa byl ve srovnání s dnešním premiérem zlatý a pan Paroubek se vůči panu Topolánkovi jeví jako intelektuální gigant.

Novináři, ti hlídací psi demokracie, by udělali lépe, kdyby se věnovali aktuální vládnoucí nomenklatuře. Zdá se ale, že jim síly stačí akorát na okopávání kotníků opozici.

Mirek_K 1.7.2008 20:17

Re: Umanutost Paroubkem

..ale,...ale..,jdi ty brepto....;-D,   ty tak pamatuješ Čalfu,...utři si mlíko co ti teče po bradě a zatím nelez mezi dospělé, ...a když se chceš projevit,tak jedině o velké přestávce ve škole. Teď už mazej spát !

Kelner 1.7.2008 13:33

Je to zajímavé

Komentáře pana Hvížďaly jsou zajímavé a rozhodně stojí za to si je přečíst. To ovšem neznamená, že vždy s jejich obsahem souhlasím. Pokud se jedná o pana Paroubka, nejsem jeho zbožňovatel, ale je evidentní, že dokázal volitelnost ČSSD výrazně posílit. V socdem je několik málo osobností, které mají možná v budoucnocti předpoklady dosáhnout ještě lepších výsledků než on. V současné době ovšem nikoho takového nevidím. Pokud se jedná o pana Ratha ten  zákonitě vyvolává odpor svou razantní argumentací a znalostí zdravotnické problematiky. Na rozdíl od pana Julínka ani na kolejích v kartách nikdy nefixloval a svými uštěpačnými poznámkami obvykle vzbuzoval emoce. Bohužel jsem přesvědčený, že veškeré snahy o změnu lídrů v ČSSD mají podle mne jediný cíl: Znemožnit volební vítězství socdem v příštích parlamentních volbách. Považuji za smutné, že do této unfair hry se zapojil i pan Zeman. U pana Hvížďaly mě to tolik nepřekvapuje.

miki 1.7.2008 15:34

Re: Je to zajímavé

ty jsi hrával s Julínkem a Ráthem na kolejích karty a smál si se uštěpačným poznámkám Rátha na adresu jiných, no tak se nám pochlub, muselo to být k popukání

Pepan 1.7.2008 17:58

Re: Je to zajímavé

Mám rád humor Bolka polívky. Mám rád valašský humor. Rozumím panu Topolánkovi více než panu Paroubkovi a uštěpačné spíše však unfair poznámky pana Ratha přímo nesnáším. Hrubiánství pana Paroubka platí na některé jeho voliče, ale svým vystupováním na mne působí spíše jako člověk prostý, který nezvládá své emoce a nevidí si do pusy. Ve vztahu k EU je až servilní a jeho servilita je znát i ve vztahu k T. Blairovi. Pan Zeman se nechová unfair k panu Paroubkovi, nýbrž ten pro své mocenské touhy je schopen všeho. Ale abych se nenavážel jen do pana Paroubka je pravdou, že pan Topolánek svým chováním může dráždit voliče z čech, ti moravský humor a postoje někdy méně chápou. A co se týče pana Ratha, nejsem přesvědčen o tom, že zná zdravotnickou problematiku. V té oblasti působí spíš jako teoretik, který jde více po korytu než k zlepšování zdravotnictví.

tatina 1.7.2008 18:34

Re: Re: Je to zajímavé

R^R^R^

Nalim 1.7.2008 22:42

Re: Re: Je to zajímavé

Nemám rád humor Bolka Polívky.

Jsem Čech jako poleno.

Umím uvařit knedlíky, ale nemám rád politiky s knedlíkovou filozofií a vzhledem.

Proto fandím jakkoli vyšklebovanému, ale konzistentnímu Mirkovi Topolánkovi.

Nerad bych se dožil okamžiku, kdy na Bílé Hoře vykrvácí Moravané za českou věc.

