18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Matuška 17.7.2010 9:40

Re: ODS klidně může zavřít krám,

Vážená paní B. B., mohla byste se vyjádřit jasněji? Mluvíte tak trochu jako Pýthie. Ještě k tomu to horko, já Vám nerozumím. Jsem ale rád, že aspoň někdo se k tomu mému moudru vyjádřil.

J. Matuška 17.7.2010 9:37

Re: No, i když jsem volič ODS,

Na Internetu jsem hledal nějaký link týkající se prodeje zlata ČNB. Matně si na něco takového pamatuji. Ano, je to zajímavá otázka. Prodat zlato v době, kdy jeho hodnota byla podstatně menší než dneska, kdy unce zlata stojí víc jak 1200$... Takže jestli to uskutečnilo v době guvernerování pana Tůmy, dneska se to jeví jako velká chyba. Ano, lze ho hájit tím, že po bitvě každý generálem. Myslím, že pan Vandas by nám to vysvětlil... Maršálek těžko...

B. Brousková 17.7.2010 9:16

Re: ODS klidně může zavřít krám,

Zaprodanci a samozvanci či dokonce přisluhovači, to jsou ti ze všech nejhorší ! Za jidášský groš by prodali vše i zájmy rodné strany! Je potřeba jim říci rozhodné ne! Neprojdou!

J. Kanioková 16.7.2010 19:20

No, i když jsem volič ODS,

Tůma se zdá být výborný kandidát. Všichni ho jen chválí, má čistý štít, ale... já si nejsem jista a docela by mě zajímalo, jak to bylo s naším zlatem, se státní rezervou.  Mám pocit, že to je jeho dílo a nelíbí se mi to. Nikdo se tak šíleně nezbavil zlata jako my, což považuji za moc špatné.

J. Matuška 16.7.2010 11:55

ODS klidně může zavřít krám,

ale to, že u nás nezvítězila třetí cesta, že v Ústavě je zakotveno, že náš politický systém je založen na soutěži POLITICKÝCH STRAN, je zásluhou Václava Klause a jím založené strany. A jenom toto by stačilo. Komentáře paní Rakušanové jsem z Hlasu Svobodné Evropy nábožně poslouchal. Bohužel poté, co se stala pouhou "přisluhovačkou" Václa Havla, jako novinářka skončila. Stala se asi tak důvěryhodnou, jako politolog pan Pehe /proti jeho odborným znalostem nic nemám/.

J. Skotnica 16.7.2010 10:38

Bacha! Medvěd ještě běhá po lese!

Dnes to opravdu vypadá, že se zbožné přání paní Rakušanové splní. Jak to vypadalo tři měsíce před parlamentními volbami a pak po nich? Volby se rozhodují v posledním měsíci volební kampaně. Kdo vystřílí munici příliš brzo, zbožná přání nepomohou. I když - pan Šťastný se svou protikuřáckou obsesí asi moc nepochodí.

ODS tady prostě zůstane jako jedna ze dvou nejsilnějších stran. TOP 09 a VV prostě ještě nic neudělaly a proto nestihly nic pokazit a ono to zákonitě přijde. Navíc, chrti v médiích jenom čekají na křivé došlápnutí.

M. Franková 16.7.2010 9:31

Re: Kajan

tady přece vůbec nejde o to,co se líbí rakušance a co ne.A že je v PH ODS v p..,si snad uvědomujeme.Či nikoli??A že zdaleka ne vše ,co tam zástupci ODS vyváděli košer není,je snad zřejmé.Stejně jako to,že na politiky v Praze je líp vidět,než na ty v Horní Dolní.A kdo se domnívá,že v ODS nyní nezuří mocenský boj,je též snílek mimo realitu.Stejně jako fakt,že regionální volby můžeme projet na celé čáře.Nejen ODS totiž sleduje jednání Nečase a jeho spolubojovníků!Nežijeme ve skleníku,byť si to po léta velká část politické garnitury ODS myslela a podle toho i jednala.

K. Janyška 16.7.2010 8:51

Kajan

Rakušanová, to by se Vám líbilo, viďte, pravdalásko ! Dzp.

M. Prokop 16.7.2010 8:47

To je jen otázka času,

než se TOP namočí stejně jako ODS.

T. Kočí 16.7.2010 7:54

POLITIKA: ODS má v Praze nejspíš utrum

Přání otcem myšlenky.Pravdoláskovství jí čouhá z bot.