7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Osm nadějných

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Janyška 3.11.2010 8:37

Kajan

Politické strany opravdu nemají co v Senátu pohledávat ! Dzp.

T. Vodvářka 3.11.2010 6:13

Nevím, jaká očekávání

lze mít od zvolení Jaroslava Palase do Senátu. Tento člověk je politický prostitut /myslím, že v šuplíku vlastní cca 5-6 politických legitimací/, člověk s pochybnou morální pověstí /jak může utratit cca dvojnásobek toho, co doposud vydělal/ a člověk s jednoznačným podílem na krádeži zvané Setuza. Tento člověk není schopen veřejně vysvětlit výši svých příjmů a výdajů /zřejmě se poučil od Standy/.V normální společnosti by již odpykával svůj trest v káznici na mnoho let.  Uklizením do Senátu má na 6 let imunitu a po této době už se v jeho sídle v Ludvíkově bude rekreovat lecjaký případný vyšetřovatel.

Srovnávat tuto osobu se statečnou lékařkou, která musela svou osobní odvahou čelit smečce gaunerů, okrádajících stát na předražených zakázkách /navíc smečce z více politických stran/, je absurdita, která se může zrodit pouze v hlavě nepříliš uvažujícího novináře. U pana Jelínka však toto lze považovat za standard.

K. Janyška 3.11.2010 10:43

Re: Nevím, jaká očekávání

Palas má 3 km od mého byliště svoji mnohadesetimilonovou haciendu a chodil s mojí sestrou do třídy !  Je to velmi úspěšný muž a prochází mu to, co by jiným neprocházelo ! Pohrdám jím ! Dzp.

V. Michl 3.11.2010 1:33

Jelínku, Jelínku,

všem čtenářům musí být jasné, že se Vám nemůže líbit výsledek hlasování v senátu k této otázce. S Vašimi bolševickými názory jste tady většině čtenářů pouze pro smích. Nikdy dřív jsem na Vaš články neragoval, ale teď už musím. Byl bych rád, kdyby Vám na Vaše pokleslé oranžovo-bolševické názory odpovědělo více lidí. Slibuji Vám, že už ty Vaše články číst zase nebudu. Je mi z nich těžko.

M. Prokop 3.11.2010 11:18

Re: Jelínku, Jelínku,

Je to holt politruk.