7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
rlmach2 28.7.2008 11:37

Jasne??!!

Ale vzdyt je to uplne jasne: pan Marek Dalik je CASTECNY lobista!!!

lucinapes 28.7.2008 0:16

to je pěkná ptákovina

copak je Topol u lidovců a odpřísáhl slib čistoty, nebo se v ODS musí dodržovat nějaké jiné normy sexuálního chování než v jiných stranách? Když mu Pavla rozvod povolit nechce, tak mu nic jiného nezbývá, než čekat, jestli se neumoudří. Ale jistě není v politice sám, kdo má, nebo měl nějaký problém rodinného charakteru. Havel jistě nebyl paragon manželské věrnosti, jen mu holt nikdy neuklouzly kecky (dítě neměl ani v manželství), Zenam se rozvedl a vzal si holku, která mohla být jeho vnučkou (a syn z provního manželství rozvod psychicky neunesl), co udělal Paroubek Zuzaně, není třeba rozmazávat, je to ještě v živé paměti, a ona mu pokorně rozvod odkývala (na rozdíl od Pavly T.),  on si vzal mladou profesionálku, aby národu předvedl, že má taky na blondýnu, i když jen sexy mozkem, Rath žije v mnohoženství jak mohamedán, ale ODS má zřejmě patent na mravnost a povonnost ji dodržovat, i kdyby na sůl nebylo. Nemanželské děti Březiny a Zaorálka prolétly bulvárem a dál jim je nikdo neomílá. Měřte všem stejně a nedělejte z Topolánka necitelného nemravu, jeho ta situace samozřejmě nijak netěší a Pavla ho za nevěru s chutí trestá veřejně a už dost nepřiměřeně.

Michaela 28.7.2008 11:59

Pavla Topolánková žvanivého Mirečka ještě ani nepotrestala a využ mu chcete foukat na neexistující bolístku ??

jděte do ... (Y)

jízlivec 27.7.2008 21:08

Částečně těhotné a bývalí černoši...

mi už pijí krev!

1) Bývalých černochů bylo v apartheidové JAR plno - měli tam administrativní kategorie W - bílý, B - černý a A - Asiat, a samozřejmě byly možné administrativní přesuny mezi nimi.

2) Nevím, co znamená "částečně těhotná". Ale: odkdy je vlastně žena těhotná? Není snad v době mezi oplodněním a uhnízděním vejce (tedy spíš té moruly či čeho...) "tak trochu", "ještě ne úplně" nebo "už skoro jo" těhotná? 

JaS 27.7.2008 10:18

Mám dojem,

že v současném chování politiků jsou horší problémy, které se nás opravdu dotýkají. Především křiváctví, podrazáctví, nadřazenost, s níž si mohou dovolit vymýšlet nesmyslné zákony, protože je sami nemusí dodržovat (viz třeba silnice) a dávají děsivý příklad ostatním.

3,14ranha 27.7.2008 17:28

Re: Mám dojem,

ale to s tím souvisí!

jsme jenom lidi, ale byl by takový problém to manželství rozvázat? a hrát fér hru? to není jen o hodnotách strany - to je i o morálce daného politika- manželku podvádí, ale v politice se bude chovat jako jeho jmenovec Dušín????? nevěřím! a řekl bych že tohle měl autor článku též na mysli

lucinapes 27.7.2008 23:54

Re: Re: Mám dojem,

To má tu Pavlu zabít, když ona rozvod nechce? Je to matka jeho dětí, tak co mu zbývá, než čekat, až mu rozvod povolí. A to ona natruc ne.

Ivyn 27.7.2008 9:01

to přeci nechceme?

Ať už máte názor jakýkoliv (!!!) neříkejte NECHCEME! To říkali komunisté-MY TO NECHCEME,nebo naopak LID TO CHCE a pod.

Protože-kdo je to MY? U jakékoliv problému NIKDY nebudou všichni souhlasit se závěrem!

Tedy vhodnější je použít méně zavádějící větu-jako třeba-neměli bychom to chtít, to snad většina z nás nechce a pod.

V opačném případě nemůže být věta NIKDY pravdivá!

Ivyn

claudius 26.7.2008 23:55

Pan Stejskal je oportunista

Je docela poznat,že se při psaní recenze trápil,srdce pana Stejskala je totiž vlevo a hlava vpravo,viďte milí čtenáři.Macek otázku moci vystihl u politiků dobře,je to ostatně bolševik na mínus prvou,panu Stejskalovi se asi ekluje,ale to je asi vše,co s tím může udělat.

