29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Odvolejte prezidenta – a jeho partu

Prezident se odmítá podřizovat rozhodnutí Ústavního soudu. Pronáší bláboly, jako ten o stěhování českého velvyslanectví do Jeruzaléma, viditelně poškozující zájmy země. Byl usvědčen z vědomé lži o privatizaci MUS či lži o své nevědomosti o častých kontaktech mezi svým "nadřízeným" Miroslavem Šloufem a kmotrem Františkem Mrázkem – stejně jako lží o mnoha jiných kauzách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 20.10.2013 13:22

Zběsilá dezinformace

Kde byl pan Urban, když nás pan prezident Havel "hospodářsky poškozoval" podporou dalajlámy, která rozzuřila čínskou hospodářskou velmoc, která je nesrovnatelně důležitější než islámské státy? On nemá na prezidenty stejný metr?

Za podporu demokratického Izraele proti nenávistnému nedemokratickému politickému islámu, vyslovenou navzdory současnému EU-mnichovanství jsem byl na pana prezidenta Zemana hrdý.

Pan Urban si patrně "popletl" ÚS s nímž prezident žádný konflikt neměl s NS jehož rozhodnutí sice nesprávně, ale účelově kritizoval v souvislosti se svou chvályhodnou snahou přimět EU-hujersky levičácký senát ke změně stanoviska ohledně kandidatury skvělého pana Výborného do ÚS, jíž právníci z NS nesprávně odmítali.

Zbytek jeho článku si nezaslouží vážnou analýzu.

J. Malá 18.10.2013 18:07

55% si Zemana přálo????

No, co jim také zbylo, když v této skvělě vymyšlené volbě z.ůstali nakonec dva  největší magoři?Takže museli zvolit jednoho z nich. Mnozí z nás čekali, že to tak dopadne, když bylo určeno, že hlavou státu se nemá stát inteligent , vzdělanec, odborník s charakterem a ctí, ale  každý s notnou dávkou drzosti, sebevědomí a hlavně s  gaunery a mafiány za zády. Kdo z čestných lidí by měl na to, aby uhradil 50 milionů volebních nákladů? Jen korupčníci v  očekávání nejen vrácení, ale rozmnožení vynaložených nákladů.

A když už to minulá vláda tak perfektně vymyslela, proč rovnou nestanovila, jak se takového presidenta zbavit?Nebo čekali, že to bude jeden z nich???A že to budou mít na věčné časy?

Pan Urban má stopro pravdu, víme to všichni- ale co dál? Dobrá rada drahá!!!

M. Stuchlik 18.10.2013 23:55

Re: 55% si Zemana přálo????

Do druhého kola prošli 2 největší magoři a proto si z nich čecháčci vybrali toho nejmagorovitějšího, který za to, co napáchal jako premiér zaslouží doživotí.

K. Frejlach 18.10.2013 15:54

Pan Urban to posuzuje úplně jinak než já

Článek pana Urbana je příkladem jeho výlučně ideologického pohledu. Vytahuje domnělé, neexistující i malé kauzy, aby pomohl zakrýt obrovské korupční a jiné kauzy pravice z posledních let. Já naopak považuji Miloše Zemana za vůbec nejlepšího z dosavadních českých prezidentů. Nastoupil do úřadu a najednou všechno jde. Nejen jeho zásluhou, ale i přičiněním Rusnokovy vlády. Řekl bych to tak: po autoritativní Nečasově vládě, která nepřipustila jediný návrh opozice a dokonce ji nepřipouštěla ke slovu, sama si stojedničkovou většinou odhlasovala církevní restituce a přesun státních financí do soukromých fondů ve formě druhého pilíře, se konečně většině lidí u nás lépe dýchá. Pan Urban je zřejmě jednou z mála výjimek. A pokud jde o onu velezradu, měl být za ni jednoznačně potrestán Václav Klaus po podpisu "církevních restitucí".

