8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
StandaT 5.11.2006 22:48

mimoň

Jiří Paroubek je buldozer, co přejel sám sebe.

Sorry, ale ani sto Jelínků, Jičínských a Slávků to nezmění.

jerry 5.11.2006 21:28

Jelínek dokázal, že to dokáže!

Přestože nic neumí, nic nezná , dokáže se uživit a je dokonce panem ředitelem!

Slávek 5.11.2006 22:05

Re: Jelínek dokázal, že to dokáže!

Přestaňte nadávat na Paroubka.Nemyslím si,že touží vládnout s komunisty.Tam ho nahánějí ostatní,protože z něho dělají nebezpečí pro stát.Je to představitel strany,která měla hned druhá za ODS největší počet hlasů.Proto se nechtěl nechat vyšachovat menšími stranami,které Topol. vyzval k vytvoření vlády.Já bych na Par. místě jednal stejně.Paroubek je tvrdý,ale jeho protivníci jsou neschopní.

KR 53 5.11.2006 22:18

Re: Re: Jelínek dokázal, že to dokáže!

To já si zase myslím že touží vládnout za každou cenu s kýmkoli, ale zejména s komunisty, ti jsou mu totiž ideově nejblíž. Topol možná není příliš schopný, ale pořád je menší zlo, než nabubřelý, arogantní a všehoschopný pingl Paroubek.

StandaT 5.11.2006 22:43

Re: Re: Jelínek dokázal, že to dokáže!

Z dlouhodobého hlediska je neschopný Paroubek. Obětoval totiž to nejdůležitější, co strana má: důvěryhodnost.

P.S. kdyby nebyl křivák, mohl si už nějakou míru participace na moci zajistit.

huhu 5.11.2006 23:10

Re: Re: Re: Jelínek dokázal, že to dokáže!

R^

Ignác 5.11.2006 21:09

Bůh s námi a zlé pryč

Jestli thinktanku socdem šéfuje takovýhle člověk, tak už mě nic od Paroubka a spol. nepřekvapuje

Rad 5.11.2006 20:40

Tak to shrnu:

Socanská vláda byla úspěšná? Hmmmm - státní dluh se znásobil (to je u soanských vlád běžné), počet nezaměstnaných se znásobil (to už tak běžné není), lhaní a zlodějina (myslím hlavně ta drzá a sprostá) se už zase považuje za normu a kvalita komunikací se už zase blíží stavu před r. 89, národ je zadlužený tak, že velká část už nedokáže splácet, natahovat ruku a nic nedělat (maximálně výhodný a nezdaněný meloušek) je preferovanější než snažit se poctivě uživit (to se trestá nejen vysokými daněmi). Mno, možná to pro někoho úspěch je.

ICHoCVH 5.11.2006 20:17

Není hodně naivní si myslet, že modří bolševici z ODS něco nezvládnou?

To, že byl pověřen sestavenín vlády Shit Tunelánek Talmánek byla povinnost předsedy ODS, Tunelpapá Klause. Taky Tunel má velkou zásluhu, že již pět měsíců se snaží chlap s guľama, ale bezmozek Tunelánek arogantně protlačit. Věřím v sílu osudu, neboť modří bolševici z ODS se chovají podobně, jako bolševici barvy jiné v 50 létech minulého století. A oni mají na své straně stejného příznivce jako ti barvy jiné, Mladou Frontu. Změna barvy, ale modří komsomolci jsou správný spojenec.  

KR 53 5.11.2006 22:00

Re: Není hodně naivní si myslet, že modří bolševici z ODS něco nezvládnou?

To, že se do pověření sestavení vlády bezohledně dere Shit Jíří Roko Paroubek je jeho soudružská povinnost bývalého kádra kolaborantské Československé strany socialistické a udavače STB z RaJe. Taky donašeč Filip má velkou zásluhu, že již pět měsíců se snaží bezmozek Paroublbek arogantně protlačit a blokovat veškeré dohody demokratických stran ODS, KDU a SZ. Věřím v sílu osudu, neboť oranžoví bolševici z KSČSSDSTB se chovají podobně, jako bolševici barvy rudé v 50 létech minulého století. A oni mají na své straně stejného příznivce jako ti barvy jiné, Právo a Haló noviny. Změna barvy, ale oranžoví zlodějští komsomolci a STB donašeči jsou správný spojenec.

jnovak 5.11.2006 17:45

odpověd

Vy všichni co podporujete ODS jste pěkni blbci.ODS rovná se KSC.Proč nedá president možnost sestavit vládu CSSD-protože se on i ODS bojí.že by to dokázal.

KR 53 5.11.2006 17:57

Re: odpověd

Víš jnovaku, z tvého hlediska je toto přirozené. Blbec nikdy nechápe souvislosti kolem sebe a všichni ostatní se mu tedy jeví jako blbci, jen on je ten chytrý. Nic si z toho ale nedělej, takových jednoduchých tvorů jako jsi ty je dost, takže se mezi nimi stratíš.