Juggernaut 26.7.2008 23:27

Jaký konzervatismus?

ODS není konzervativní strana. Prosazuje snad konzervativní hodnoty - rodinu, morálku, víru v boha? Je proti potratům, registrovanému partnerství, eutanázii? Konzervativní v klasickém slova smyslu jsou jen lidovci. ODS je hybrid, který si z konzervativních i liberálních hodnot pragmaticky vybírá, co se mu líbí -- a proč by také ne, když většina Čechů nevnímá střet liberálních a konzervativních hodnot jako něco podstatného, narozdíl od střetu levice - pravice.

No, a jaká je ODS, takový může být i premiér. Manželská nevěra není vnímána jako neporušitelné tabu: Nemělo by se to stát, ale láska je láska, vždyť se mají rádi, že...

Osobně si nemyslím, že by důsledkem byla snížená autorita rodiny. Naopak, přepjatě konzervativní lpění na principech a zavírání očí před realitou skutečného života může škodit víc.

PetrH 26.7.2008 16:13

Pane Stejskale, fuj...

Neříkám, že s některými vašimi argumenty nesouhlasím, ale srovnávat vztah krále Edwarda VIII. k paní Simpsonové se vztahem Mirka Topolánka k Lucii Talmanové a vyvozovat z toho poltické důsledky je nesmysl. Věřím Dalíkovi, že je to láska, politicky je tento vztah samozřejmě hloupost a pokud se dva jedinci, kteří jsou dokonce oba politiky, rozhodnou v tom vztahu pokračovat a dokonce mít spolu dítě, musí to být opravdu silný cit. Sám jsem rozvedený a tu lásku jim z celého srdce přeju. Ano, je dost hloupé či zbabělé od Mirka Topolánka i Pavly Topolánkové, že stále zůstávají ve formálním svazku, ale není to zase tak neobvyklé u nás ani ve světě. U Topolánkové v tom může být i nějaká naděje na obnovení rodiny, u Topolánka asi celkem běžná chlapská nechuť řešit něco, co - jak se zdá - momentální řešení nevyžaduje, snaha ušetřit si další scény, strčit hlavu do písku, pokud se vám to přirovnání líbí. Ale srovnávat postavení T+T s britským králem a jeho milenkou? V případě Edwarda VIII. nešlo přece o problém politický, ale dynastický, přitom většina jeho poddaných mu držela palce a tu velikou lásku přála. Ovšem bylo dynasticky, nikoliv politicky, neprůchodné, aby si král Velké Británie, hlava Commonwealthu a - last but not least - hlava státní církve, vzal dvakrát rozvedenou Američanku s oběma bývalými manželi naživu, ausgerechnet plebejského původu. A láska zvítězila, král abdikoval za slzení Angličanek, odchovaných červenou knihovnou, a stáhl se z politiky. Byl ovšem jmenován princem z Windsoru, oženil se s paní Simpsonovou a ta vystupovala jako kněžna z Windsoru. Králem se stal Edwardův bratr Jiří VI. a tvrdí se, že bohudík, neb nesdílel sympatie svého bratra a jeho ženy k fašismu. Takže nebýt problému s paní Simpsonovou, možná bychom dnes mluvili německy a neměli problém s Topolánkem a Talmanovou, kdo ví?

PetrH 26.7.2008 16:15

Re: Pane Stejskale, fuj...

U nás ale žádnou vládnoucí dynastii nemáme, Topolánek byl jmenován předsedou vlády v tomto volebním období, Talmanová byla do své funkce zvolena.A voliči i poslanci budou mít možnost jim to spočítat. Takže tu lásku nechme na nich, případné důsledky na voličích...

anonym 27.7.2008 21:50

Re: Re: Pane Stejskale, fuj...

Jenže, čím by byl aTalmonová kdyby nebyla milenkpu Topola? Když se objevila na bilbordech poslední volební kampaně - kdo jí znal? - Jen členové ODS tehdy říkali - "To je ta Topolánkova ....."

lucinapes 27.7.2008 23:52

Re: Re: Re: Pane Stejskale, fuj...

To přece je lež jako věž, Talmanová je v politice už dlouho. Poslankyní za ODS byla i v minulých obdobích, kdybyste se obtěžoval si zjistit fakta, neplácal byste zlovolné nesmysly.

Petr 27.7.2008 0:28

Re: Pane Stejskale, fuj...

