18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eva D. 23.9.2009 22:20

Dohodli?

No a co, dohoda s tím hýzlem Paroubkem neznamená vůbec nic. Tady nejde o dohodu, tady jde o to co nejvíc to tu po.... , IMHO. Pořádně lidem tu demokracii otrávit a připravit si voliče, aby na něj koukali jak na spasitele.

Mimořádně odpudivý typ, tenhle křivák Roko. ;-O

Gardnes 23.9.2009 22:00

Zcela přesné

S názorem, že určití novináři pomocí svých výplodů se snaží manipulovat s ´veřejným míněním za účelem ovlivňování politiky. Také včera z vyhlášení detektiva Tichého se potvrdilo, což tvrdím celou dobu od vydání Kmentova článku o Krakatici z pera Kmenty, že Mrázek při jeho kontaktech věděl ještě dopředu, že na něj bude nastaven odposlech. Z toho důvodu jsem tvrdil, že závěry vyrobené Kmentou jsou naprostým blábolem, protože celou dobu si Mrázek z pocistů si dělal šporťouchlata a do éteru pouštěl, co se mu zachtělo o všem možném, jen ne kompromitující materiál na SVÉ ZDROJE A přátele. Proto také obsah odposlechů nebyl nikdy doprovázen novým poznáním z organizovaného zločinu.

nápad 23.9.2009 21:26

Tip pro Dalíka

Řešení co s Topolem ?

Nechť je jmenován doživotně honorárním konzulem ČR se sídlem v Tosklánsku. A je to vyřešené.

jenik 23.9.2009 21:09

noviny

před dávnými lety jsem se naučil, že noviny   zveřějňují zprávy "pravdivé, pravděpodovné a ostatní". Pravdivé bývá datum, pravděpodobné je počasí, a ostatní jsou ty ostatní.

Bruno 24.9.2009 5:42

Re: noviny

S OUZHLASIM oni totiž ty veřejnoprávni jsou promiskutivni jako i ti naší dva čelní představitele a k tomu mame i naše umělecké ikony,doufam že se bude muset zvednout poplatek aby nám zase něco Marie zdělila Jiřina uvařila Mirek Donutilu nás může potěšit pohledem na komunistickou minulost vše pak ukončí Bolek u slivovice nebyvale hvězdy;-D

pepa 23.9.2009 20:56

hospodářské noviny, ale asi i jiné používají termín

že informaci získávají od zdroje z určité strany, který si nepřeje být jmenován. A to docela pěním. Novináři jako politici jsou odtrženi od běžného života, píší blbé slohové úkoly na úrovni 8 třídy základní školy. Zhnusen novináři a politiky se budu věnovat jen a jen sobě, kašlu na volby . A myslím si, že takových lidí bude víc a víc.Vždyť zrušení voleb je jen o penězích pro současné poslance, kteří nemají ani na veřejnou dopravu.

Pavel 23.9.2009 20:41

novináři?!

Naši novináři jsou jen kombinací neprofesionality a prodejnosti. Schema jejich práce většinou vypadá tak, že nejprve článek někdo zaplatí a novinář se pak snaží něco horkou jehlou spíchnout. Výsledkem jsou noviny, které se sice tváří jako seriozní tisk, ale jinak je to obyčejný bulvár....;-P

Novák S. 23.9.2009 20:30

Děvky prodejný

jsou všichni novináři. V roce 1967 jsem měl příležitost říci dopisovateli Rudého Práva jménem Ruml proč píše takové nesmysly o válce s Izraelem. On odpověděl: "já píšu jen to co v Praze chtějí slyšet".

Niky 23.9.2009 17:04

Novináři jsou prokazatelně vlastizrádní zločinci,

bohužel mají podporu většiny politicky a ekonomicky debilních občanů České republiky. Mezi protektorátním,komunistickým a současným novinářem není žádný rozdíl!

Honza II 23.9.2009 17:16

Re: Novináři jsou prokazatelně vlastizrádní zločinci,

Správně, taky píšou jen jak jsou placeni na objednávku. O tom,co lidi nejvíc štve,o tom ani neceknou.

kelner 23.9.2009 16:37

Údiv

Je to skutečně poprvé kdy novinář vyslovil názor, že i novinář nemusí být dokonalý.  Doposud bylo pouze slyšet, že naši politici nedospěli, naše demokracie se musí učit atd. Pouze novináři (tím mám na mysli pracovníky veškerých sdělovacích prostředků) jsou jediní, kteří již dorostli na úroveň té správné demokracie. Často s autorem souhlasím, ale tímto článkem mně promluvil ze srdce.

xyz 23.9.2009 15:13

Výborný kšeft pro kmotra Kmentu

A jemu podobných.

nup 23.9.2009 14:41

Jak se praví v "Jistě, pane ministře"

Nevěřte žádné zprávě, která není důrazně dementována. ;-P

jirka.s. 23.9.2009 15:56

Re: Jak se praví v "Jistě, pane ministře"

Zpráva: Hňup je paranoický rudý blb !!! ;-P

libero 23.9.2009 14:40

Ještě bych dodal procpání US a Zelenáčů

do sněmovny. To by se bez novinářů také nikdy nepovedlo.

jezkoun 23.9.2009 14:38

p.wagner usvedcen

tak dnes jste e odkopal, pane wagnere. i ti ucastnici jiz potvrdilli verzi zminenych dam. pro tolik zluce?

demokrat 23.9.2009 14:28

Eurokomisař

Topolánek dělá jen ostudu, ten nemůže jít do Bruselu. Je nejvyšší čas aby zmizel z veřejného života

libero 23.9.2009 14:35

Re: Eurokomisař

Po Špidlovi to už i Topolánek může jen vylepšit.

