12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Matoušek 22.9.2010 11:14

Re: Odboráři? Spíš sládkovci!

K Vašemu výčtu přiřaďte odesáky,ať je to kompletní.

M. Matoušek 22.9.2010 11:13

Re: Kajan

Výpalnickou organizaci by jste nejraději založil Vy,pokud se tak již nestalo.Odbory nic nerozkradly,to spíš Vy a Vám podobní,domnívám se, máte máslo na hlavě

M. Matoušek 22.9.2010 11:10

Re: Děkuji

Neděkujte odborářům,raději poděkujte vldádě a politikům.Těm politikům,kteří jsou již dvě desetiletí u kormidla všeho dění a nezabránili jak špatným zákonům,tak následnému rozkradení téměř všeho.Takový Klaus,Ježek,Kočárník,Kalousek,Nečas,Bém a mnoho dalších stáli u zrodu všech špatných zákonů.Klaus a jeho klika věděli že se musí vytvořit odkladiště pro nesplacené úvěry a proto vznikla Česká Konsolidační Agentura,proto vznikl zákon o nepřezkoumatelnosti privatizačních prodejů soudy,proto zákon o beztrestnosti těch,kterým "nevyšel podnikatelský záměr".A zase všechny jejich chyby,jichž se dopustili odnesou jen ti nemajetní.Žádná větší nepoctivá kauza nebyla vyšetřena a potrestána,čest výjimkám,pokud se povedly.

J. Slanina 22.9.2010 10:34

Re: Zajímavé...

Tak pán byl (nebo snad bil) policajt? No, podle tvého pravopisu se to dalo snadno odhadnout.

F. Pavlis 22.9.2010 10:05

Re: Madam,

Ve státní sféře má platit služební řád se vším všudy mimo odborového práva sdružování. K ustanovení řádu náleží i svoboda odejít za lepším.  Státní zaměstnanec totiž svými nároky neatakuje vládu, ale daňové poplatníky. Na takový zákon čekáme už dlouho a je v pravomoci parlamentních stran. Hitlera na to nepotřebujeme. Jsme formálně demokratický stát. Kylchap si plete holinky a hodinky.....

F. Pavlis 22.9.2010 9:56

Děkuji

odborářům za to, co předvedli. Ukázka neskutečného propadu kultury i politické diskuze je jistě nemalým dílem minulého systému hodnot, který se do dnešních dnů celkem jednoduše přenesl. Podoba levicových stran a jejich idee i verbální projevy jsou otiskem dob budování spravedlivé společnosti pro některé.

  Otec byl policistou do roku 1948. Služební řád těch let by dnes okamžitě napadli ochránci lidských práv.  Policie má DEMONSTROVAT svou službu a nikoli práva.  Státní zaměstnanec má být už z povahy věci ministeriem veřejnosti za její daňové odvody. Pokud se to těm i oněm nelíbí, nechť jdou podnikat, nebo do soukromé sféry. Už dvacet let nám pohrobci reálného socialismu ukazují, kdo je tu pánem.  Havlův samet podšitý drátěnou košilí.

Z. Švrček 22.9.2010 9:52

Re: Madam,

To je přece přehnané, Ký chlape. Stačí si vrpomenout na železnou lady Margaret a recept je na světě. Chce to jen a jen politickou odvahu neustupovat vyděračům.

M. Baloun 22.9.2010 9:51

Re: Zajímavé...

byl jsem. abych pravdu řekl moc se mi tomu nechce věřit, zvlášť tomu s těmi auty. věřte nebo ne ale s přidělováním vozidel to vždycky byla bída. teď je to ovšem bída nejbídovatější. řeknete o jaké město se jedná?

V. Kusý 22.9.2010 9:19

Re: Zajímavé...

Kdybyste měl zájem, mohu Vám v našem padesátitisícovém městě ukázat minimálně pět míst, kde policisté spinkají sladce v autech každou noc.V zimě samozřejmě s běžícím motorem, aby nedostali kašílek a rýmičku.Nejste, čistě náhodou, policista? A ty vyvolené volí policisté, nebo občané?

P. Kylchap 22.9.2010 9:08

Madam,

takový odvaha byl Adolf Hitler. Chcete ho?

J. Kulheim 22.9.2010 8:45

Re: Zajímavé...

Rozvrátit příjmovou stranu rozpočtu.........

Kde jste byl pane J. Chládku, když vlády rozvracely výdajovou stránku rozpočtu? Když se "projedlo" za vlád vedených ČSSD 600 miliadr korun, Vám nevadilo? Letos bude "stát" platit cca 70 miliard Kč  úroků z úvěrů. To je Vám jedno, Vy to plarit nebudete.

Podle Vás je potřeba "oholit a ostříhat" ostatní. Když chcete žít nadpoměry, tak si půjčujte v bance.