Váš výklad o Edwardovi a Simpsonové je zajímavý. Vy jste historik? Jinak o Topolánkovi je škoda ztrácet slovo. Ten člověk je eufemisticky řečeno magor. Ve Vsetíně to ale není nic neobvyklého.

PetrH 27.7.2008 1:12

Re: Re: Pane Stejskale, fuj...

Nejsem historik, ale zajímalo mě to kdysi... vlastně dodnes. :-) O té Edwardově sympatii k fašismu (nejspíš tomu britskému, který reprezentoval jistý Mosley) se hodně mluvilo, jestli by to mělo vliv na výsledek války, je velmi sporné. Politiku už tehdy určoval hlavně premiér, ale Edward  jako král by možná podržel Chamberlaina, což by neznamenalo, že by válka nevznikla, ale s Británií by to bylo hodně špatné... a jsou to všechno spekulace, král by mohl vystoupit velmi energicky sympatie nesympatie, atd...;-)

Jo, a nebuďte tak zlej na Topolánka, podle mě je ten chlap pod děsným tlakem, takhle zpizděnou vládu tady ještě nikdo neměl a on se v tom snaží dělat reformy. Asi bych s tím na jeho místě prásknul, jenže čemu by to prospělo? Nojo. A ve Vsetíně jsou opravdu větší magoři.;-D

Nomen 27.7.2008 17:49

Ale ve vládě už ne....tam je Tallmann jednička.

PetrH 27.7.2008 18:19

Re: Ale ve vládě už ne....tam je Tallmann jednička.

Tam žádný Tallmann není. Máte v tom guláš.

Michaela 28.7.2008 12:03

Topolánek nejni ze Vsetína !

;-P;-D

Bohata 27.7.2008 22:52

Re: Pane Stejskale, fuj...

Proč by se měla paní Topolánková rozvádět když jí patří polvina jeho jmění a příjmů.Ona se s ním rozvede až těsně kolem voleb v roce 2O10 ,nebo voleb mimořádných ve kterých by to vypadalo na propad.Potom "halt" ,budeme se Dělit!!!!

janoryna 26.7.2008 12:57

pan dalík je šikovnejčlověk

dělá jen to, co se po něm žádá a to, co mu druzí dovolí. Špidla a Paroubek zřejmě svého Šlouflíka (Dalík+Šlouf) nenašli. apodle toho dopadli nebo dopadnou.

PetrH 26.7.2008 15:21

Re: pan dalík je šikovnejčlověk

Paroubek se neměl zhádat se Šloufem. Jsou představitelé stejného přístupu v politice, Šlouf mu mohl služit stejně, jako Zemanovi. Tvrdík je jen ubohý hochštapler.

jm 26.7.2008 12:56

LIDOVÉ NOVINY PRO BBLBÉ RODINY -

LIDOVÉ NOVINY PRO BBLBÉ RODINY - VOLIČŮ ODS KTEŘ SE NEDOSTALI MEZI DALÍKA A NOVÉ ČECHY se patří za jejich pitomost vyráchat.Paní redaktorkou Plavcovou a Toppolánkovým a milcem! To Vám přeju.

watabi 26.7.2008 19:34

Re: LIDOVÉ NOVINY PRO BBLBÉ RODINY -

Vy jste až neuvěřitelně třeskutě bl/bý.

doktor 26.7.2008 12:36

Mgr. Marek Dalík

je absolventem politologie na UK. Kde se potkal s Topolánkem, nevím, ale vše nasvědčuje tomu, že má milenecký vztah právě s ním, a že Lucie Talmanová je jen zástěrkou. Problém je Topolánkův "přátelský" vztah s Ing. Hřebíčkem. Nebo šlo jen o peníze?

AndyO 26.7.2008 12:44

Re: Mgr. Marek Dalík

nebuďte trapnej.

doktor 26.7.2008 13:51

Re: Re: Mgr. Marek Dalík

Do kláštera!

doktor 26.7.2008 13:53

Re: Re: Mgr. Marek Dalík

Moc se omlouvám: ministr dopravy se jmenuje Řebíček.

PetrH 26.7.2008 15:22

Re: Re: Re: Mgr. Marek Dalík

Co do jména, jak praví Shakespeare. Vy jste se měl omluvit za zcela jiné věci.:-/

drak 26.7.2008 14:06

Re: Mgr. Marek Dalík

:-DOpravuji- Řebíčkem-. Oba jsou vyčuránci a hravou k sobě!;-O