15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubek čistič

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kobylka Lajda 12.9.2006 13:24

Re: Re: Bravo, cintale!

Pardon, je to tu 2x, neb jsem si myslela, že pro nevhodné výrazivo byl příspěvek smazán.  Takže, pápá!;-P

Ivan Nový 11.9.2006 15:20

Jsem zvědav jak propluje Nomurou.

:-)))

Jindřich 11.9.2006 15:47

Re: Jsem zvědav jak propluje Nomurou.

Svede to na ODS. To je jasné.

Ivan Nový 11.9.2006 16:04

Roco,

to byl papoušek ženy, že :-)))

mormor 11.9.2006 13:39

odhalená zpráva

Tak to už tady bylo,,kufřík od neznámého,, ,,,Olovo,, a to si skutečbě myslí o lidech ýe jsou idioti a skočí na každý blábol,který mu vypadne s pusy?Je smutné,že si bere poradce od svého předchůdce- co takhle p.Slouf?nebo má jiného kvalitu?Ne do Humpolcde,ale dál a hodně brzo,vláda má jiné starosti než se zabývat takovými ptákovinami které si někdo vymyslí,to skutečně se nenajde jeden slušný straník,který by to to řekl do očí-nebo se bojí o korejtko?

Jindřich 11.9.2006 15:50

Re: odhalená zpráva

Návod na pomlouvačnou kampaň, jehož hlavním obsahem je, že na tak spravedlivého člověka, jakým je J.P. těžko pořádati pomlouvačnou kampaň, to je opravdová špica.

Karel 11.9.2006 18:51

Re: Re: odhalená zpráva

Asi v těch hospodách jenž měl pod palcem obsluhovak anglického krále? Odtud nabyté vědomosti. Snad také tak skončí ten odchovanec a přisluhovač v ČSS komoušům v totalitě. Jak asi skončí? Snad jako prašivý pes u plotu.

Katka 11.9.2006 12:56

Paroubek překračuje mantinely

Když slyšíte mluvit lidi o Paroubkovi, je to pořád to samé - výstižně to vyjádřil můj bratranec "takovýho megora jsme tam teda od revoluce fakt neměli". V tom je všechno - Paroubek se fakt odlišuje od ostatních, jistě nijak extra charakterních politiků. Překračuje jakési neviditelné hranice tolerovatelné lstivosti a manévrování, které má člověk v sobe nastaveny.  Paroubkovy hranice jsou daleko za tím, co v sobě jako limit minimální mezilidské slušnosti (umožňující existovat mezi ostatními) nese většina. Jenže, jak říká klasik, v souboji zla s dobrem má zlo vždy výhodu. (Ve srovnání s Paroubkovou ČSSD se i ODS jeví jako dobro, a to je co říct). Zlo může udělat cokoli, dobro je svázáno konvencemi, ohledy, emocemi...Naštěstí platí i druhá půlka parafráze klasika - ještě že zlo má samodestruktivní charakter, takže nakonec, překročí-li určité hranice,  prohraje ne kvůli kvalitě soupeře, ale kvůli tomu, že zkrátka je zničeno svojí zlobou a reakcí okolí, která ho už nechce snášet. To se nakonec stane i Paroubkovi.            

jana 11.9.2006 14:08

Re: Paroubek překračuje mantinely

Myslím, že větší magor jsi ještě ty, nepochybně tu plejádu vedeš!

Jeseter 11.9.2006 18:36

Re: Re: Paroubek překračuje mantinely

Kdo myslí má za tři, ale ty janičko určitě ne !;-D;-D

Andy 11.9.2006 12:35

Vlali- velký test inteligence

 V souladu s dikcí trestního zákona se úvěrového podvodu dopustí ten, kdo při sjednávání úvěrové smlouvy či v žádosti o poskytnutí subvence nebo dotace uvede nepravdivé nebo hrubě zkreslené údaje nebo podstatné údaje zamlčí. Za toto jednání je stanovena sankce trestu odnětí svobody až na dvě léta nebo zákazu činnosti nebo peněžitého trestu. Úvěrového podvodu se dopustí také ten, kdo bez souhlasu věřitele nebo jiné oprávněné osoby použije úvěr, subvenci nebo dotaci na jiný než určený účel.

