17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Oranžové merino

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr Kohout 10.10.2008 7:48

Mám jiný právní názor - čtyřmiliónový vázací akt je smlouva. Slib zastupitele je zákon.

Smlouva a zákon jsou v rou poru. Z čehož vyplývá: smlouva je neplatná od samého počátku.

Pokud "nezávislí" soudci platnost nezákonné smlouvy potvrdí (což je pod vedením Judr Brožové možné) je tu jiná sranda: před každým jednáním o čemkoliv musí zastupité za ČSSD ohlásit konflikt zájmů - svým hlasováním by se mohli poškodit (4 miliony jsou velké poškození).

Josef 10.10.2008 7:47

Přeběhlíci

Jenom otázka. Proč nepřebíhají poslanci např. z ODS

BuBu 10.10.2008 7:40

Ano - Farma zvířat !

Orwel by to měl přepsat v "moderním stylu" KSČSSD made in Czech republic na : Hloupé, tupé ovčí stádo - které putuje se svěšenými hlavami za Buranem z RAJe . . . pod pohrůžkou násilí ze strany jeho věrného Fekálního vozu s nohama !

Pešek 10.10.2008 7:26

Re: Zatímco Rath je ve čtvrté partaji.........

A už jste se Mufe zeptal našeho premiéra, případně bývalého co je vedlo k jejich rodinnému saltu? Onen "pouhý poslanec" je lídrem kandidátky a ve své straně bohužel nemá jen vliv "pouhého poslance"!

muf 10.10.2008 7:13

Re: Zatímco Rath je ve čtvrté partaji.........

takových politických turistů je na naší politické scéně neúrekom...problém je pokud takovýto poslanec "prohlédne" během mandátu a udělá čelem vzad ..pokud skončí mandát a nechá se zvolit za úplně jinou stranu, je to sice zvláštní nicméně  to není neetické - to spíše jeho voliči by se měli ptát co ho vedlo k takovému saltu..jinak Rath je pouhý poslanec - na rozdíl od našeho premiéra, který před volbami vystavoval na odiv svou rodinu..takže měřme všem stejně a nepoužívejme podpásovky..

GRUMTORÁD 10.10.2008 7:07

KIRI KYKYRYKY

nASrÁT:-D:-D:-D

Kiri 10.10.2008 6:58

Re: Rath už to prohrál.

Nastudujte si http://volby.kategorie.cz   :-D:-D:-D

Kiri 10.10.2008 6:58

Re: Pan Rath dela CSSD nevolitelnou ...

Nastudujte si http://volby.kategorie.cz   :-D:-D:-D

Kiri 10.10.2008 6:57

Re: ODS dostane volební nářez od ČSSD a KSČM

Nastudujte si http://volby.kategorie.cz   :-D:-D:-D

Kiri 10.10.2008 6:57

Re: no jo, u nás ve etředních čechách

Nastudujte si http://volby.kategorie.cz   :-D:-D:-D

Kiri 10.10.2008 6:56

Re: Potropublý soudruhu, za zdravotnictví odpovídá současný ministr zdravotnictví (ano, očkovací látka není) a rath není ani předsedou komory.

Nastudujte si http://volby.kategorie.cz   :-D:-D:-D

Kiri 10.10.2008 6:56

Re: Je to zlé

Nastudujte si http://volby.kategorie.cz   :-D:-D:-D

Kiri 10.10.2008 6:55

Re: tak mto dopadne když maj kočky zbraně

Nastudujte si http://volby.kategorie.cz   :-D:-D:-D

Kiri 10.10.2008 6:55

Re: Jestliže se návrh

Nastudujte si http://volby.kategorie.cz   :-D:-D:-D

Kiri 10.10.2008 6:55

Re: ..Strany nejsou ničím jiným...

Nastudujte si http://volby.kategorie.cz   :-D:-D:-D

Kiri 10.10.2008 6:53

Zatímco Rath je ve čtvrté partaji.........

Zatímco Rath je ve čtvrté partaji a tudíž již třikrát změnil názor, nutí ostatní pod pokutou čtyř milionů, aby zůstali věrni jeho momentálním názorům.

