28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Prokeš 7.8.2011 16:17

Paroubek vidí šanci přes spolupráci s komunisty!

        Myslím si, že Vy zde diskutující trochu Paroubka podceňujete. Paroubek se nikdy totiž nesmířil s tím, co odhlasoval bohumínský sjezd ČSSD a to zákaz politické spolupráce s KSČM ještě za předsedování Zemana. On, jak všichni víme, je ochoten se spojit, přinese-li mu to prospěch, třeba i s Marťany. On ví, že je v ČSSD dost těch, kteří jsou nespokojeni, že ČSSD nespolupracuje s komunisty a tak jeho nová strana bude přímo tu spolupráci KSČM nabízet a tím lákat do svých řad bývalé členy KSČ, kterých je u socialistů ne zanedabatelné množství. Je jen otázkou času, kdy se k němu přikloní i někdo ze špiček ČSSD a další, kterým právě Paroubek nasadil politická křídla. Lze je namátkou jmenovat Rath, Jandák, Šlégr, Křeček atp.

R. Sedláček 4.8.2011 18:58

Re: Paroubek ?

okouzlil ji ten sexy mozek. Nevím kde viděla sexy, když já měl problémy objevit vůbec nějaký. Jenže já nejsem Petra Manželkovna.

Z. Rychlý 4.8.2011 12:12

Re: Paroubek ?

Kdepak, ta si ho brala z lásky.

;-)

M. Heisler 4.8.2011 12:10

Jde o trafiky

Je to jednoduché, Jyrka nikdy nebude smířen s rolí pouhého poslance a člena strany (možná v příštích volbách ani nebude na kandidátce). Pokud se ČSSD dostane do vlády, ministr z něj asi nebude. Takže proto ty řeči o nové straně - buď mu dají nějakou roli (stínový ministr čehokoli) a jistotu kandidatury, nebo si udělá vlastní stranu a pokud uspěje, pokud do vlády za ně.

Mimochodem jsem zvědav na SPOZ - byly ta to taková "rozumná" levice, škoda, že nemají nějaké zastoupení.

J. Mrázek 4.8.2011 11:49

Nastávající technopárty asi Jirka nestihne, tak tu příští..?

Když si zvyknete, tak to potom MOC schází, moc, mít MOCzakazovat,přikazovat,být nad zákonem..

Z. Bureš 4.8.2011 10:10

Jyrka Paroubek . . . . .

. . . . patří do bolševického skanzenu, jako kabinetní ukázka pravého a nefalšovaného  kolaboratského Aparátčíka z Národní fronty !!!

A jsem přesvědčen . . . . že i spousta tupých ovcí, z jeho bývalého stáda, že už tohoto aparátčíka . . . prohlédla !!!

A. Špronglová 4.8.2011 8:57

Paroubek ?

Ten nemá šanci a chtě nechtě se bude smířit s "druhou" kolejí a pomalu, ale jistě stát se "Mr. Who". Jsem přesvědčená, že toto dříve nebo později bude mít zásadní vliv na jeho manželství s ambiciźní "dámou", která se už viděla na Hradě a jeho "neúspěchy" se pro ní stanou neztravitelné ! Jen "sexy" mozek jí přijde nedostačující pro její vlastní ambice a nic než zklamání z nenaplněných snů a přání jí přinutí hledat náhradu.

I. Schlägel 4.8.2011 7:53

Přejme

novou levicovou stranu jak panu Paroubkovi, tak jeho budoucím voličům. Konkurence je zdravá. A další (kolikátá už?) lekce z populismu nás třeba o kousek posune dále v poznání, co že ten populismus vlastně je a k čemu vlastně slouží. Vaší práci čest, pane Paroubku.