A ne, ani ODS, ani president se nebojí. Není totiž čeho. Já vím, počty ti nikdy moc nešly. Takže Paroubobek má pravděpodobně 100, možná jen 99 hlasů a tedy důvěru nedostane. Je to jen zbytečná zdržovací taktika všehoschopného pingla, toužícího stát se nejlépe ředitelem zeměkoule (Y)

Mortimer 5.11.2006 18:42

Re: Re: odpověd

Vážený KR 59. Vy jste přímo klasickou ukázkou úpadku současné civilizace, kdy se už na školách nevyučuje logika, což vede k tomu, že občané formálně gramotní, plácají nebetyčné hovadiny ve sdělovacích prostředích. Nemusí vás to ale moc mrzet, nejste v tom sám, do této skupiny se řadí mnoho úspěšných politiků a novinářů.

Přečtěte si znovu, co jste napsal a pokuste se najít ten šílený logický lapsus, které vaše tvrzení obsahuje.

Ladislav N. 5.11.2006 20:07

Re: Mortimer

Dokázal byste popsat váš reálný předpoklad, za jakých okolností by Paroubek mohl vládnout, pokud by dostal možnost sestavit vládu? Ono možná ani tak nejde o to "poskytnutí příležitosti", ale co bude potom, až Paroubek důvěru nedostane. Jeho metody zdržovací taktiky, jak zůstat na vládních postech co nejdéle (splácí přece hypotéku!), už předvedl, není to seriózní politik pro jakákoli vážná jednání o vládě v ČR.

KR 53 5.11.2006 22:11

Re: Re: Re: odpověd

Vážený Mortimere, ukázku úpadku současné civilizace vidím na zářném příkladu politiky ČSSD (České Strany Socialisticky Demagogické). Předpokládám ale, že mi logicky vysvětlíte termín "formálně gramotný", dále kde jsem naplácal nebetyčné hovadiny a kde je jaký šílený logický lapsus. Děkuji.

PetrH 5.11.2006 22:54

Re: Re: Re: odpověd

Zatímco přečíst si něco od Vás, velmi neformálně gramotného, je přímo balzám pro duchaRv

BuBu 5.11.2006 16:20

Husáku vstávej - Jelínek se zbláznil !

Tak ona se na KSČSSD lepí - či je na ni lepena . . . jedna aféra za druhou ! To je neskutečné - to může napsat jen totálně vylízaný magor ! Taková snůška "perel" a do očí bijících blábolů . . . to už není ani "na pár přes držku" - ale kabinetní případ pro MUDr. Chocholouška !

Už vidím tu scénku . . . soudní přelíčení s usvědčeným kasařem, který se hájí slovy " . . . já nic, to se pouze na mne přilepil trezor - když jsem šel kolem banky " !

Melein 5.11.2006 17:28

Re: Husáku vstávej - Jelínek se zbláznil !

:-DR^

EmilXX 5.11.2006 11:59

Připomínám poslance Wagnera, který po svém odchodu z ČSSD

řekl na adresu svých bývalých spolustraníků "tito politici jsou celí nadržení na to dostat se k lizu a pokud by Miloš Zeman nesplnil jejich tužby, byl by jimi odstraněn.

Po 8 letech vlády ČSSD se ukazuje, že měl pravdu...

Navíc se zdá, že mají opravdu máslo na hlavě a BOJÍ se, že budou voláni k zodpovědnosti.

Kobylka Lajda 5.11.2006 13:30

Re: Připomínám poslance Wagnera, který po svém odchodu z ČSSD

R^R^R^

huhu 5.11.2006 15:06

Re: Připomínám poslance Wagnera, který po svém odchodu z ČSSD

ukázalo se to ne po 8 letech, ale hned, jak nebyl premierem a ucházel se o post prezidenta. Tohle hrozí i Paroubkovi, proto se tak zoufale snaží dostat zpět k vládě..

Sidonio 5.11.2006 11:38

Socialisté by se měli stáhnout

nikoliv zůstat i v dalším volebním období u vlády. Jejich strana je tak prolezlá korupcí, že dnes již není jasné, kdy rozhoduje mafie, nebo Paroubkův kabinet. Parpubkovi by se pochopitelně hodilo, kdyby volby byly co nejpozději a u moci byla jakási duhová koalice, protože by měl víc času, aby zametl co nejvíce podvodů a tunelů, které napáchali jeho "přátelé" v době, kdy byli u koryt a také, aby se mohl vymlouvat při dalších volbách, že za nepopulární rozhodnutí zejména v oblasti sociální může v době společné vlády ODS.

No...nedokáže.. 5.11.2006 11:13

Nelze jednat s idioty typu Jelen Paroubovaný a spol. !

