6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Očista zkorumpované společnosti...

Napsal mi kamarád plný radostného uspokojení nad tím, jak se "politický systém začíná čistit zevnitř diktátem zhora." Druhý mi napsal, jaký je Zeman nejlepší prezident. Hm, tenhle kamarád ale taky chtěl Bobošíkovou za prezidentku. Já jenom koukám jako puk.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Schlägel 6.8.2013 7:16

Re: Měl Zeman jmenovat nepřátele?

Hůře býti zajisté může a pořád je co ztratit.

J. Mrázek 6.8.2013 12:30

Marginální ztráta ...

Dá se ignorovat. Mnohem hůř je to po podepsání Lis. smlouvy a při financování členství v tom spolku, s TÍM bych si dělal starosti ....

V. Vaclavik 6.8.2013 7:39

Re: Měl Zeman jmenovat nepřátele?

Jenze ten pruvan a pohnuti nekam dal muze byt jinam a vic dal, nez kam, nebo o kolik si koledujeme. O tom prave pan Kolar pise, ze je nebezpeci, ze se to muze pohnout jinam, nez bysme si prali a navrhuje co by parlament mohl delat, aby se tomu nejakemu zvrhnuti ala 48 predeslo.

P. Zeman 6.8.2013 9:36

Re: Měl Zeman jmenovat nepřátele?

Takhle podobně možná uvažovali i něměčtí voliči v roce 1932. Kam se to pohlo známe z historie.

P. Běhounek 6.8.2013 10:11

Re: Měl Zeman jmenovat nepřátele?

přesné a asi také našinci v 46

P. Běhounek 6.8.2013 10:10

Re: Měl Zeman jmenovat nepřátele?

to nemohou vítat inteligentní voliči, pozužité nástroje a chování vlády to zcela popírá a spíše to ukazuje na mocenský boj, momentálně tak tvrdý, že je v ohrožení i demokracie

H. Grúbr 6.8.2013 6:17

Ono se to z Kanady

pěkně kafrá.

V. Kusý 6.8.2013 6:30

Re: Ono se to z Kanady

A co nám bránilo a brání, aby to tu vypadalo jako v Kanadě? Proč tu  někteří pláčí na d tím, jak nás skupují Němci, proč Škodovka nemohla koupit VW ? To jsme opravdu taková banda neschopných a rozhádaných pitomců? Pak ovšem nevyčítejme někomu, že je na tom líp.

I. Lyčka 6.8.2013 7:53

Re: Ono se to z Kanady

No jo, když my dokážeme, bohužel, kafrat jen u toho piva. Teď se třeba ozvali herci a chtěli sesadit Balvína. A my, místo abychom se k nim přidali, tak je shazujeme. Prostě máme Zemana a Rusnoka a dobře nám tak. Když s tím nejsme schopni a ochotni něco dělat.

J. Ráž 6.8.2013 11:06

Re: Ono se to z Kanady

Aby herci, zaměstnanci příspěvkové organizace jež funguje jen díky veřejným penězům, rozhodovali,kdo bude ministrem? Tak to mohou herci zrovna zakládat Akční výbory,které budou rozhodovat o tom,kdo bude ředitelem, kdo může dostávat dotace na činnost a kdo ne!

Zaměstnanec má co nejodpovědněji vykonávat své povolání. Když si mysli,že mu to vedení neumožňuje, má právo odejít. Rozhodně nemá právo rozhodovat kdo bude řídit podnik,ve kterém je zaměstnán!

To je principiální otázka,kde sympatie k panu Donutí loví nebo jiným hercům ND nemůže tento princi vztahu zaměstnanec/zaměstnavatel abstrahovat!

P. Pavlovský 6.8.2013 4:29

"Hledá se někdo, kdo by vylezl na něco a pronesl mobilizační výzvu k akci."

Jak nemám obhájce korupčníků (od kauzy CASA až po Nagygate) Kalouse rád, nemohu nevidět: mobilizační výzvu k akci proti Zemanově zvůli vyslovil on, a to dostatečně hlasitě.

Teď už jde "jenom" o to, kolik poslanců se k němu připojí a jak důslední budou.

Nepochybuji o tom, že Kalous je nejméně stejně mazaný jako Zeman, a že využije každé možnosti, kterou mu naše ústava a zákony vůbec dávají.

Je mezi nimi vůbec rozdíl? Korupčníci jsou to oba, Kalous ale alespoň šetří demokracii.

(I v jejích mantinelech se dá docela dobře krást.)

L. Krajicek 6.8.2013 3:04

Smutné je, že polovina nebo dokonce i mírná nadpolovina občanů prezidenta v tomto "silně nestandardním" počínání podporuje.

