14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

POLITIKA: Odkouzlení Andreje Babiše

Už to tak bývá, že špatné zprávy nechodí jedna po druhé, nýbrž najednou. Naplno to teď pociťuje Andrej Babiš. Hned několik událostí v rychlém sledu připravilo jeho politický projekt ANO o spasitelský nimbus.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Polanský 4.2.2015 6:33

Přesně jako píše níže p. Scheck,

zásadní otázkou je, kdo připravil předpoklady pro úspěch Babiše. V normálních poměrech by neměl šanci, takhle je king. Ale dopřejme mu to, dokázal vystoupat na absolutní vrchol. Závist není hezká vlastnost.

M. Moravcová 4.2.2015 10:57

Re: Přesně jako píše níže p. Scheck,

ode mne to rozhodně není závist, ale nasranost, že taková lidská STBácká svině může někomu imponovat.

P. Scheck 4.2.2015 2:23

Kdo připravil půdu?

Vcelku s panem Honzejkem souhlasím. Ale! Kdo připravil tak ideální půdu pro nástup Babiše? Byla to zparchantělá sebestředná, seběvědomá a arogantní ODS, která mohla mnoho udělat proto, aby se tak nestalo. Která si byla jista spolehlivostí svého voličstva, ať už dělá cokoliv. Jenže pro už výše zmíněné vlastnosti se chytrý STBák správně rozhodl, že nyní nastal jeho čas. A využívá správně všech těch chyb, které mu předchozí vlády přinesly jak na stříbrném podnose. Bude mu to ještě dlouho vycházet, ale já věřím, že i ten nejvychytralejší z nejvychytralejších nakonec pohoří.

F. Žůrek 4.2.2015 7:04

Re: Kdo připravil půdu?

Souhlasím také s Petrem Scheckem.

V. Klaus se svými kumpány z prognostického ústavu a pod. rozbil tuto společnost. Jeho kupónová privatizace - co je na tom pravicového? Rozdávání majetku je pravicové?

V. Klaus rozbil OF a vysmál se V. Havlovi a ani dnes jemu nemůže přijít na jméno. Proč?

B. Mráz 4.2.2015 8:24

Re: Kdo připravil půdu?

KLAUS je vinen:teplem, zimou, bidou, bohatstvím, situací v Praze, Brno, na vsi, na Ukrajině .Doplň si sám.

L. Hrušková 4.2.2015 9:09

Re: Kdo připravil půdu?

Tak,tak !!!!!

M. Josovič 4.2.2015 9:30

Re: Kdo připravil půdu?

Ano. Je to tak. Za všechno může Klaus. Já se mám dobře. Díky pane Klausi. Za mě to odpracoval Klaus. Pravice v této zemi může dělat to nejlepší, nikdy nevyhraje. Vždycky musí napravovat pršvihy levice. A levice vždycky vyhrává a nemusí vůbec nic dělat. Jen rozdávat z daní všech. To je jediné co umí dobře.

K. Krejčů 4.2.2015 9:29

Re: Kdo připravil půdu?

Že by se Klaus styděl? Ale to snad není ani možné!

Z. Švrček 4.2.2015 9:36

Re: Kdo připravil půdu?

Kdo připravil půdu pro Hitlera? Byly to ty aroganbtní a sebestředné vítězné mocnosti, které však mohly udělat mnoho pro to, aby se tak nestalo, či to byla ta zpropadená Výmarská republika, která ač s nadějí zvolena si v bídě poválečných let nedokázala poradit se stázněmi německého národa?  Jenže v pro výše zmíněné chyby se chytrý populista správně rozhodl, že nyní nastal jeho čas a využil právě tech chyb, které mu předchozí pilitické kroky mocností i německých vlád přinesly na stříbrném podnose. I Hitler byl demokraticky zvolen. Stejně tak demokraticky byli zvoleni v 48 komouši - kdo jim na stříbrném podnose přinesl to padesátileté období vlády?  Jděte se bodnout.