Nečtěte jen noviny, prosím. Nebo čtěte, je to vaše věc.

Herakleitos 11.9.2006 15:41

Re: Vlali- velký test inteligence

To je zajímavé , modré straky mlčí, neoponují.

Andy 11.9.2006 18:01

Re: Re: Vlali- velký test inteligence

zajímavé je, řecký popleto, že tohle vyvrací slova Paroubkova, takže modré straky by byly hloupé, kdyby oponovaly.

Kobylka Lajda 12.9.2006 13:28

Re: Re: Vlali- velký test inteligence

Tobě to myslí, filosofe, úplně šejdrem, nebo vůbec ne. Chudák tvůj antický jmenovec, to si po smrti nezaslouží, aby jeho jméno bylo vláčeno proudem blbosti!(Y)

vlali 11.9.2006 16:23

Re: Vlali- velký test inteligence

Nejsa právníkem nejsem odborník na to kroucený. Jen vlastní zkušenost z provozního úvěru, když to začalo šlapat. Směnka a poměrně tvrdé podmínky (banka se také musí chránit), které bych si nedovolil porušit. Máte pravdu informace z novin. Čtu občas i krásnou literaturu ale tam se o Topolánkovi nepíše.

Faust 11.9.2006 12:19

Malý test inteligence

Budete podrobeni krátkému testu. Skládá se jen z jedné otázky, ale otázka je velmi, velmi důležitá. Neodpovídejte proto zbrkle a bez uvážení! Promyslete si to! Odpovídejte upřímně a dozvíte se něco o své morálce. Představte si následně popsanou situaci a učiňte rozhodnutí. Nezapomeňte, že odpověď by měla být spontánní a upřímná. Nacházíte se přímo v centru katastrofické povodně vyvolané orkánem... Neuvěřitelné masy vody... Jste fotoreportérem v samém centru této hrůzostrašné katastrofy. Pokoušíte se zachytit co nejvíce této hrůzy... Situace je téměř beznadějná. Kolem mizí domy, lidé zoufale bojují se živlem... Síla přírody v celé její ukrutnosti bere vše, co jí stojí v cestě.

Náhle vidíte muže, řídícího terénní auto... bezradně se ho snaží dostat pod kontrolu.Vypadá nějak povědomě... a poznáváte ho: je to premiér Jiří Paroubek!!!

A vidíte, že ho rozběsněná povodeň každou chvíli pohltí - navždy... Máte dvě možnosti - zachránit ho nebo udělat fotku svého života! Zachránit mu život nebo udělat fotku, za kterou určitě dostanete Pulitzerovu cenu! Fotku, která představuje smrt jednoho z nejvýznamnějších lidí v České republice...

A teď ta otázka:  Otázku najdete tady - http://blog.lide.cz/johanesdoktorfaust/2006/09/11/164 

jana 11.9.2006 14:09

Re: Malý test inteligence

Bože ty jsi blb, tebe by už měli ukazovat za peníza!(Y)

?? 11.9.2006 15:49

Re: Re: Malý test inteligence

LLesk - dá více podrobností !   :-DR^R^!!

PROROK ELIÁŠ 11.9.2006 11:07

MÁM ZA TO

 Mám dojem, že  démonizování Rajského Jiřího je poněkud kontraproduktivní.....Sprosté a neurvalé slovní útoky jsou neadekvátní a v podstatě mu k popularitě dopomáhají svým způsobem.....Zdá se, že je jen oním pověstným mezi slepými....Zvláště v porovnání s vedením ODS je tato skutečnost markantní a s autorovou padající hruškou, nelze bohužel než souhlasit.....

Xaver X.X. 11.9.2006 11:41

Trefně řečeno...

