19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubek míří do okresního přeboru

Jiří Paroubek je muž přivyklý ostré záři reflektorů. Do loňských voleb byl miláčkem médií, který budil hysterické nadšení jedněch a hysterickou nenávist druhých. Představme si třeba, jak by před rokem a půl vypadaly reakce veřejnosti, kdyby si dovolil nafackovat vulgárně pokřikujícímu občanovi, jak nedávno bez většího pobouření voličů učinil Miroslav Kalousek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Vaněček Šauerová 2.10.2011 15:48

Jo, jo, pane autore, jak se ty postoje v čase mění, viďte ?

Zdá se Vám, že J. Paroubek míří do okresního přeboru. Nu, možná, že se nemýlíte. Již podruhé však v poslední době - totiž dnes v OVM - prokázal poměrně značnou statečnost, která mu v naší poměrně slušně zpracované (přesněji by bylo "zblblé") společnosti - nemůže přinést žádné plusové politické body. Prapor, který zdvihl, totiž krom Zelených, momentálně nikdo netřímá. Kdopak soudný by dnes propagoval jedinečný projekt EU, viďte ? Jiří Paroubek, budiž mu to přičteno ke cti, se nebojí. A opustí-li vulgární, agresivní rétoriku, dá se na něj i dívat. Jak je zřejmé, umí být i vtipný. Sečteno a podtrženo, Jiří Paroubek dnes velmi dobře, tohle by mohla být jeho parketa.

M. Prokop 1.10.2011 23:27

" Paroubek míří do okresního přeboru"

To je sranda, že už na to přišel i jeho byvší herold.

J. Kos 1.10.2011 21:39

Dovedu si představit

výbornou legraci bez Jyrky !!!!

R. Sedláček 1.10.2011 15:54

Re: Omyl autora,

za dvě

Jistoty a naděje ČSSD

R. Sedláček 1.10.2011 15:52

Jelene, jelene....

Hned první věta mne utvrdila, že váš článek opět nemá význam číst. Pokud si dibře pamatuji (a mám velmi nadstandartní paměť), tak Paroubek média bojkotoval a nařídil tak učinit i ostatním členům ČSSD, protože prý nedostatečně velebila jeho stranu. Dál už jsem nečetl.

J. Slanina 1.10.2011 11:07

" Paroubkova oddanost dědictví Edvarda Beneše je nefalšovaná ..."

Tož sudokopytník se nám už definitivně nereverzibilně zbláznil.

J. Slanina 1.10.2011 11:04

Re: Fascinace pana Jelínka

Připojuji se.

R. Houška 1.10.2011 9:40

Soudruhu Jelínku, tak to už musí být Paroubek, do

jehož řiti jsi tu zalézal poměrně často a máme to tu všichni v hodně živé paměti, opravdu totálně odepsaný, když i ty, Brute.....Vy, socani, jste opravdu nechutná pakáž!!!

V. Hajková 1.10.2011 8:53

Pane JELÍNEK

Tak  to,  že   zanechal  po  sobě  Paroubek   stopu  -  to  máte  pravdu-  stopu  lži  -  odporného  egoismu  -  prostě   zbylo  po  něm  trochu  smradu!

T. Kočí 1.10.2011 8:44

Re: Fascinace pana Jelínka

Velmi výstižné,dosud nejvýstižnější,co jsem kdy četl.

L. Šarina 1.10.2011 8:39

Omyl autora,

takových politiků jako Paroubek je na václaváku za korunru plný kornout.

K. Janyška 1.10.2011 8:05

Čert ven Paroubka, Jelínka a vůbec všechny socialisty... Dzp.

T. Vodvářka 1.10.2011 7:27

Fascinace pana Jelínka

ing. Paroubkem je zřejmě věčná jak Leninovy pozůstatky v mausoleu. Je to už poněkolikáté, kdy rozpitvává tuto politickou mrtvolu, jejíž zápach naštěstí již vymizel z české kotliny. Nevím, jak přišel pan autor na to, že ing Paroubek byl v extralize a nyní je v okresním přeboru. Pokud budeme sportovními pojmy označovat politickou scénu, pak byl ing.Paroubek nepodařeným maskotem prachbídného klubu, jenž netvoří žádnou hru, ale jen zmateně pobíhá okolo střední čáry a odkopává balóny kamkoliv, kde se jen dá.

Ing. Paroubek se vynořil z temných zákoutí RaJ, kam bytostně patřil a kde mu bylo nejspíše dobře. Díky sňatku se společensky i mentálně vyšší osobou /1. žena Zuzana/ začal o sobě mít vyšší mínění, bohužel podložené pouze jeho představou, nikoli neuronálně. Jeho fotografie s mnohými politiky na křídovém papíře, s knihami četných klasiků Řecka, jeho výplody, plevelící regály v knihkupectvích, nebyly produktem úspěšného muže, ale zoufalou snahou vypadat lépe. To, že jej ČSSD postavila krátce do svého čela, nebylo dáno jeho extraligovou výjimečností, ale personální vyprahlostí této strany. Jeho zapuzení 1. ženy a její náhradou za  atraktivněji vypadající 2. manželkou byl další krok k pocitu, že Olymp již není daleko. Potlesk jeho satrapů po projetých volbách a jeho resignaci nebyl holdem slávy, ale zdvořilým povstáním před mizející rakví k krematoriu.

Pane Jelínku, netřeba se hňácat v myšlenkových či ideových zákoutích ing. Jiřího Paroubka. Žádná nejsou. Jde o jednoduchý příklad parvenu, který využil příležitosti ke svým pár minutám slávy, aby o to rychleji odjel do věčného zapomění. Jeho jakákoli další kariéra v kterémkoliv uskupení bude již jen trapnou episodou. Jediný jeho význam možno spatřovat v poučení pro další jedince, kteří bez zbytku sebereflexe a studu nacpou své ego tam, kde je nikdo nechce a kam nepatří. Pokud si to někdo na jeho příkladu opravdu uvědomí, může jít o jediný pozitivní význam ing. Jiřího Paroubka pro naší společnost.

H. Lukešová 1.10.2011 0:19

Velmi dobře, Jirka Paroubek ubere hlasy socanům.

tak jak Topka ubrala hlasy ODS...Jen ať se levice štěpí...A doufám, že poslední slovo neřekl ani Ing. Miloš Zeman, člověk velmi vzdělaný a inteligentní,  byť některé jeho výroky jsou peprné.