Ale oni jsou tam zvyklí, nikdo tam neposílá nic jiného než exoty.

gerontusinza 23.9.2009 14:37

demokrate to jsem si myslel u Špidly také a skutečnost......?Re: Eurokomisař

takže mě nic nepřekvapí ale pokud mu Jyrka k tomu fleku pomůže, ;-)skončí brzy taky.....

ll 23.9.2009 14:02

Právě o tom je Hájkova kniha Smrt ve středu

A proto je Hájek žumpou tak nenáviděn. Nicméně poté, co zjistila, že vlastně udělala Hájkově knize reklamu, mlčí.

Jaroslav Sever 23.9.2009 12:59

Ono se jim to investigativí, ...

No nejsem já vůl !? Napadlo mne, představte si, vážení spoluobčané, že vono se jim to investigativí, holčinám - a nejen jim - a také se bulvá bulváru, když je průměrný český volič vůl! To mne napadlo! V hlavě! Holt jsem asi starej na tu dobu dnešní ;-P

st 23.9.2009 14:00

Re: Ono se jim to investigativí, ...

jestli jsi nebo nejsi vůl nelze posoudit - spíš ale jo, když se to snažíš prezentovat. Ale  mnohé o Dalíkovi říká jeho prohlášení, že  chtěl zjistit jak se v ČSSD zbláznili. To by jeden neřekl, že takovou ubohou výmluvu může vymyslet! To se při tom radil s Topolánkem?

Jaroslav Sever 23.9.2009 14:07

Re: Ono se jim to investigativí, ...

Já to tušil, že mne český volič v tom dilemnu nenechá ;-P 

Eva D. 23.9.2009 18:25

Re: Ono se jim to investigativí, ...

Nejste starej, jen nejste vůl. Což může být i nevýhodou. Moc přemýšlíte, dokonce hlavou. ;-)

Vlado Z 23.9.2009 11:31

Mícháte různé věci

Poněkud demagogicky smícháváte v jednom článku dvě různé věci -investigativní novinařinu jako takovou a způsob jejícho provedení či spíše možnost omylu a zneužití.

Investigativní novinařina je pro společnost zásadním přínosem, dvojnásobně pro společnost v níž základní státní instituce (policie, soudy) ještě zdaleky neodvádějí svou práci na solidní úrovni.

Na druhé straně jsou spekulace -ty pekulace, které lidé tak milují a které vydavatelům zvyšují prodejnost. Ty jste vyjmenoval vcelku trefně. Bohužel jste propásl příležitost analyzovat mechanizmy, které vedou k tomu, že jich přibývá a pokusit se nadhosit nějaké cesty k řešení.

Takže-pseudo-spekulativní žurnalistika je problém, to všichni víme, ale jak dál? To jsme se nedozvěděli. Výsledkem budou emotivní zkraty a posílání všech novinářů do...někam. Což samozřejmě nikdy nic nevyřeší a navíc to ani není pravda.

strejda pedro 23.9.2009 18:57

Re: Mícháte různé věci

pane vlado, delam novinarinu profesionalne pres pul stoleti, a z toho tri desetileti v zamori,  a dovolim si vam sdelit nekolik drobnosti ... prvni je, ze KAZDE dobre novinarstvi je zkoumave (rikat investigativni je znakem skutecne neucty k vlastni reci) ... novinar, ktery sebere, cokoliv se mu rekne, a obtiskne, aniz by si to overil, to neni novinar, to je hlasna trouba ... druhou drobnosti je, ze ty dve damy pouzily JEDNOHO nejmenovaneho (lec, jak ony tvrdi, informovaneho) zdroje ... kdyby my s tim prisly do redakce tady, vyrazim s nimi dvere ... ony by neprisly, nebot by znly pravidlo: mam-li nejmenovany zdroj, musim pridat bud jeden jmenovany, nebo dalsi dva nejmenovane ... a ted pozor: a jejich nadrizeny MUSI vedet, kdo tim zdrojem je ... navic musi byt naznaceno, zda je zdroj z toho ci druheho tabora, aby bylo zrejmo, zda a jaky zajem ma na poskytovani neoveritelnych sdeleni, a do jake miry se mu da verit ...

Ludva 23.9.2009 11:22

Kdo je tedy kmotr ?

Ve spojitosti s Mrázkem byli zavražděni tři další lidi, pravděpodobně mafiáni. Policie samozřejmě nic nevyšetřila. Otázka pro investigativce: Kdo je tady tím největším kmotrem, který to všechno řídí ?

libero 23.9.2009 14:36

Re: Kdo je tedy kmotr ?

Don Kočka.

Honza II 23.9.2009 11:14

Naprosto...

nechápu,proč by měl Topolánek sedět v Bruselu.Tenhle člověk se už tady doma nadělal tolik volovin,že je těžké si představit,že by pro nás v Bruselu udělal něco dobrého,leda pro sebe.

libero 23.9.2009 14:37

Re: Naprosto...

Tak to by docela ušlo.

Dovedete si představit poraděnka Švejnara, jak všem radí?