Katr 1.7.2008 13:19

Mohl byste být

konkrétnější Hvížďalo?Jakou pro nás Rusko představuje hrozbu, když si před lety dovolilo ten bezpečnostní luxus a souhlasilo se znovusjednocením Německa?Jediné co nás ohrožuje je ropná a finanční krize.Ovšem proti ní je radar k ničemu.

drak 1.7.2008 14:25

Re: Mohl byste být

Rusko je hráč, který úměrně vlastní síle a současně úměrně slabosti druhých celkem bez skrupulí využívá situace především ve svůj prospěch. Momentálně Rusko začíná sílit a vzmáhat se a tudíž jeho touha po obnocení zašlé slávy začíná být o něco intensivnější. Konec konců kdyby jste si poslechl několik projevů ruské generality či pana Putina k dané problematice z poslední doby, tak by jste takto naivní otázky nekladl.

Kelner 1.7.2008 14:52

Re: Re: Mohl byste být

Myslím, že je to naprosto přesné. Dokonce bych to zobecnil. Místo Ruska lze dosadit název kteréhokoliv státu, který je hrdý na svou existenci.

Katr 1.7.2008 15:01

Re: Re: Mohl byste být

Bez  skrupulí, obnovení zašlé slávy, slabost druhých a další kecy pro domov důchodců.Jednoduše si nejste schopni přiznat, že Rusko je vnitřně silné natolik, že ho Evropa bude k energetickému přežití bezpodmínečně potřebovat.Do jaké výše ceny benzínu, energií a potravin jste ochotni zajít, aby se vám rozsvítilo?

jirka.s. 1.7.2008 15:19

Re: No, to je nádhera !!!

"Rusko si před lety dovolilo ten bezpečnostní luxus a souhlasilo se znovusjednocením Německa?"

Rusko bylo "před lety" to poslední, koho by se bývali Němci na cokoliv ptali! ;-D

VLK 1.7.2008 16:18

Re: Re: No, to je nádhera !!!

Jirko, pletete se. Německo bylo rozděleno dohodou čtyř vítězných velmocí a bez souhlasu těchto velmocí by se nedokázalo sjednotit. Přesněji bez souhlasu Ruska by k tomu nedaly souhlas ani USA, Británie ani Francie. A to přes všechny demokratické principy. Neboť takové neodsouhlasené sjednocení by znamenalo možnost popření všeho, na čem se tehdy velmoci dohodly a na čem stojí celá soudobá Evropa.

To je to samé, proč u nás nejsme ochotni zrušit Benešovy dekrety. Protože by to znamenalo ránu celému poválečnému uspořádání naší země a způsobilo totální nejistotu.

jirka.s. 1.7.2008 17:20

Re: Re: Re: No, to je nádhera !!!

Já jsem to myslel, pane Vlku, asi tak, že před těmi lety nebylo Rusko vůbec v takové pozici, že by si mohlo dovolit na dotaz po sjednocení Německa odpovědět negativně! Zaplať pánbůh! Dovolím si tvrdit, že kdyby se ono sjednocení odkládalo, a nedej bůh až do dnešní doby, že by nebylo Německo dodnes sjednocené a to i za cenu, že by se musel Putin jednoznačně a ve všech důsledcích přihlásit k nástupnictví po CCCP! Ve východním Německu by pravděpodobně  sice vládli "pouze" přetransformovaní  komouši v čele třeba s Lafontainem, ale podle staré dobré poučky "Rozděl a panuj!" by to Rusákům maximálně vyhovovalo!

VLK 2.7.2008 12:40

Re: Re: Re: Re: No, to je nádhera !!!

Podle mého názoru by Německo bylo sjednocené tak jako tak. I za tu cenu, že by Němci rozbili Evropu, tedy EU, NATO, OBSE. Ba i za cenu návratu fašismu přinejmenšímv jeho východní části. Neboť tak silná byla tehdejší německá vůle po sjednocení. A taky proto, že by se Němci obávali, že můžou prošvihnout čas a dojde na to, o čem píšete Vy. A Gorbačov couvl nejen proto, že tehdejší CCCP byl slabý, ale i z toho důvodu, že se bál jít do takového extrému. Neboť Rusku vyhovuje slabá Evropa, ale rozhodně mu nevyhovuje fašistické Německo.

