16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Semiramis 4.8.2006 9:45

Re: Není nad zdravé sebevědomí !

Dobré zboží se chválí samo - nikdo to za ně neudělá! ;-)

Jára 4.8.2006 9:49

Re: Není nad zdravé sebevědomí !

Není nad zdraví selský rozum.

Dělám - mám, nedělám nemám a ne nedělám mám.

doplňuji 5.8.2006 1:08

Re: Re: Není nad zdravé sebevědomí !

(nebo dokonce)... dělám a nemám! :-( (bo mi socanobolševik skoro vše sebere).

banah 4.8.2006 10:06

Re: Není nad zdravé sebevědomí !

Ano zo je přesné. Sebevědomí je veskrze zdravá a důstojná záležitost. Naopak obhroublost, na kterou řeský proletářská lůza stělesnována typy politiků jako je Paroubek, Zeman, Grossík, Filip, Kováčik ap. oslovuje větší polovinu českého lumpenproletariátu.

Na smetiště dejin s českou sviní. Projevuje se pochechtáváním, špiclováním, bonzováním, nepřejícností, závistí, ožralectvím. Co s takovým šuntem, lidskou spodinou.

Přestěhovat, převychovat, debolševizovat. Pracovní tábory. Učit etiku a společenské konvence.Stanné právo na 1 rok. Vypumpovat politický hnůj z myšlení českých umožáčků. Oplodnit 30% žen jinýn než českým genetickým materiálem, sračkami.

České školství zakázat, převzít systém zahraniční. Zpřetrhat ve všech sférách staré vazby na komunismus. To samé s právním a soudním systémem. Je před zhroucením. Vyrovnat se radikálně s minulostí. Smrdí to tu smrdí a hajzlu se bydlet nedá.Zkrátka přeorat a znovu pěstovat. V tomto stavu je to utrpení existence v českém schweinehundelandu.

banah 4.8.2006 10:13

Re: Re: Není nad zdravé sebevědomí !

oprava: Za genetickým materiálem , slovo "sračkami" je zařazeno omylem. Zde má omluva.,

Yfča 4.8.2006 10:38

Re: Re: Není nad zdravé sebevědomí !

Tyhle radikální výlevy už tady tak před sedmdesáti lety říkal nějakej Hitler. Pak mu pomáhal Mengele a spol.  Ne to doopravdy nemusím!

Vlali 4.8.2006 9:35

Re: ODS prostě není dostatečně populistická

Je Vás skutečně málo. Teď vážně. Dosáhnout porozumnění s voliči (o ty tu jde až v první řadě) je umění. Příměr kulhá ale platí učit se, učit se  a ještě jednou učit se. V politice platí to samé ale vysvětlovat a vysvětlovat. Hranice mezi populismem a vysvětlovací kampaní je tenká. Když se podaří lidi přesvědčit hned se najde někdo kdo oznámkuje "populista". Přesto, chce-li někdo měnit svět (stačí ČR) musí podstoupit torturu pochybností a protivenství. Cíl snad za to stojí.

Jope 4.8.2006 10:49

Re: ODS prostě není dostatečně populistická

Hovězí kastráte!

Jan 4.8.2006 7:02

ODS nema problemy pouze s komunikaci, ale ted napr. hejtman Sulc predvadi,

ze ma obrovske problemy zvladat rizeni kraje, za ktery je zodpovedny. Koneckoncu, i ten, z nejakych duvodu adorovany Evzen Tosenovsky udelal jako primator po dve volebni obdobi svou neschopnosti z Ostravy mrtve mesto bez perspektivy a loni jako hejtman malem zazdil investici Hyundai, kterou pripravil Czechinvest a socdem (od r. 2002) ostravska radnice. Za ostatnimi hejtmany z ODS take nejsou videt zadne vysledky. Pokud nekdo nejake mate, tak sem s nima.

Pája 4.8.2006 8:04

Re: ODS nema problemy pouze s komunikaci, ale ted napr. hejtman Sulc predvadi,

No ty fole, ty seš ale manták, to se hned tak nevidí;-D

Švrk 4.8.2006 9:08

Re: ODS nema problemy pouze s komunikaci, ale ted napr. hejtman Sulc predvadi,

Evžen je primátor Ostravy - to slyším poprvé. Že by se jmenoval Evžen Zedník?? Nebo Aleš Tošenovský?  Jak málem zazdil Hyundai proboha?? Nezavřeli  málem toho jejich šéfa proto, že ho Evžen prásknul??

clay 4.8.2006 9:13

Re: ODS nema problemy pouze s komunikaci, ale ted napr. hejtman Sulc predvadi,

hned se pozná znalec;-D;-D;-D;-D

I-Worm 4.8.2006 10:39

Re: ODS nema problemy pouze s komunikaci, ale ted napr. hejtman Sulc predvadi,

řekl bych spíše, že má daleko největší zásluhy na té investici tím, jak rozeštval občany proti sobě.

Vilém 4.8.2006 1:03

ŠÍlené experimenty ODS a "svoboda"

o svobodě mluvili pol-potovci, když rozháněli městské obyvatelstvo Kambodži a ukončili tak civilizační epreiment. V přirozeném stavu kupodivu třetina obyvatel zahynula. Nemálo pravičáků také spekuluje o nesamostatných lidech, kteří by zemřeli bez pomoci sociálního státu. Nechci naznačovat, že ODS má stejné záměry, ale EXPERIMENTY typu návratů k přirozeným stavům lidstva si v Evropě 21. století nelze dovolit.

Komunikace ODS s veřejností skončila zrušením diskusního fóra několik dní po volbách, a nastala doba komuniké, které se vyznačují normalizačně komunistickou logikou, jazykem i invencí.

Martin 4.8.2006 1:25

Re: ŠÍlené experimenty ODS a "svoboda"

slava logika u nekterych komentaru vitezi, ac i zde je ods stavena do statotvorne pozice jako by vsichni zapomenuli jeji chovani jeste pred par mesici http://modra-sance.blogspot.com/2006/07/kdo-seje-vitr.html /at ma spaldings znova problemy se svoji erotickou orientaci ;)/

celou dobu nikdo nevysvetlil proc topolankuv trojkoalicni projekt je necim tak spasnym, ze ho neni mozno menit a je nutno jen rvat paroubku musis podporit

Honza 4.8.2006 5:58

Re: Re: ŠÍlené experimenty ODS a "svoboda"

Jednoznačně - prázdný Topolánek.Klaus měl pro tentokrát pravdu.

clay 4.8.2006 9:18

Re: Re: ŠÍlené experimenty ODS a "svoboda"

koaliční projekt je spásný už jen z toho důvodu, že drží pohromadě potřebnou stovku, která je schopná udržet na uzdě Paroubka. Jak je orientován se ukázalo po volbách, kdy si myslel, že má 101. Kdo tohle nevidí, tak je prostě debil nebo levicový politruk

clay 4.8.2006 9:15

Re: ŠÍlené experimenty ODS a "svoboda"

ještě ti soudruhu zbývá forum na novinkách:-/