L. Novák 18.10.2013 17:04

Re: Pan Urban to posuzuje úplně jinak než já

A co všechno najednou jde a před prolháním se Zemana na Hrad nešlo? Vy zřejmě patříte ideově mezi komunistické zloděje, kteří okradli celý národ, aby všechno převedli pod státní vlastnictví, a nikdo neměl nic, až na pár vyvolených soudruhů. Že? :-)

M. Stuchlik 18.10.2013 23:51

Re: Pan Urban to posuzuje úplně jinak než já

Exisuje vetší tunel v tomto státě než Zemanovo "řešení" 100 miliardového ruského dluhu? Ten supergangster by měl objímat akorát šibenici.

J. Kalivoda 18.10.2013 14:58

Pane Urbane, fakta máte dobrá

Ale váš styl přesvědčí jen přesvědčené. Kážete už celé roky jako sektářský misionář.

Jen k té Čechii: je to nesmysl. Ale usvědčuete se z posedlosti. Prý by urážela Moravany a Slezany. A název "Česko" to nedělá? Dělá to naprosto stejně. Ale tento hnus nepřišel od Zemana, proto vám nevadí.

M. Varadinková 18.10.2013 15:14

Re: Pane Urbane, fakta máte dobrá

Pokud něco uráží Čechy žijící na Moravě a ve Slezsku (záměrně nepíšu Moravany a Slezany, protože nic takového neexistuje), pak to určitě není název Česko ani Czechia. To oboje jsou novotvary a mohou mít takový obsah, jaký jim dáme. Co vadí, to je název Čechy, pokud to někdo používá jako název pro celou zemi. Protože název Čechy již dávno obsah má, je to přece pojmenování jen části Česka.

To je asi stejné, jako kdyby někdo navrhl, že se celá země včetně Čech bude jmenovat Morava. To by se Čechům žijícím v Čechách určitě taky nelíbilo:-))))) Přitom u té Moravy by ani nebyl problém s jednoslovným anglickým názvem - Moravia. Takže by se ani nemusel vymýšlet novotvar Czechia:-))))))

M. Stuchlik 18.10.2013 23:53

Re: Pane Urbane, fakta máte dobrá

Vážená paní, přinejmenším jeden Moravan existuje. Já. A ta Čechie je ještě podstatně horší patvar než Česko.

J. Kadeřábek 18.10.2013 12:54

Hm, uvedené důvody jsou sice pravdivé, ale

55% voličů si Zeman přálo. Nevím zda je vůbec český prezident odvolatelný, ale určitě ne přáním "lidu".

R. Houška 18.10.2013 13:02

Re: Hm, uvedené důvody jsou sice pravdivé, ale

55% z těch, co šli volit, to jen pro pořádek

J. Kalivoda 18.10.2013 15:00

Tak tedy pro pořádek - 55%

To platí pro jakékoli volby. Ti, co je prohráli, se utěšují, že jsou vlastně ve většině. Jako vy.

P. Zeman 18.10.2013 15:05

Re: Hm, uvedené důvody jsou sice pravdivé, ale

Dovolím si doplnit, že ve druhém kole. Z tohoto pohledu je to ještě tristnější.

G. Zahradníček 18.10.2013 12:11

Odporný havlista a antislovan se nám zde

zase ozval.

R. Houška 18.10.2013 12:50

Re: Odporný havlista a antislovan se nám zde

Tak tak, Germána je třeba hnát a bít, až do Bavor. Srdce slovanské, s Klausovou ikonou ve zlatém rámu a pravoslavný kříž, musí opět do boje za naší slovanskou vzájemnost s velkým bratrem na Východě. Jen on nás ochrání od spárů havlistů a eurohujerů.

Kupte si kapesníčky, ať vám ta jedovatá slina, co vám kape z koutku, nepropálí díru na vaší, kozácké uniformě. A nebo ne, zajděte si k psychiatrovi, ten vám pomůže spíš.

G. Zahradníček 18.10.2013 12:55

Re: Odporný havlista a antislovan se nám zde

Je smutné, když někdo nechápe realitu, že negr pomáhá negrovi, Židák Židákovi, cikán cikánovi. A ještě se jim daří pomocí užitečných idiotů štvát Slovany proti Slovanům. Ale jidášové jsou všude.