Bruno 1.7.2008 12:41

Je to trochu jinak

Preference ODS jsou navzdory masáží médií proti reformám a poštěkávání opozice ještě poměrně vysoké a volby nedopadnou nějak špatně. Topolánek má chyby, ale je první poltik, který vede úspěšně nesourodou koalici, neopírá se o komunisty tak, jak to beze studu činil Paroubek a svým koaličním partnerům se jen smál. Nejistotu, nervozitu, neustálé názorové veletoče a bezradnost naopak vidím u Paroubka. Kromě hulvátství se na nic nezmůže a to mu opravdu chytré voliče nepřivede. Dobrý politik se pozná podle toho, jak zvládá opoziční roli, opakující se prohry, stresové situace, a ne podle toho, jak válcuje své okolí, když k tomu má prostředky a moc.

www racek 1.7.2008 13:13

Re: Je to trochu jinak

nevím, ale u paroubka jsem hulvátsví zaznamenal jen velmi málo, kdy třeba, pamatujete se? nebo ten povolební projev?

Bruno 1.7.2008 13:28

Re: Re: Je to trochu jinak

Povolební projev, pánové, kdo z vás to má?, parte pro Pohanku a Melčáka, nadávky typu - odporné kreatury, novináři píšící v žoldu, nespočet hlupáků, primitivů, zlodějů atd. Hulvátství neznamená jen sprosté slovo, to je spíše úlet, ale promyšlené nečestné jednání a v tom je Jiří mistr. To vlastně není hulvátsví, ale charakterová vada. 

Gonzales 1.7.2008 14:08

Ja se vám divím

Že si dáváte tu práci, a vysvětlujete... Kdo nechce vidět, nevidí..

gerontusinza 1.7.2008 14:57

Víte kdo je největší mistr na lži? Re: Re: Re: Je to trochu jinak

váš guru topolánek.... ten je tak rovný jako Paroubkova vývrtka.....;-D vy\ charakterní hrdino.....;-D kdýž ODS mluví o svém charakteru už řvu jenom smíchy......;-P

jirka.s. 1.7.2008 15:25

Re: Re: Re:Tady to máte všechno pěkně pohromadě!

http://paroubek.tumblr.com/

L'ego 1.7.2008 12:41

Pane Hvížďalo

z vašeho příspěvku vyplývají jaksi mimochedem jedna důležitá věc: a) že radar je primárně namířen proti Rusku (což inteligentnímu člověku musí být od začátku jasné) a ergo že tedy b) vláda a zastánci radaru šíří lži.

Přestože sám jsem pro radar, stojí výše zmíněné určitě za pozornost - a zajímavé je, že se tomu nevěnují novináři, kteří jsou politicky poměrně jednoznačně orientováni. Novinář ovšem nemá být primárně orientován politicky- šije do všech stran a snaží se odhalit lež.

Skutečná otázka v případě radaru totiž zní: vážíme si amerického přátelství natolik, že zkousneme od USA krok globálně kontraproduktivní? Vyplatí se nám to do budoucna? Obecně se vůbec jedná o otázku přístupu k potenciálním nepřátelům - zda jednat, nebo bojovat.

Jinak s Paroubkem máte pravdu, nicméně se sluší připomenout, že vulgární styl nevnesl do české politiky on -  a také skutečnost, že opozice se ke korektním politkům (e.g. Špidla) nechovala várazně odlišně než třeba právě k Paroubkovi.

Volopich 1.7.2008 12:48

Re: Pane Hvížďalo

Nechápu, jak myslíte, že je radar "primárně namířen proti Rusku?" Politicky, vojensky?

Mard 1.7.2008 12:55

Re: Re: Pane Hvížďalo

Prosím tě, je to duševní pomalec, na něj nemůžeš tak rychle. Třeba si plete primární s primerosem :-(. Jinak Hvižďala určitě měl na mysli nikoliv vojenský, ale politický význam. V tom s ním plně souhlasím. Jak tady konečně bude americká základna, tak mají Rusové s velmi vysokou pravděpodobností nadále utrum. A to snad nikdo ani vláda nezpochybňuje. Myslím že každý rozumný člověk, když si má vybrat mezi radarem americkým, ruským, čínským a muslimským, tak si určitě vybere americký.

gerontusinza 1.7.2008 14:45

Jen blbec a nedouk si vybírá z různých zel.....Re: Re: Re: Pane Hvížďalo

když nemusí mít ani jedno..... co troubo modrá...;-D