6.7.2024 | Den upálení mistra Jana Husa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Houška 3.8.2011 8:22

Pane Hvizdalo, operovat s ceskymi pruzkumy??? No!!!

V den, kdy zeleni a lidovci oznami spolecne kandidatky do pristich voleb, zahlasi „vehlasne” agentury jejich navrat nad 5%??? Kdepak asi udelal HavelBakala klub chybu? Spatne nacasovani s „nezavislymi” novinari???

V. Hajková 3.8.2011 7:22

Pane Hvíždala

Vy  už  byste  -  měl  přestat  oblažovat  tento  -  už  tak  dost  zmatený  národy  svými  neskutečnými  bláboly!  Víte  člověk ,  který  cudně  zapomene  do  svého  životopisu  přiznat  členství  v  zločinecké  komunistické  straně  -  to  už  něco  signalizuje  o  jeho  charakteru!  Nic  jste  nedokázal  dostudovat-  ani  ty  politické  vědy  v  Moskvě!

Z. Bureš 3.8.2011 7:08

Tak to se tedy Hvížďalo šeredně mýlíte !!!

Levice "made in CZ" představuje obrovské nebezpečí pro tuto zemi, neboť ji zde zastupují pouze dvě odnože Komunistické strany  .  . . . . a sice :

1) Pravá a nefalšovaná KSČ(M), jejíž jádro tvoří jedni a ti samí jako před listopadem 1989 (v místních organizacích KSČ(M) je to tak na 100% - vyjma zemřelých), kteří chtějí jedno a to samé, jako chtěli před listopadem 1989

2) Vlastní sestra komunistů - KSČSSD, jejíž jádro tvoří buď bývalí aparátčíci z kolaborantských stran Národní fronty a nebo bývalí černoši (pardon - bývalí komunisté), kteří nechtějí nic jiného, než velmi úzce spolupracovat s KSČ(M) (ono jim ani nic jiného nezbyde) . . . . a výsledek bude socialismus "s lidskou tváří" . . . a obrovské zadlužení na úkor příštích generací !!!

Tak se Hvížďalo proberte . . . . a nepište chujoviny !!!

Z. Rychlý 3.8.2011 0:41

Sláva,

konečně známe viníka. Představte si, je jím systém !

No, tak to jsem zvědav, jak po volbách s tímhle zlotřilým systémem zatočí vítězná ČSSD s komunisty v zádech.

V článku mi ještě chybělo okřídlené: "Je to v lidech !"