M. Franková 22.9.2010 8:33

Re: Kajan

Protože se ještě nenašel žádný odvaha,který by je ve státní správě ze zákona zakázal!!!Tam totiž vůbec nepatří.Ale zase,uznej....není to kvalitní byznys???

K. Janyška 22.9.2010 8:31

Kajan

Odbory jsou podle mne zločinecké a výpalnické organizace, založené tzv. zaměstnanci, za účelem neoprávněného zevzácnění práce a vybírání výpalného ! Vůbec nechápu, jak je možné, že v moderní době je  jejich činnost stále ještě povolena ! A odbory ve státní správě  jsou zločinem na entou ! Je možné, aby ochromily život občanů ! Příšerné a neuvěřitelné ! Dzp.

M. Baloun 22.9.2010 7:58

Re: Zajímavé...

večer snadno nejsou k vidění, protože s nočními službami je spojen 10% příplatek. V rámci úspor ta byly noční služby minimalizovány na nikdy nevídané minimum. i ve velkých městech se na noční dostane jen pár vyvolených. mmch kecy o tom že deseti procentní snížení platů je vlastně méně je stajná kravina jako řeči o průměrném platu policistů, úplně mimo.

M. Baloun 22.9.2010 7:54

Re: Máme to jaksi pod kůží

paragraf nikoho nestíhá, stíhají policajti, ale ti nemají čas, omotávají budovu MV

T. Kočí 22.9.2010 7:53

Odboráři? Spíš sládkovci!

Ano,ano.Sládkovci,bolševici,nacisti.Hrůza.Demokracie je křehká a včera napraskla.

Z. Bureš 22.9.2010 7:48

Z toho, co jsem na demonstraci viděl . . . . .

. . . . vyplývá jediné: Soudě podle chování a jednání - to nedemonstrovali státní zaměstnanci, ale výkvět české Lůzy !!!

Hrůza mne obestírá nad skutečností, že tato verbež, která demolovala ministerstvo . . . . . že tato verbež nám má poháhat a chránit nás !!!

M. Franková 22.9.2010 7:00

Máme to jaksi pod kůží

tedy to,že jsme pořád ještě policejní stát. V počtu policistů na jednoho občana patříme k elitě Evropy.Většina z nás má však s policií---pomáhat a chránit, jen ty negativní zkušenosti.Nemůžu si nevzpomenout na jeden případ z mého dětství, když se najednou jeden z místních flákačů objevil v obci v uniformě příslušníka VB.Moje prababička komentovala..víš holka, on dělat nikdy nebude, na to je příliš líný a levý,tak se dal k policajtům,aby ho nezavřeli za příživnictví.Velmi často si na slova téhle staré,vzdělané paní vzpomenu.Jestlipak to nebude tím, že se za těch 40 let vlastně nic nezměnilo.Tedy co se týká kvality našeho policejního sboru.A řeči typu....omotat semtexem a vyhodit do povětří...neexistuje na tohle konání paragraf trestního zákona, který toto dost tvrdě stíhá??Nebo to zase platí jen pro ty neuniformované??Tedˇjen čekám,jak se projeví páně Johnova spravedlivá a tvrdá ruka..kolikpak těhle "takyochránců" státu a práva slíkne z uniformy a pošle na dlažbu.

J. Chládek 22.9.2010 6:59

Zajímavé...

...je, že donedávna bylo policistů málo(v mediích padlo číslo asi 1600) a najednou je jich moc. Já jich moc nikde nevidím(hlavně večer, když je u nás ohromně bezpečno) a mám pocit, jestli propouštění policistů není náhodou součástí plánu jak zprivatizovat funkce státu ve prospěch různých soukr. bezpečnostních agentur. Stejně tak úředníků státních je moc, ale na dodržování zákonů se to nepozná, když kdejaký zatracený pracháč si postaví stomilionovou vilu v chráněné oblasti a nic se něděje a obyčejný občánek, když si rozšíří dřevěnou chatu, tak přijede buldozer a zbourá ji.No hlavně jak vidím na příspěvku níže , aby se jim rozsvítilo a spočítali to té recyklované chásce podvodníků ve volbách. Rozvrátit příjmovou stranu rozpočtu snížením odvodů do soc. pojištění a vydávat to za úžasně odpovědný počin a následně lidem snižovat platy, to umí jen demagog velkého kalibru jakým je novotou žářící politik Kalousek.

J. Slanina 22.9.2010 1:40

Re: ano

Nerozsvítí, zkuste psovi sebrat kost.

J. Pechanec 22.9.2010 0:34

ano

Cekal jsem, ze se stavce bude Pes venovat. A mile me potesilo, ze zde padaji jasne, logicke a padne argumenty. Snad se nekomu z muzu zakona a dalsich statnich zamestnancu rozsviti. Citace me docela nastvaly, opravdu nejspis demonstroval vyber.