Klesnout na úroveň duševně retardovaného politika paroubkovsko-mečiarovského ražení, to se opravdu asi nikomu z ODS nechce, tak se nedivme, že to takhle vypadá. S idioty a kverulanty se nejedná. S teroristy také ne. S Paroubem, kterému je jedno, že tahle země potřebuje vládu a který chce sobecky jen svojí trafiku se vyjít také nedá. Je třeba s ním vyběhnout. Stejně tak s rádoby ředitelem rádoby školy, zneužívající Masaryko jméno. Ten se musí v hrobě točit nadzvukovou rychlostí...drahý, předrahý neuměteli Jelene, jdi až TAM a Jiřího vem s sebou ...(Y);-O;-€!!

Kobylka Lajda 5.11.2006 13:32

Re: Nelze jednat s idioty typu Jelen Paroubovaný a spol. !

Dneska mi berete slova od úst. Souhlas a dík!R^R^R^

martin 5.11.2006 14:30

Re: Nelze jednat s idioty typu Jelen Paroubovaný a spol. !

Lidem jako jste vy se podařilo dostat tuto zemi do stejné nestability jako v Maďarsku, Polsku i na Slovensku. Měníte vládu, která dosáhla nejlepších ekonomických výsledků od převratu. Ten, kdo mění vítězící tým, je idiot. Paroubek není ideál, ale byl aspoň pracovitý a věděl co chce, na rozdíl od současného nepremiéra.

eli 5.11.2006 14:55

Re: Re: Nelze jednat s idioty typu Jelen Paroubovaný a spol. !

Ano,nejhorší je pracovitý blbec:-/

mirda 5.11.2006 15:40

Re: Re: Nelze jednat s idioty typu Jelen Paroubovaný a spol. !

Ano, milý Martine, slepí a hluší budou stále hledat cestu, jak toho podvodníka a lháře Paroubka a jeho suitu, ospravedlnit. ODS se určitě na vládu třásla - už z logiky věci - ale pevně věřím, že KSČSSD nadlouho zmizí a nebude stále jen okrádat tu pracovitou a zodpovědnou skupinu národa

ps 5.11.2006 17:01

Re: Re: Nelze jednat s idioty typu Jelen Paroubovaný a spol. !

myslím, že starosta Springfieldu Quimby by byl lepší než Paroubek a aspoň by si straníci ČSSD nemuseli zvykat na nvou tvář.

KR 53 6.11.2006 1:17

Re: Re: Nelze jednat s idioty typu Jelen Paroubovaný a spol. !

Dosáhla pěkný prd Martine. Laskavě se podívej, čím je tvořeno HDP a zjistíš, že jeho převážnou část tvoří spotřeba vlády a domácností, obojí na obrovský dluh. Likvidovala vlastní živnostníky aby podpořila cizí majitele montoven a vydává to za ohromný úspěch, ve skutečnosti je to obrovský propadák. Takže ten tzv. vítězící tým je sakra nadopovaný a pro Česko katastrofa. Chce to neposlouchat jenom socany, ale sem tam třeba nějakého nezávislého ekonoma.

Petr 5.11.2006 10:58

dokazovat se dá, když je možnost k dokazování

V současné situaci, kdy je v Poslanecmé sněmovně strana (KSČM), s níž se slušní lidé nebaví a proti Paroubkovi stojí celá polovina poslanců, což, díky právě oněm poslancům KSČM, nestačí, je zapotřebí znovu dát voličům možnost se vyjádřit. Už to, že ODS, KDU-ČSL a SZ po nových volbách volají, dokazuje, kdo je u voličů " silný v kramflekách". A kdo slabý, tj. ČSSD, která se zuby nehty předčasným volbám brání, protože by je prohrála. KSČM by asi posílila o přeběhlíky z ČSSD, ale 50 %  by spolu s ČSSD už nezískala. 

Co by znamenal dát ČSSD pokus sestavit vládu ? Jmenování ministrů - tedy i ministra vnitra, spravedlnosti, zdravotnictví apod. a urychleně zamést všechny korupční stopy. Dokonce se domnívám, že panu Paroubkovi už asi o nic jiného ani nejde a je vidět, jak moc je to pro něj důležité. Bláboly pana Jelínka o nabuzených emocích předáků ODS, o slepování kabinetu pana Topolánka a o údivu nad tím, že Topolánkovi, jako zkušenému politikovi bylo jasné, že středopravicová vláda neprojde kordonem ČSSD a KSČM a že tedy jde především o zabránění  Paroubkovi v návratu, jej nekvalifikuje ani jako učitele základní školy, natož na místo ředitele Masarykovy dělnické akademie. My, kteří se denně potýkáme s nepřehlednými a diskriminujícími zákony, které prosadily ČSSD + KSČM a které nám brání vytvářet nová pracovní místa, ale nutí nás platit stále více peněz na politiku nezaměstnanosti, která by míohla být o polovinu menší ( je to pořád dokola, musí se to rázně rozetnout a platit lidem za práci a ne za nicnedělání ) , kdyby se tyto zákony změnily, jsme patrně sociálnější, než  pan Jelínek s celou Masarykovou dělnickou akademií. Ale asi je to pro něj dobrý džop.