30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Padouch nebo hrdina

Spektakulární zásah na úřadu vlády byl fiaskem. Pět let po jeho provedení si to myslí řada politiků a nemalá část veřejnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kulheim 15.6.2018 19:37

Re: Pane Vermisi,

Ptal jsem se jestli jste byl v bytě paní Nagyové, když tam zasahovala policie. S vaší odpovědi je zřejmé, že jste tam nebyl. Nemůžete s určitostí tvrdit jak se policajti chovali. Já to také nevím a nechci o tom spekulovat.

Paní Nagyové nemůže policajty komandovat ani úkolovat.

I. Širůček 15.6.2018 18:50

Re: Pane Vermisi,

Neozbrojené ženy, která komanduje bezpečnostní službu? Ten záznam jsem (asi na rozdíl od vás) viděl...

M. Zdobinský 15.6.2018 15:51

Puč

Byl to normální policejní puč, jak vystřižený z nějaké banánové republiky. Nelze oddiskutovat, že premiér Nečas byl slabý premiér, který se jako blbec zapletl se svoji podřízenou. Nagyová v medvědu, kila zlata a stamiliony už byla jenom mediální fasáda, která měla zakrýt pravou podstatu věci. Politický převrat. Že si nedošli v noci na Čapí hnízdo pro Babiše a neodvlekli ho v medvědu ? Taky je trestně stíhaný a hrozí mu to "natvrdo". Teď se na mě můžou kobliháři sesypat, že u Babiše je to vlastně úplně jiné :-).

R. Stary 15.6.2018 14:38

Re: kdo nekrade s vami, soudruzi modrobolsani, krade proti vam

To jsou ti, kteri jsou zodpovedni za dnesni stav republiky.

J. Kulheim 15.6.2018 13:35

Pane Vermisi,

vy jste tam byl, když u paní Nagyové zasahovalo policejní komando? Vy schvalujete, aby policie zatýkala lidi na které nic nemá?

Se záznamem lze účelově manipulovat. Důležitější je odpověď na otázku, jesstli bylo nutmé, aby komando elitních policajtů šlo v noci zatýkat neozbrojenou ženu. Proč tam byly televizní štáby? Proč ji vodili v "medvědovi"? Atd.

Ubožáci, kteří se bojí neozbrojené ženy, nemají u policie co dělat. Práce je všude dost.

I. Širůček 15.6.2018 11:02

Re: Pád vlády, vedené Petrem Nečasem,

Velkou pozornost veřejnosti vyvolalo také lhaní o policistech šlapajících po peřinách a následný vztek, že bylo povoleno vysílání záznamu, dokazujícího že jde o sprostou lež...

I. Širůček 15.6.2018 10:59

Pět let po jeho provedení

dala veřejnost na vědomí svůj postoj k ODS volebními výsledky. (I když šlo ve skutečnosti o léta čtyři, ale jak praví klasik "co je to mezi přáteli"...)

M. Pesat 15.6.2018 10:16

kdo nekrade s vami, soudruzi modrobolsani, krade proti vam

kdo nekrade s vami, soudruzi modrobolsani, krade proti vam.

Soudne povolene odposlechy jednoznacne prokazaly, ze soudruzka Nagyova, ta co "drela jako kun", byla souloznici soudruha premiera "Cisteho", ten, "protoze drela jako kun", nadstandardne odmenoval z penez danovych poplatniku, dale si soudruzka Nagyova v ramci sve funkce/reditelka kancelare premiera/ udelala soukromy kseft a k premierovi mohl jen ten kdo zaplatil vypalne, tedy mafiani/kmotri. Rovne ze prokazalo, ze soudruzka Nagyova se soudruhem premierem zachazela v soukromi jako s onuci, coz je ovsem pouze zalezitost jich dvou, resp. soudruha "Cisteho", ze byl/je pod pantoflem. Pokud nahlednete do Trestniho zakoniku, najdete tam spoustu paragrafu ktere konani soudruzky Nagyove taxuji natvrdo.

Cest :-)

M. Pesat 15.6.2018 10:01

tak pokud fiaskem, tak pro ceskou "justici"

"Spektakulární zásah na úřadu vlády byl fiaskem. Pět let po jeho provedení si to myslí řada politiků a nemalá část veřejnosti."

tak pokud fiaskem, tak pro ceskou "justici", tedy zkorumpovane soudce kteri delaji spinavou praci pro moc/politiky. Suma sumarum, stejne jako za rudobolseviku, kdy partajni tajemnik zvedl telefon a rekl soudci jak ma rozhodnout. Stejne jako causa se soudruhem Rathem a "krabici s vinem". Bezny Franta/Mana z Horni-Dolni uz by davno bruceli v base, ovsem v pripade tzv. citlivych caus jsou kratka soudem povolene policejni odposlechy najednou "nezakonne". BTW, soudruzi i toto je jeden z duvodu takove podpory soudruha Babise a vubec tzv. protestnich stran typu Pirati.