R. Houška 18.10.2013 13:01

Re: Odporný havlista a antislovan se nám zde

Ne nadarmo si Hitler liboval, že Slované, zvláště pak ti východní, jsou nejlepší nacisté. Dokonce lepší svých árijských pánů. Ve vás to zřejmě přežilo do dnešních dnů. Vám je jedno, když je něco odporné, prolhané, podrazácké, hlavně když to hodně řve a shromažďuje kolem sebe rektálně-alpinistickou suitu, že?

S. Netzer 18.10.2013 13:11

Re: Odporný havlista a antislovan se nám zde

To vypadá spíš na Klub českého pohraničí, nebo nějakou podobnou Vlasteneckou organizaci.

R. Houška 18.10.2013 13:43

Re: Odporný havlista a antislovan se nám zde

Také bych to viděl na někoho, kdo je hrdý na to, že mohl lidem na drátech střílet do zad a pouštět na ně psy.

P. Kmoníček 18.10.2013 12:53

Re: Odporný havlista a antislovan se nám zde

Zahradníčku,co je na faktech odporného?Odporné je snad to,kdo tak konal a ne to,že lumpárny někdo veřejně kritizuje.

G. Zahradníček 18.10.2013 12:56

Re: Odporný havlista a antislovan se nám zde

Jenže Urbánek zveřejňuje vždy jen fakta, který se mu hodí do jeho havlistické mkonstrukce.

L. Novák 18.10.2013 17:06

Re: G. Zahradníček

A která fakta nezveřejnil?

M. Smidova 18.10.2013 9:04

Je historicky prokázané, že v Čechii

volby Prezdenta ať už přímé či nepřímé skončí fiaskem. Pánové Zeman i Klaus jsou toho výmluvným dokladem. Proč asi tomu tak je? Nastávající volby do PS ukáží co ve většině jsme,kdo jsme a kam patříme.

G. Zahradníček 18.10.2013 12:57

Re: Je historicky prokázané, že v Čechii

Fiasko byl opilec a kriminálník Havel a celá ta jeho anabáze.

R. Houška 18.10.2013 13:05

Re: Je historicky prokázané, že v Čechii

To je fakt, to Jakeš se Štěpánem, s Lorencem a Hegenbartem v zádech, pod bejčákem Brežněva, to byl jinačí oddíl. Hodně vzpomínáte? Jestli oni vám námluvy Miloše a Vaška pod taktovkou Lukoilu, neevokují myšlenku na návrat té krásné doby.

R. Houška 18.10.2013 13:41

Re: Je historicky prokázané, že v Čechii

To je fakt, to Jakeš se Štěpánem, s Lorencem a Hegenbartem v zádech, pod bejčákem Brežněva, to byl jinačí oddíl. Hodně vzpomínáte? Jestli oni vám námluvy Miloše a Vaška pod taktovkou Lukoilu, neevokují myšlenku na návrat té krásné doby.

L. Novák 18.10.2013 7:34

''Zemanovy výroky o kouření jsou omluvitelné jen poškozením mozku''

''Zemanovy výroky o kouření jsou omluvitelné jen poškozením mozku''

L. Novák 18.10.2013 7:32

Pěkně napsáno. Zeman a jeho "mafie" jsou ostudou Česka

Vypadá to, že nejjednodušší řešení je vybavit prezidentskou kancelář dostatečnými zásobami cigaret Philip Morris a hektolitry alkoholu, aby se vládce nemusel omezovat... :-P

E. Sevrát 18.10.2013 7:23

Včera psali jak se nějáký

inteligentní manažer odhaloval v parku a nevěděl co dělá.Při výslechu uvedl,že měl nutkavou potřebu se takto odhalit.Autor článku se odhaluje ve svém článku (článcích) na NP a to není pokutou postižitelné a ani mu nehrozí psychiatrické vyšetření jako tomu parkovému odhalovači.

I. Schlägel 18.10.2013 7:36

Re: Včera psali jak se nějáký

No, Vy se odhalujete pravidelně a takovým způsobem, že se už na to vážně nedá koukat, natož to číst... A psychiatrické vyšetření Vám od vlastní alternativní inteligence opravdu nepomůže.