6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Ondráček v čele komise pro kontrolu GIBS

Komunista Zdeněk Ondráček byl zvolen* do čela poslanecké komise pro kontrolu GIBS - Generální inspekce bezpečnostních sborů. Podle Miroslava Kalouska máme vládu bývalého „estébáka“ a do čela komise sněmovna zvolila „mlátičku“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Fridrich 23.12.2017 5:52

Rudým komoušům už otrnulo, rostou jim křidélka a

Rudým komoušům už otrnulo, rostou jim křidélka a hlavně SPROSTOTA - to jejich navržení takto zprofanovaného darebáka o tom jasně svědčí.. Důležitý a potěšitelný je jejich letošní "úspěch" ve volbách.

V. Kain 23.12.2017 12:29

Re: Rudým komoušům už otrnulo, rostou jim křidélka a

Vláda odborníků= KSČM vede člověk který se zapletl s STB a o ANO to platí dvojnásobně.Vždyť to jsou bratři,tak přece nepůjdou proti sobě.Ale když může dělat ministra obrany lesba Šlechtová tak už je to všechno jedno.

V. Pavelka 23.12.2017 21:45

Re: Rudým komoušům už otrnulo, rostou jim křidélka a

No blbost spolku majitelů demokracie,pokračuje v předvolebním kvapíku okopávaní a státoprávního prázdna , se budou na slunci Babiš rozpouštět tak jako tak .To co prochází Babišovi ,skousnem protože o co tu jde je rozpuštění starých stran a nepřijatelnosti jejich pokračování , protože máme plné kecky těch žvástů , ve sněmovně, před sněmovnou za sněmovnou , toho nafoukanýho rétora , toho žvanikina znalého republiky malá strana.

P. Han 23.12.2017 22:53

Re: Rudým komoušům už otrnulo, rostou jim křidélka a

Uměl by to někdo přeložit do češtiny?

P. Manda 24.12.2017 6:55

Re: Rudým komoušům už otrnulo, rostou jim křidélka a

oni jsou ti číslovkáři divní, Nevím jestli jsou to čísla jejich legitimací, nebo ........

Š. Hašek 23.12.2017 4:22

V parlamentu

máme několik sort komunistů. Komunisty značky KSČM (ty na ráně, můžou za fšechno), polovina ČSSD (ty zakuklené, nemůžou za nic), tři čtvrtiny námořních lupičů (docela dobře kamuflované, zatím si vyhrnují rukávy), nejsou tam zelení komunisté (maskování nestačilo, furt se hádali). Občas i někoho z ODS/brusele09 napadne nějaká skoro komunistická olovina, to každého, jsme lidi. Beru.

Momentálně se tyhle různé skupiny komunistů ( "demokratických", umělců - ti samozřejmě jsou konzervativní jak královna Viktorie, novinářů) rozhodli, že "je třeba zabít Ondráčka". Budou to řešit dva roky a budou se divit, že průměrný volič by tam raději vrznul nakonec Ondráčka než Feriho s Dienstbierem dohromady.

Aby bylo jasno, v KSČM jsem nebyl a nevolím je. Jo, abych nezapomněl, zkráceno.