Ono to s největší pravděpodobností ani není proto, že bychom si mysleli, že ten nový podkoní se nám o tu maštali bude líp starat. Ono je to určitě proto, že ten předchozí nás nejen mlátil po zádech, ale navíc i kradl koně. A zloděje koní je třeba nejprve pověsit. Pak teprve můžeme jít vykydat ten Augiášův chlív.

Komu dáváme do rukou vidle, v této chvíli fakt asi není tak důležité.

J. Prikner 6.8.2013 2:19

Žádné strašení Gottwaldem, únorem a pod

je to jen neochota parlamentu odejít od korýtek. Stačí odhlasovat rozpuštení se a karty budou nově rozdány, volby určí vítěze a žádný presidentský režim nehrozí.

P. Zeman 6.8.2013 9:39

Re: Žádné strašení Gottwaldem, únorem a pod

Už vidí, jak na tohle hradní alkoš přistupuje :-D...

P. Běhounek 6.8.2013 1:23

EXCELENTNÍ ČLÁNEK URBANA K TÉMATU

Jak kvalitní lidi jsme takové tu máme a budeme mít politiky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-urban.php?itemid=20674

J. Mrázek 6.8.2013 6:24

Urbana jako příklad? Za co, soudruzi!

Něco tak prudce nenávistného k čemukoli, co si neříká Kááárl dávat za příklad hodný následování, to chce silný žaludek a nulovou morálku ...

P. Běhounek 6.8.2013 8:06

Re: Urbana jako příklad? Za co, soudruzi!

je vidět, že je článek moc dobrý, když se nelíbí takovám jak vy a prosím neberte si do své nevymáchané, tupé a bezcharakterní huby morálku, celá váš život je ukázkou jejího pošlapávání

M. Šejna 6.8.2013 9:14

pane Běhounku

Urbanův článek je slátanina, která počítá jen a pouze s tím, že Zeman chce zavést diktaturu. Kdyby byl Urbanův článek kvalitní, popsal by všechny možné varianty. Jenže to by pak Urban musel připustit, že Zeman se může chovat jako demokrat. No a to Urban nikdy nepřipustí. Urban totiž sám demokrat není a předvedl to coby aktivní účastník "Velké televizní bolševické revoluce" kdy se aktivně zúčastnil televizního převratu na straně televizních bolševiků.

P. Běhounek 6.8.2013 10:15

Re: pane Běhounku

pane Šejno, vaše kritika článek jen vyzdvihuje, nevím co demokratického vidíte na chování Zemana, lhaní, podvádění, zneužívání pravomocí a pošlapání zvyklostí opravdu nemá nic společného s demokracií, demokracie jsou náchylné na zneužívání, nejsou to totality s nalinkovaným každým krokem, např. takový Zeman by v USA zavedl totalitu v podstatě okamžitě, jejich ústava je nejkratší na světě a je založená právě na zvyklostech

J. Mrázek 6.8.2013 12:05

Připomínáte mi hulváty na dovolené ...

Ukázka o co jde:švédské stoly, žerou rovnou ze servírovacích mís, odstrkují  a předbíhají ve frontě...krkají, nastláno pod stolem. Totéž v růžovém je Vaše sebekritická  nenávistná ukázka,která z Vás udělala poněkud tupého a slintajícího "bultíka", co mu berou žrádlo. Opravdu máte takovou úroveň, jakou jste ukázal? Tak to tedy upřímnou soustrast ...

J. Novotný 6.8.2013 1:05

"Pes to dal"

říkají Maďaři - "aby byl tabák dobrý, musí se kvasit!" Já zase si dal práci a našel složení příjmů státního rozpočtu pro tento rok: součet daní fyzických a právnických osob nedosahuje ani těch pravidelně ukradených dvou set miliard korun ročně. Nebýt DPH a spotřební daně, stát zkrachuje - takhle se tu po léta krade. Pokud ovšem toto nikomu nevadilo a nevadí, proč by měl "softdiktátor" Zeman u občanů najednou vzbuzovat nějaké závažné negativní emoce?

P. Běhounek 6.8.2013 1:28

Re: "Pes to dal"

proč chcet krást lidem peníze již při tak vysoké složené daňové kvótě, víte daně se platí ze zisku, tam kde není zist nemohou být ani vysoké příjmy z daní, soudruh Fico tomu nevěřil, nařídil registrační pokladny a příjmy státní kasy poklesly a 17% živnostníků řeklo, že na sociálních dávkách budo mít víc než když se živí sami, poděkujme takovým jako vy

J. Novotný 6.8.2013 1:58

Re: "Pes to dal"

No, hlavně že v tom máte jasno.

P. Běhounek 6.8.2013 3:29

Re: "Pes to dal"

snutné, že vy ne, a přitom máte volební právo