"Jistě všichni zdravotničtí experti včetně mě se shodují, že regulační význam poplatků je velký. Bez nich ten systém dlouhodobě nemůže fungovat vyrovnaně."

Tak tato slova nepronesl "zlý" pravicový ministr zdravotnictví Julínek, ale prezident České lékařské komory David Rath na podzim roku 2005, kdy se potřeboval vlichotit lékařům. Teď je největším odpůrcem poplatků, neboť se pro změnu potřebuje vlichotit voličům levicové ČSSD.

Výraz pro tento typ lidí si doplňte sami..... Takže tenhle pán, pěstující mnohoženství nám má dělat hejtmana?  

NasRáth  (Y)

muf 10.10.2008 6:51

..Strany nejsou ničím jiným...

..Strany nejsou ničím jiným, než společným nástrojem lidí podobného vidění problémů a jejich řešení, protože společný postup přináší výhody. ..takže si myslím, že je zcela logické, pokud poslanec zvolený za jednu stranu obrátí o 180 stupňů, přestává mít  právo tuto stranu zastupovat a měl by složit mandát..bohužel jejich vrozená nenažranost  a pažravost jim v tom brání a drží se poslanecké židle zuby nehty..proto se dotčené strany brání..můžeme s tím nesouhlasit, může nám to být proti srsti, ale bohužel, pokud budou poslanci, kteří se dají "koupit" ..vymyslete něco lepšího a čistšího co by vás nepohoršovalo..bohužel zatím je u nás politická kultura taková jaká je..modří ptáci se dnes vztekají, protože Rath jim defacto vzkázal, že když poslanec na krajské úrovni stojí 4 mega, budou muset v případě  poslance na celostátní úrovni sáhnout hlouběji do kapsy  než dnes...nepochybuji ovšem,  že  ODS se to i tak bohatě vyplatí ... a proto  se i dál budeme rozhořčovaz nad podobnými Ráthy, Dalíky či Pohanky a Melčáky , protože touha po moci je nekonečná...

eTony 10.10.2008 6:50

Jestliže se návrh

tohohle neuvěřitelného politického grázla setkává s 85-ti procentním souhlasem, tak i kdyby nic jiného, je ČSSD tvořena stejnými grázly jako Drath. A pokud chce z, snad nekončící, řady politických hovad Paroubek něco podobného prosadit v poslanecké sněmovně dokonce formou zákona, jedná se už o nový rozměr neobolševismu a třídního boje, který znamená začátek konce nějaké demokracie. Takže jak sosbolšáni ? Do řady a béé, béé.... nebo ´již vzhůru blbci této země.....´.

GRUMTORÁD 10.10.2008 6:49

tak mto dopadne když maj kočky zbraně

Křtu Paroubkovy knihy "Česko, Evropa a svět očima sociálního demokrata" se ve čtvrtek večer v restauraci v ulici V Kolkovně zúčastnila řada hostů včetně Václava Kočky staršího a jeho čtyřicetiletého syna.

Podle serveru Novy podnikatel Ďuričko zastřelil Kočku mladšího třemi ranami zblízka. Policie ho zatkla.

Jména Kočka a Ďuričko figurují v Kubiceho zprávě

Rodina Kočkových se dostala do médií v souvislosti s tzv. Kubiceho zprávou. V materiálu Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ), který byl zveřejněn v červnu 2006 krátce před parlamentními volbami, se hovoří o podílu "osoby jménem Kočka" na vraždě podikatele Františka Mrázka.

Jarouš 10.10.2008 6:34

Re: ODS dostane volební nářez od ČSSD a KSČM

  Už se opravdu těšíme na konečný nástup demokracie pod taktovkou definitivně zblblého Ratha a vraždících  se kámošů.Bude sranda jak na pouti. Olašští Romové vpřed!!!

pozorovatel123 10.10.2008 5:32

Re: Potropublý soudruhu, za zdravotnictví odpovídá současný ministr zdravotnictví (ano, očkovací látka není) a rath není ani předsedou komory.

