27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Opozici chybí plán B...

Parlamentní opozice se pokusí v pátek vyslovit nedůvěru vládě Andreje Babiše. ČSSD lavíruje a tvrdí, že opozice nemá „plán B“, a proto ona raději zůstane ve vládě než mimo ni. Není to celá pravda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Svoboda 19.11.2018 7:46

Re: Pokud by pravice (a levice) měla jasného "lídra",

Hamáček to organizuje nějak blbě, když to vřeštění zjevně zasáhlo i jeho, vy hlavo :o)

Pěkný den.

J. Svoboda 19.11.2018 7:43

Ale houbeles. Nahrávka AB jr. Burešovi ztížila

možnost vydávat své děti za blázny, jejichž svědectví se nesmí věřit. Takový je to táta.

Pěkný den.

J. Richter 19.11.2018 7:27

Re:

Aha. Nikdo nemá na to být premiérem. Jen Bureš.

K. Wágner 19.11.2018 7:12

malí kluci

Parlamentní opozice se pokusí v pátek vyslovit nedůvěru vládě.

Což je něco takového, jako když si malí kluci hrají s krabičkou sirek...

M. Těhanová 19.11.2018 6:41

Česká ekonomika se veze

na vlně konjunktury, ale bohužel lidé, kteří tomu nerozumí, věří, že je to zásluha Babiše ( nepíšu vlády, protože Babiš je vláda, do ničeho si od těch nýmandů ministrů nenechá kecat, rozhoduje jen on).

Největší chybou a velkým proviněním ČSSD bylo, že tohoto člověka připustili na finance. Jsem si jista, že na každém jiném ministerstvu by se brzy znemožnil, protože kromě kšeftaření nic neumí.

Ale na financích se dá velmi dobře švindlovat a využívat všeho ve svůj prospěch. On moc dobře ví, proč se své funkce drží, jak ho... košile.

Ještě se budeme divit!

K. Novák 19.11.2018 5:17

Pokud by pravice (a levice) měla jasného "lídra",

nějakou skutečnou osobnost, nedostala by na volební kampaň ani korunu. Lidi si to uvědomují, proto volby vyhrál Babiš a proto je proti Babišovi takový řev. Ale je to jen divadlo. Ve skutečnosti mu zjevně žádný dotační podvod prokázat nelze. Na to, aby už byl uzavřený, je případ Čapí hnízdo dost malý a trvá už dost dlouho. Pokud ovšem bude mít jeden politik, kterého raději nebudu jmenovat, přes Hamáčka vliv na vnitro (jako měl vliv na všechno přes Sobotku), případ Čapí hnízdo uzavřený nebude. Babiš je prostě z něčeho nařčen a to se u něj potírá. Babiš není žádná zvláštní osobnost a nemá žádné velké charisma, ale předáci jako Hamáček, Fiala, Gazdík ap. mu nesahají ani po podrážku. Pro ty v pozadí, kteří si Hamáčka a spol do vedení stran dosadili, představuje Babiš žábu na prameni, proto iniciují protibabišovské vřeštění. Odchodem Babiše z funkce předsedy vlády by se něco vyřešilo jedině kdyby se předsedou vlády stal nějaký hahaHamáček. Pro to by se ale musely zrušit volby.

J. Vavruška 19.11.2018 5:11

Opozice nemá ani plán "A"

Vůbec sami nechápou, do čeho se vlastně pustili. Totální destrukce bez jakéhokoliv konstruktivního obsahu. Vymyté mozky imitují "politiku".

P. Götze 19.11.2018 3:51

tomu rikam megablabol. samozrejme ze plan B potrebuje. protoze ho ale nema, je to jen divadlo. a dobre to vi. koneckoncu nikdo se o kreslo ptemiera nedral a vedeli proc. nikdo na to nemel.

S. Sedlák 19.11.2018 1:07

Zase blábol

Opozice žádný plán B nepotřebuje. Buď se podaří složit vládu bez Babiše nebo předčasné volby.

J. Richter 19.11.2018 0:14

Člověče..

..u vás už to je diagnóza. Chrlit tři ,,blogy" denně, splácet páté přes deváté....ta suverenita, s jakou píšete svá hodnocení, prognózy, rady.

Vám člověče chybí nějaká zpětná vazba. Stejně jako Andrejovi vyšetřovací.