1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Diskuse k článku

POLITIKA: ODS před a po volbách

Z posledních předvolebních průzkumů, i když jejich numerické hodnoty nebudeme brát za bernou minci a soustředíme se na tendence, které jsou vždy důležitější, zřetelně vyplývá, že staré a silné strany voliče ztrácejí, zatímco malým stranám hlasy přibývají, a to přesto, že právě tyto nové subjekty mohou situaci ve Sněmovně značně komplikovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 23.10.2013 5:46

A čím by se ti Kubové, Bendlové, atd. živili?

Autor se opět mýlí. Oni ti Kubové, Bendlové, Bendové či Němcová si svou nedůvěryhodnost zatraceně dobře uvědomují. Proto se také nacpali do čela regionálních kandidátek, které jim s velkou pravděpodobností zajišťují dalších pár let (celé 4. to nejspíš nebudou) ve sněmovním luxusu, placených daňovými poplatníky.

A proto je také vůbec nezajímá, že tím dál posílají svou ODS ke dnu. Jak by se proboha mimo sněmovnu uživili? A tak každý další rok ve sněmovně zlatý.

Ale zadky jim stejně strachy cvakají, že by mohli dráty do betonu štípat. To kvůli tomu proklatému kroužkování, které si ke všemu sami vymysleli. A tak vy, kteří to slovy Kubery ODS ještě jednou ( z naivity že tím volíte stát nerozkrádající pravici)hodíte - kroužkujte, kroužkujte, kroužkujte!

V. Heidlerová 23.10.2013 9:38

Re: A čím by se ti Kubové, Bendlové, atd. živili?

No, ono je to podobné i v ČSSD a  KSČ, Škromach už se tloušťkou ani neunese a na starosti má jen lahůdkovod a chlastovod z jižní Moravy na Hrad.