Nenapsal jsem kripla Ratha a proto jste to nepochopil. Je třeba umět číst.

Nomen 10.10.2008 5:25

Potropublý soudruhu, za zdravotnictví odpovídá současný ministr zdravotnictví (ano, očkovací látka není) a rath není ani předsedou komory.

A máte pravdu, dnes je nejveselji okolo medicíny a Julínek řeší tutam Rakovník a Tlustého, tu tam policejního ředitele v Praze..akorát to očkování ho nezajímá.... 

pozorovatel123 10.10.2008 4:57

Je to zlé

Žasnu nad tím, že si tohoto Rátha kdysi zvolili lěkaři (tedy lidé s vysokým vzděláním) do čela své komory. I dnes je nejveseleji právě kolem medicíny. Myslím, že to o tětzo skupině lidí něco vypovídá a nebude to asi v souladu s Nemocnicí na kraji města.

www racek 10.10.2008 4:43

Re: To je bomba!

hmm, tak to za poslední půlrok byli asi jediní návštěvníci této sice určitě oblíbené, avšak stále prázdné restaurace. no ale nevím zdy se zastřelili až po přečtení toho veledíla nebo se hrdlili o poslední zbylý exemplář :-D ...

tedy, ještě dodejte, že ta hospoda patří havlový a bude to úplný.

www racek 10.10.2008 4:39

no jo, u nás ve etředních čechách

kandidáti stavěj dětská hřiště, ošetřují lékaře, dosatavují rychle ty silnice a dálnice ,,, no, nadřou se jak koně. jen nějakej dochtor nám slibuje 30 korun ,,, no řekněte, co je to proti těm vošetřenejm dochtorům ... prostě sranda.:-D

Niky 10.10.2008 3:06

To je bomba!

Při křtu Paroubkovi knihy v restauraci Monarch,zastřelil Paroubkův kamarád Duričko syna Václava Kočky provozovatele Matějské pouti!Dobrou noc.

NR 10.10.2008 1:59

ODS dostane volební nářez od ČSSD a KSČM

Dostanete volební nářez od ČSSD a KSČM, tak se připravte.

Top 10.10.2008 1:34

Pan Rath dela CSSD nevolitelnou ...

Parlamentni volby maji trochu jiny charakter nez volby lokalni.  Lide casto politiky (kandidujici osoby) znaji a proto by je volily bez ohledu na barvu stranicke knizky.  Jenze takovi politici jako je pan Rath delaji jakoukoliv stranu proste nevolitelnou.  ...  Pan Rath je atraktivni osoba pro Blesk ci jine platky, ale pro normalniho cloveka je nevolitelny.  Svym postojem vycuraneho extremisty srazi CSSD hlasy; ted tedy mluvim o narmalnich beznych volicich.  CSSD se ma dobre jen diky tomu, ze modra ODS ma podobne dilema s jinymi lidmi podobneho razeni.  top0625top@hotmail.com

Jirka 10.10.2008 1:14

Re: Rath už to prohrál.

Kéž byste měl pravdu.:-/

Milan 10.10.2008 0:17

Rath už to prohrál.

Mudr. Rathovi se podařilo svým šíleným nátlakem otrávit čtyři lokální politiky natolik, že resignovali ještě před volbami. Z toho plyne taková ztráta hlasů, že se ČSSD ve Středočeském kraji do čela již vyhoupnout nemůže a Mudr. Rath se nebude moci stát radním, leda by mu to ODS sama nabídla (což doufám neudělá, když je v čele stále pan Topolánek a ne pan Bém).

Pikantní je, že ti kandidáti poslali své partaji rezignaci už v srpnu a tak je strana měla z kandidátky dávno stáhnout. Teď, když byly expedovány volební lístky, se tam ti lidé překvapeně našli a tak oznámili veřejně, že je nikdo kroužkovat nemá, protože oni regignovali... a socdemáčtí fýreři se vztekají, protože chtěli jejich jména využití jako magnet. Neoprávněně.