6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Paní Schillerová jako Obama

Už jsme dohnali svět a USA. Paní Schillerová, tak jako Obama, dostala medaili za ideologii. Na iDnes napsali 9. října 2009: „Nobelovu cenu za mír dostal americký prezident Obama. Svět je překvapen.“

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Han 7.7.2017 7:54

Re: Áááá, tak pan Vlk se nám probírá z probabišovského snu

Totalitáře obdivující Vlk? I když si myslím, že jste hodně blbý, za tohle jste snad musel dostat zaplaceno.

D. Stirský 7.7.2017 7:51

No, že by Babišovy firmy měly

rozpočet přes jeden bilion korun, to pravděpodobné není. pan Vlk by si měl nejprve udělat jasno ve velkých číslech. Takový rozpočet nemá ani Škodovka ani ČEZ. A EET je to poslední, co mně na Babišovi vadí. Je to spíš bouře ve sklenici vody než nějaký problém. Kol mne však zavanul mrazivý poryv vzduchu, když Babiš mluvil o zrušení senátu, o starostech-autokratech, o parlamentu o 100 lidech... Ihned jsem si vybavil tirády komunistů o parlamentní žvanírně nebo Hitlerův projev, jak železným koštětem vymetl těch x politických stran z Německa. EET mně nevadí, uvidíme za rok, za dva, má-li to smysl či ne. Ale to, že někdo založí partaj ANO (= protektorátní Akce národní obrody), tak to pro mne tuto stranu činilo nevolitelnou od samého počátku.

J. Kulheim 7.7.2017 7:41

Všichni kradli, jenom Babiš pracoval.

Proto, ti co kradli nemají nic nebo žebrácký důchod a Babiš si hlavou a rukama vydělal miliardy.

P. Maleček 7.7.2017 7:33

Áááá, tak pan Vlk se nám probírá z probabišovského snu

No vida doteď do Babišovy řiti lezoucí Vlk se nám začíná probírat. Že by to způsobeno tím, že Babišovy koaličně nepostradatelní Lidovci lezou s jeho, byť tichým souhlasem do zádi Vlkem "milovaným" Sudeťákům?

V čem by jinak totalitáře obdivující Vlk viděl v Babišovi chybu?

M. Klas 7.7.2017 7:22

Souhlas

Vláda ANO+ SOCDEM+KDU vynikla zejména v tom,jak velmi omezit a naštvat co nejvíce lidí-kuřáků(už 20 let nekouřím,ale ten dnešní zákon proti kuřákům považuji za holé idiotství),drobných,malých a středních živnostníků,advokátů,svobodných profesí(ANO- i lékaře je potřeba zdanit,až zčernají!!!).To je opravdu velké umění a těmto stranám to už nikdo neodpáře.Skutečně však zrůdná je jejich posedlost adorací mega a velkokapitálu(u ANO se tomu nelze divit-to je jako pořídit si vlka a pak se divit,že žere ovce) a zaháněním všech " k soustruhům"(Štěch=více živnostníků do výroby),regulací všeho druhu(zákaz kouření,preference multi-kulti, homofilie, nepodpora rodiny,naopak podpora třeba svazku krokodýla a člověka a jiné).Za sebe (jako že tedy za bývalého živnostníka,který navrátil a zrušil všechny svoje osobní živnostenské listy,DIČa a IČa) sděluji, že výše uvedené národní souručenství(vládní strany) má u mne utrum!

K. Pavlik 7.7.2017 3:38

Re: Sisiho na Nobelovu cenu, rovnou více

Vetsina mych pratel je protBabisovska. Bohuzel ale jamaradi jinou moznost. Vsechny vetsi strany si poradne nakradly v minulosti a je skoro jiste ze to budou delat i v budoucnosti - pokud se dostanou ke korytu.

Toz tak.

T. Kohout 7.7.2017 2:14

Sisiho na Nobelovu cenu, rovnou více

1) co se týče začátku článku, doporučuji na Nobelovu cenu míru pana Sisiho. Dal bych mu jich rovnou více. Potřebujeme více takových Sisů.

2) co se týče merita článku, je sympaticky protianoistický. Stačit to asi nebude.