29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Od prostituce přes fotovoltaiku k EET

Augustovo zákonodárství ve starém Římě, zhruba na konci posledního století před Kristem, podporovalo mezi Římany z horních tříd legitimní manželství a reprodukci, ukazovalo, do jaké míry se soukromý život stal veřejným zájmem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Lenc 10.1.2017 9:33

Re: Socani jsou moc šikovní, protože

A potom jste se probudil pořádně zpocený.Bože, kam už může člověk dojít...

P. Smatlak 10.1.2017 9:19

Re: Socani jsou moc šikovní, protože

Jk tady čtu tak se utvrzuji co jsme to za národ pitimečků.To co se tady děje a dělo zavinil hlavně guru Klaus a pravice ,nebo snad krachy i bank a jejich dluhy měli na svědomí socani,kteří to nakonec museli sanovat a zaplatit ?Podvodná privatizace,žádné špinavé peníze a pod. to byla slova soudruha pravičáka Klause a jeho noshledů z ODS a hlavně nástup verbeže a podvodníků co se dostali k majetkům a nebo ho zlikvidovali podniky jako Poldi a mohl bych pokračovat.To neudělali socani ale takzvaní rádoby pravičáci postbolševici a v čele s Klausem.A z toho bordelu vznikly Pitrové ,Kelnerové a jiní zbohatlíci a jiní tuneláři a přidal se k nim BabišTakže kdo za ten marasmus může je jasné,jen někteří s vymytými mozečky a bez rozumu a morílky to nechápou nebo nechtějí pochopit asi proto,že patří mezi ty o kterých se tadyz miňuji.Takže soudruzi,pravičáci postbolševici nazdar bazar.

P. Lenc 10.1.2017 8:56

Re: Socani jsou moc šikovní, protože

Nedivte se tomu. Již párkrát jsem tady napsal, že socani měli 140 let na vybrušování propagandy.A jak je vidět, tak politika závisti dovedená socialisty k dokonalosti je stále pro mnohé velice přitažlivá.A je úplně jedno pod jakým názvem je socialismus zabalen.

V. Kotas 10.1.2017 8:54

Re: Takto se dá psát,

I když děda ( r.1908 ) manželky to říkal trochu jinak - co sluníčko ukáže, to měsíček dá.

J. Schwarz 10.1.2017 8:53

Re: Souhlasim, jenze ... problem je v tom, ze my, obcane, ...

Jen jestli to není tak že ať zvolíme kohokoli, začne se nakonec chovat stejně, prostě aby "zapadl" do své nové společenské vrstvy a necítil se tam blbě. To stejné je možné pozorovat u různých umělců, vědců a vůbec lidí co se "celoevropsky zapojili" - najednou se "stydí za zaprděné čecháčkovství", Bursík se styděl před svými "pokrokovými západními přáteli" za Klause, který "nechápal důležitost přechodu na úsporné žárovky", druzí se zase snaží být na stejné vlně pokud jde o imigranty a islám...

V. Kotas 10.1.2017 8:52

Re: Takto se dá psát,

Takhle to neznám, díky. Ale vím jejich cíl, vždy být u toho/u lizu.

M. Těhanová 10.1.2017 8:31

Re: Socani jsou moc šikovní, protože

Proti tomu není obrana, lidi nemají paměť. Přitom je snadno dohledatelné, že největší zlodějny se odehrály za socanů a s ODS jako takovou neměly nic společného. Tím neříkám, že v ||ODs nbylo pár týpků, kteří toho taky využili, ale socani a jejich přátelé komunisti kradli ve velkém.

Z. Rychlý 10.1.2017 8:19

Socani jsou moc šikovní, protože

vše uvedené se jim podařilo svést na ODS. A všeholid tomu věří. Ale všeholid je milenka přelétavá, teď se mucká s poctivcem, který si poctivou prací vydělal miliardy.

J. Štrobl 10.1.2017 8:00

Re: Takto se dá psát, hovořit o všech parlamentních stranách,

Copak neznáte lidovecké heslo: Trošku pomoct, trošku škodit, to se může vždycky hodit?

V. Kotas 10.1.2017 6:58

Takto se dá psát, hovořit o všech parlamentních stranách,

všechny mají dost " másla na hlavě ", především ta lidová/ KDU-ČSL, která je na tom stejně ( u něčeho ještě více ), jako ta o které píše autor.

A. Bocek 10.1.2017 6:50

Smutné je ,

že každoročně ztracených 42 mld.Kč za 180/2005 Sb. již nikdy nepůjde zrušit. Jednou zavedený nesmysl bude napořád okrádat ekonomický prostor tohoto státu.Socialisté všech barev museli v době schvalování být : BLBÍ nebo NAVEDENÍ !!!

T. Pansky 10.1.2017 4:48

Souhlasim, jenze ... problem je v tom, ze my, obcane, ...

... si tyto lidi volime. Co to rika o nas? Nevim. Pochopil jsem pouze jedno: zniceni naroda se nedeje zavrazdenim vudcu naroda, protoze povstanou jini. Nedeje se palenim knih, nebot se napisi a vytisknou jine. Paklize chceme znicit narod, znicme mu moralku a on se rozpadne sam. Toho se obavam v Cesku ...

P. Sulc 10.1.2017 4:40

Jo, pane Dvorak,

dokud ti sejdiri budou mit dosti parku, koblih a piva, nebude jinak.Ten moudry lid da prednost zranici. A bude te zranice dost, zatim nebylo nutno zaplatiti dluh advokatovi, ani ten Lidovy dum nebyl jeste zabaven. Zato jine domy, lidem, kteri nezaplatili pokutu za jizdu nacerno v tremvaji. Ale co, budou mit stale hodne volicu, ta zranice udela sve a hloupost take.