24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

POLITIKA: ODS jako SPD - vylučuje a kádruje

ODS se rozhodla „jednomyslně“ vyloučit ze strany a ze svého poslaneckého klubu poslance Václava Klause. Je to drakonické rozhodnutí, které neřeší podstatu problému - co ODS očekává od eurovoleb.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Salajka 19.3.2019 8:47

Možná

je dobré připomenout, že před několika lety skončil junior také jako ředitel PORGu - prestižního gymnázia. Ani zde neodcházel dobrovolně.

Možná má VK mladší lepší koncepci než Fiala. Přesto se mu ji nepodařilo uvnitř ODS prosadit. Představa, že bude za to vlastní stranu trestat tím, že bude proti ní podporovat kandidáta SPD - Jakla, nebo tím, že sdělí veřejnosti, že svojí straně nedá hlas, je dětinská.

Jeho vystupování je poměrně nový jev, který se v dobách vlády seniora téměř nevyskytoval, podobně proti vlastní straně vystupoval soc. dem. Zimola a aktuálně Volný proti SPD.

Radikální výroky juniora/ten poslední není ojedinělý/ dávají do ruky munici nepřátelům a kritikům ODS.

Autor také považuje za nedemokratický projev postup ODS proti reinkarnaci Langera. To opravdu věří Ivanově verzi, že Mrázek o Íčku jen tak plácal ?

Z. Smutný 19.3.2019 7:55

ODS jako SPD - vylučuje a kádruje

Je evidentní, že NP je klonem Babišova media, které tak na svých ideových protivnících přeci nemůže nechat nit suchou. Trapné a naprosto průhledné. Netušil jsem, že známý Babišův guru má i zde své následovatele.

P. Horak 19.3.2019 7:54

Politika je umeni mozneho.

Muj nazor je, ze v; yloucit p. Klause ml. byl spravny krok, je natolik neprizpusobivy ze tam nepatri. Muze si zalozit vlastni stranu - at ukaze co umi.

Jsem velmi zklaman ze ODS nenasla cestu jak se dohodnout s ANO - zpusobilo nam to soucasny marazmus, kdy pokracovatele zlocinecke strany mohou nadale pokracovat ve vlivu na politiku naseho naroda.

ODS pod panem Klausem byla spinava strana - nyni si hrat na neco uplne nejcistciho na svete neni duveryhodne. Za "Pepy z Honkongu" se vlastne nikdy neomluvila.

A tak, volici - co budeme delat?

D. Polanský 19.3.2019 7:41

To jenom stranický boj,

Fiala vytušil, odkud mu hrozí nebezpečí, proto musela přijít na řadu likvidace ideového protivníka.