6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Odborový boss Michálek

Bývalý šéf Státního fondu životního prostředí (SFŽP) Libor Michálek si na přelomu září a října vyzvedl na poště obálku s modrým pruhem. Kriminalista z protikorupční policie Václav Němec mu v ní oznamoval, že se jeho trestní oznámení na podezření z korupce ve fondu i na ministerstvu životního prostředí odkládá s výjimkou obvinění exporadce Martina Knetiga.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Svoboda 31.10.2011 8:41

Opět se vybarvil

s. Michálek udavačskou sviní byl a sviní zůstane ! ! !

J. Kratochvíl 31.10.2011 14:08

Re: Opět se vybarvil

Škoda, že takových jako je pan Michálek jak píšete "sviní" tady není víc, ale takových opravdových svíní a zlodějských mafiánů  jako jste vy, autor článku a vám podobných těch tady máme dost.

J. Charvát 31.10.2011 20:01

Re: Opět se vybarvil

Autor glosy se patrně nedomnívá, že stane-li se svědkem trestného činu (pokusu), má jej velkoryse přehlédnout. Horší je, že je takových lidí hodně. V čem to je, že morální čin, jímž dle mého názoru oznámení trestného činu je, se u nás považuje za odsouzeníhodné udavačství či práskačství? Nemáme dnes přece jen trochu jinou situaci než za blahé paměti Brettschneidera či Čurdy?

J. Urban 31.10.2011 22:53

Re: Opět se vybarvil

Jasně, zlodějny - zvlášť ty modré - je třeba krýt nebo o nich aspoň mlčet! Blbče.

F. Doušek 1.11.2011 9:19

Re: Opět se vybarvil

A kdo kryje "Čistou Ostravu"? Firmy miliardami Kč placené státem za likvidaci kalů tyto kaly prodávají de facto s dvojím ziskem do Polska, abychom my zpětně z Polska mohli dovážet jedovaté brikety a pelety do našich ekologických kotlů.

Výsměch životnímu prostředí. Proč třeba právě v tomto případě Michálek mlčí?

B. Rybák 2.11.2011 9:31

Re: Opět se vybarvil

Ano. Pan Michálek je ve svých aktivitách podivně jednostranný, ve prospěch zahraničního kapitálu působící a to už od doby svého vystoupení ve fondu národního majetku, kde jako začínající makléř "odhalil" 50 miliardové ztráty a s takto získaným renomé vystoupil ve prospěch zahraniční privatizace našich bank (proti IPB) a od té doby je krásnými nemakačenkovskými (poradními, kontrolními, ředitelskými..) funkcemi odměňován. Rozhodnout, jestli je to "bojovník bez bázně a hany", nebo "užitečný idiot" či mimořádně vypočítavý mizera je na velmi obtížné (nedávno od nadace přijal 500 000 jako bolestné za své utrpení a své bohužel k ničemu prokazatelně dobrému nevedoucí zásluhy).