Cest :-)

L. Severa 15.6.2018 9:45

Re: Pád vlády, vedené Petrem Nečasem,

V "Událostech", tuším předevčírem, se snažil Šlachta, velmi nepřesvědčivě, zásah policie obhájit.

M. Rastislav 15.6.2018 9:41

Dva politické kšefty

První se stal před 5 lety. Tři poslanci vlády ji nechtěli podpořit a raději se vzdali poslaneckých mandátů a vzali poloviční plat ve státní správě. Čilí policisté odposlouchávali ten kšeft a zasáhli. V TV pak dva šašci zdůvodňovali národu noční zásah speciálního komanda a odvádění v klepetech těch tří politiků, protože mobilovali mimo sněmovnu o svém odchodném. Padla vláda, protože statečných nebylo a ty dva pitomci nehnali.

Dnes probíhá druhý kšeft. Vláda potřebuje hlasy a tak veřejně slíbila socialistům 5 ministerských postů a komunistům slíbila za toleranci vlády fleky ve státní správě. Čilí policisté jistě odposlouchávají ten kšeft, ale asi aktéry: Babiše, Hamáčka a Filipa v klepetech neodvedou. Na presidenta, který o tom kšeftu také ví, si netroufnou, protože by to speciální komando hnal svou pověstnou holí. Asi se vláda ustaví.

Za těch 5 let se mnoho změnilo. Toho policejního šaška odstavili, ale šaška na spravedlnosti nechali, protože jen nechápal, co je to politický kšeft. Bohužel nás TV už 5let krmí špionážní aférou, jak nějací zpravodajci byli neoprávněně zaúkolováni, aby se 3 x 2 hodiny podívali, jestli se někdo motá kolem manželky bývalého premiéra.

J. Kočí 15.6.2018 9:38

Byl to puč

a Nečas se projevil jako zcela nekompetentní a neschopný. Kde byla při zásahu ochranka? Proč nepoužil pravomoce, které mu dávalo jeho postavení? Prostě neměl tam co dělat.

M. Prokop 15.6.2018 9:03

Re: Nějak tady chybí

Mně ne.

K. Janyška 15.6.2018 8:38

Byl to řízený státní převrat. Ti, co vládnou dnes jsou

toho důkazem... Dzp.

P. Kmoníček 15.6.2018 8:37

Nějak tady chybí

vysvětlení docenta Malého, Hulína, Kanyi, Tricka, Janečka a ostatních vševědů.

V. Kain 15.6.2018 8:32

Re: Přečetl jsem to celé pozorně jako školní úkol

Ještě že si pro Nagyovou nepřijeli s obrněným transportérem.

J. Kulheim 15.6.2018 7:42

Pád vlády, vedené Petrem Nečasem,

Noční monstakce za účasti ozbrojených maskovaných policajtů s beranidlem a telelevizních kamer, vyvolala velkou pozornost veřejnosti a následný pád vlády. Pád vlády, vedené Petrem Nečasem, vyvolává mnoho otrazníků. Většinu občanů zajímali zejména "nelezené" peníze a velké množství zlata.

Po pěti letech jsme se od pánů Ištvana a Šlachty odpovědi nedočkali. Stále chybí odpověď na otázku, proč to všechno začalo a komu to prospělo.

Byla změněna politická mapa ČR. K moci se dostali lidé, pro které je jejich podnikání důležitější než budoucnost ČR. Neuděli nic pro řešení problémů, které ne dotknou zejména našich potomků. Jedná se zejména o změnu systému organizace a financování zdravotní péče, sociálního, důchodového a vzdělávacího sytému.

Zatím pan Babiš, dělá deficitní rozpočty v období velké ekonomické prosperity. Co bude dělat až se ekonomice přestane dařit? Padají mosty a vláda vybrané peníze od daňových poplatníků přerozděluje bohatším spoluobčanům, různým neziskovkám a kupuje si voliče. Důchodcům poklesl náhradový poměr důchodů pod 40% / v průběhu vlády VK byl 50%/. Atd.

Jak by asi naší bojovníci proti korupci, dopadli v Turecku?

V. Halašta 15.6.2018 7:18

To není pravdivý popis

Oni si nedali za úkol rozkrýt klientelistickou síť, oni to ohlásili jako splněné!

M. Těhanová 15.6.2018 7:02

Re: Přečetl jsem to celé pozorně jako školní úkol

A zapomněl jste na jednu důležitou věc : koho nám to vyneslo moci a kdo s nimi velmi úzce spolupracuje a zaměstnává je.

P. Selinger 15.6.2018 6:53

Akce byla úspěšná

pokud byl míněna jako puč vedoucí ke změně vlády a politického směřování státu. Hádejme podle výsledku, kdo stál v pozadí akce olomouckých státních zástupců ....

M. Krátký 15.6.2018 3:28

Přečetl jsem to celé pozorně jako školní úkol

a zestručnil do konstatování : z celé akce státních zástupců ve výsledku vyšly vítězně nezdaněné kabelky - a tyhle kraviny my platíme - hezký den přátelé