8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: ODS ANO, Kuberu NE!

Hnutí ANO skončilo v Teplicích na druhém místě za vítěznou ODS, nejvíce hlasů získal Jaroslav Kubera z ODS. ANO se nebrání koalici s ODS. Má jedinou podmínku. Kuberu NE!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Boleslav 22.10.2014 8:10

Re: Neperlí p.Bartoň,ale připitomělí

Přesně tak.

P. Vaníček 22.10.2014 8:03

Neperlí p.Bartoň,ale připitomělí

Lesniak,Maleček a podobní. Zblblí masáží televizí,drtivé většiny plátků a politologickosociologických klaunů.

J. Balcar 22.10.2014 7:57

Re: Dluh Teplic je 5 miliard a jeden Kubera

Také jsem přesvědčen, že rozvoj města může nastat jen na základě nesplatitelných dluhů.

F. Lesniak 22.10.2014 7:53

Modrý roztleskávač Bartoň opět perlí.

Ale chtít po modrém slizu, aby říkal a psal pravdu je zkrátka nemožné. Podle tohoto neúspěšného kandidáta do EP a vědce Bartoně je zkrátka Kubera ten nejlepší hospodář v republice. Že by to bylo tím, že soudruh Kubera to má zažito z bývalé matičky strany? Když prodám barák, také budu hospodařit s přebytkem, ale jak dlouho?

S. Ševeček 22.10.2014 7:51

Re: Dluh Teplic je 5 miliard a jeden Kubera

"myslící občanstvo má Kubery plné zuby"

A kdo ho tedy volil?

P. Maleček 22.10.2014 6:20

Dluh Teplic je 5 miliard a jeden Kubera

Autor se rochní ve starých dobrých časech kdy byl gardovým pisálkem ODS. A jako tenkrát i tady překrucuje či zamlžuje fakta proto, aby jeho oblíbenec zářil jak sluníčko na modrém nebi. Kuberovi nelze upřít až geniální komunikační populismus, kterým si okolo prstu omotal tu jednodušeji myslící část voličů. Ten který se naučil coby člen KSČ. Hlavně nadávat na línou a občana otravující byrokracii a dát lidem něco zadarmo. A pak si z davem můžete dělat co chcete, moc dobře ví Kubera.

I to jeho údajné nezadlužení Teplic patří k jeho lživě populistickým metodám, které mu žere i ta část ekonomů, která nevidí dál než na čísla ve výkazu hospodaření. Avšak kromě suchých čísel každý se zbytkem rozumu zkoumá i jak jsou peníze získávány a jak je pečováno nejen o pokladnu, ale i o město jako celek a jak je město rozvíjeno.

V tu chvíli jde pověst hospodáře a skvělého politika Kubery do kytek. Teplice mají v zanedbané infrastruktuře a v zanedbání rozvoje dluh cca 5 miliard. Tj. 10x víc než má Kubera v pokladně. Ke všemu zdroje v Kuberově kase pocházejí z rozprodání majetku města a hlavně z byť tiché, ale o to masivnější podpory hazardu (60 mil. ročně), kterým jsou Teplice doslova zamořeny. A také s ním spojenými drogami a průvodní kriminalitou.

Pak se není co divit, že do Teplic odmítá jezdit bohatá evropská lázeňská klientela a tak lázně přežívají jen díky masivnímu návozu Rusáků a hlavně Arabů. Což je dalším Kuberovým hřebíkem do rakve lázeňských Teplic.

Když k tomu přidáte Kuberovo ničení historických objektů a jejich nahrazování betonovými krabicemi "chrámů" konzumu přímo v centru města není se co divit, že myslící občanstvo má Kubery plné zuby. Ale těch hloupých nevidící letitý převlek komouše Kubery do modrého kabátu je také dost. Nelze než držet palce těm zvoleným zastupitelům, kteří Kuberu v čele Teplic odmítají, aby se jim to povedlo. Jen proboha ne jeho náhradou někým dalším z ODS. Tam jsou jen další a další Kuberové - viz jeho náměstek Hamza.

M. Gavlák 22.10.2014 4:38

Občas si zjistěte fakta,

Teplice nemají dluhy nikoliv díky geniálnímu Kuberovi, ale proto, že mínusy v každoročních rozpočtech lepí prodejem obecního majetku (a jedná se o pěkně velké sumy). Rozprodávat majetek umí každý blbec, otázkou je, co bude pak, až nebude co prodat. Kromě toho je zajímavé podívat se na to, komu a co se prodává (tedy jakým kamarádům). Kubera je bublina před prasknutím...

T. Czernin 22.10.2014 2:55

No koukám, že černé pyje

Rumuna Montérky Brnu také příliš nepomohly... :o(

S. Ševeček 22.10.2014 1:07

Prodají

Kuberu.