1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Diskuse k článku

POLITIKA: ODS ztrácí pud sebezáchovy

Minulý týden, dne 26. dubna 2012, se v brněnském Divadle Husa na provázku sešli na tiskové konferenci někteří představitelé třiadvaceti občanských iniciativ a organizací, kteří se sdružili v platformě Ukradli jste nám stát, vraťte ho zpátky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Pernický 4.5.2012 16:27

Re: Kdo je to Karel Hvížďala?

  Jestlí obsazení NP odpovida vzorku populace ČR tak tady v této republice nemůže

 nastát rozkvět at si zatím představujete cokoliv. Jakmile na jedné straně vznikne

 nápad tak bez ohledu na jeho kvalitu a použitelnost , ideologický laeser zničí

soupeře a z dikce reakce je cítit nepřatelství jak mezi náboženstvími.

    

L. Krajicek 4.5.2012 3:22

Kdo to je Marek Benda?

Není to ten študáček Matematicko-fyzikální fakulty, poté Filozofické fakulty, který se do parlamentu dostal jen proto, že jeho otec byl vyhlášený chartizán? Od té doby, kromě let 2002-2004, kdy byl zaměstancem Ministerstva informatiky, nevystrčil z parlamentu čumák a získával zkušenosti při práci s ctrl-C a ctrl-V s následným zvětšováním písma a řádkování, aby to vyšlo na doktorský švindl. Nevyšlo to.

Na dvou předešlých fakultách UK se musel učit, což není to pravé ořechové, tak se nakonec stal absolventem plzeňské Sorbony. Předseda Ústavně-právního výboru k pohledání, tvůrce náhubkového zákona, u jiných zákonů vyškrtávač protitunelářských paragrafů, ořezávač odposlechů mafiánských kamarádíčků.

To je páteř ODS, která ztrátou pudu sebezáchovy nijak neutrpí.

 

J. Vavrochová 4.5.2012 6:04

Re: Kdo to je Marek Benda?

Jo, to je ON! Ten přemoudřelý človíček, který se také prý chystá být ústavním soudcem (podle vlastních slov). Máme se na co těšit, protože se podobných týpků v poslanecké sněmovně vyskytuje víc.

V. Václav 4.5.2012 9:50

Re: Kdo to je Marek Benda?

NAvíc přemoudřelý Marek Benda, který nikdy nic nedělal, a bez zkušeností se stal poslancem, by nemohl ve skušné zemi setrvat v politice pro podvod s jeho titulem JUDr. Navíc jeho nedorostlé plamenné projevy by mohly spíše zdobit nějaké panoptikální pořady, jako je paní Bubílková. ODS vítězí o mnoho koňských délek v aférách, nedořešených a férách a ponechání těchto delikventů nadále v politice, nebo náležitě uklizených členů, bohatě obtěžkaných různým způsobem nabytých peněz (pouze namátkou pro oživení paměti - Čermák, Dyba, Macek, Kočárník, Řebíček, Tlustý ,Langer,Topolánek , v současnosti Bém, Benda, Drobil, Dlouhý a další)

  Je pravda, že je mnoho ostatních i z jiných stran, ale ODS je v této disciplině naprostý vítěz.