Chtělo by se zvolat: Fandi, ale zůstaň člověkem !

franta 11.9.2006 11:56

Re: MÁM ZA TO

Sprosté, neuvalé a hnusné slovní útoky vycházejí z úst toho samozvaného soudruha Parop....e.

třetí 11.9.2006 10:34

pane Daneši !!

Vy jste zažil období komunizmu ?? Vyprávějte mi o tom, jak jste žil dle svých potřeb a pracoval dle svých schopností ! Pokud ne, tak používejte přiměřené výrazy. To abychom se domluvili. Jinak bych třeba taky mohl říci, že jste primitiv, ačkoli správně by bylo hlupák.

Gusta Fučíková 11.9.2006 10:34

Soudruhu Paroubku

I Julek by podpořil nové stranické vedení vedené generálním tajemníkem soudruhem Paroubkem.

. 11.9.2006 15:43

Re: Soudruhu Paroubku

Gusto,

Julek se tady z Paroubka otáčí v  hrobě; tak ho používáme jako vznášedlo. ;-O  Tvůj Che Gevara.(Y)Rv

Jindřich 11.9.2006 15:52

Re: Re: Soudruhu Paroubku

Proti Gustě žádný dišputát

Ivan 11.9.2006 10:32

Topolákovu bývalou firmu znovu vyšetřuje policie.

Topolánek - příklad člověka, který založil firmu, firma nadělala dluhy a Topolánek svůj podíl v zadlužené firmě prodal - jistě legálně - tak, že vydělal dva miliony. Dlužníci, radujte se. To je příklad podnikání v podání modrých ptáků.

Mard 11.9.2006 10:50

Re: Topolákovu bývalou firmu znovu vyšetřuje policie.

Milý Ivane, ty asi nechápeš rozdíl mezi dluhem firmy a dluhem jejího vlastníka. Firma, pokud je s omezeným majetkem (například Společnost s Ručením Omezeným, nebo Akciová Společnost) tak firma ručí svým majetkem a ne majetkem vlastníků. Jiné typi firem, např. Komanditní Společnost jsou takové že za dluhy firmy ručí její společníci. Topolánek byl majitelem akcií Akciové Společnosti, tydy za dluhy firmy neručil. Z tohoto důvodu bylo stejné vyšetřování již třikrát odloženo z důvodu nespáchání trestného činu.

Mard 11.9.2006 10:52

Re: Re: Topolákovu bývalou firmu znovu vyšetřuje policie.

A ještě doplnění pro nechápající idioty. Je to stejné, jako kdyby jste vy sami prodali akcie nějaké firmy z kupónové privatizace, která měla dluhy a nyní někdo tvrdil, že vy musíte výnosem z toho prodeje uhradit dluhy té firmy. To je snad jednodušší na pochopení.

Vlali 11.9.2006 11:07

Re: Re: Re: Topolákovu bývalou firmu znovu vyšetřuje policie.

Ono je to jinak. ona firma si vzala úvěr a ten byl jištěn akciemi firmy.Úvěr nebyl splacen a akcie měli být použity na krytí zbývajícího dluhu. Dluh však odkoupila firma pana Koukala (býv primátor za OdS) a pan Topolánek prodal své akcie. Takže se může jednat o úvěrový podvod.

Švrk 11.9.2006 13:28

Re: Re: Re: Re: Topolákovu bývalou firmu znovu vyšetřuje policie.

To ba se ale musel dokázat úmysl. Pokud někdo sám podniká, či podnikal (to je snad přesnější v dnešních podmínkách) ten ví, jak je lehko dostat se s firmou do průseru a ani to nemusí být úmysl. Já se přiznám bez mučení, v takové štrapáci jsem přišel o dva melouny, jen to fiklo. Kdybych  byl obezřetnější, prodal bych včas podíl a nemusel bych pykat. Nicméně bych ale i tak nemusel tušit, že mne v takovém případě někdo obžaluje z podvodu. PODVOD je úmyslný terestný čin, tedy čin plánovaný předem!!