8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: O tom soumraku demokracie

Kouzelný výsledek pátraní v Pandora papers, který je jako na potvoru uveřejněn jen a jen proti Andreji Babišovi a jsou jím krmena zúčastněná média Spiegel, Washington Post či Guardian, což jsou vysoce provařené aktivistické noviny bez kouska slušnosti v těle, jen dokresluje koordinovanou aktivitu UPAB (United Powers Against Babiš).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Církva 7.10.2021 6:47

Podnikatel na hranici zákona nemůže zastávat vedoucí politickou funkci, zato politik co má oficiálně 500tisíc ročně a figuruje v offshore firmách se stovkami milionů ano. No a kabelky za 10 milionů jsou běžným dárkem. I akcie získané během politického angažmá co pak mají milionové hodnoty jsou OK.

V. Církva 7.10.2021 6:40

R^ Přesně tak.

V. Církva 7.10.2021 6:38

Jo souhlas. Skutečně se divím, že SPOLU s aktivistkou Pekarovou může ještě volit někdo, kdo je pro pravicovou politiku. No a že STAN někdo ještě považuje za volitelnou stranu po spojení s anarchisty a marxisty a jejich angažmá v EU.

Od začátku mi bylo jasné že Pandora Papers 4 dny před volbami hrozně smrdí. Samozřejmě že daňové ráje jsou svinstvo (i když některé daně a hlavně politické neziskovky z nich placené na Západě taky) ale jedou v tom i jinak sympatičtí tenisté jako paní Kvitová, o vyvádění peněz z ČR mezinárodními firmami pochybnými způsoby ani nemluvě. Kellner registroval firmu PPF v Nizozemí a Hamé Babice vlastní kdosi z Islandu.

Takže zrovna pan Soroš proti offshorům nic dělat nebude ale Babiše na nich dusit ano.

R. Vacek 7.10.2021 6:28

Snad je jasné, že na rozdíl od politiků Babiš nemohl mít legální zdroje na nákup takových nemovitostí, protože je chudý jak kostelní myš.:-)

I. Pávek 7.10.2021 6:10

R^

R. Langer 7.10.2021 5:43

Jo, pro bruselouše tvého ražení bezpochyby, bezargumetační von Braune! Občas mám pocit, že jsi "civilizovaná" tvář Hnusného dne, ani by mě nepřekvapilo, kdybyste oba byli jedna osoba. ;-D

M. Hartmann 7.10.2021 2:24

Celou dlouhou dobu jsem čekal, kdy se ozvete. Nezklamal jste, vako vždy hloupý plk.

M. Hartmann 7.10.2021 2:20

Pane Holásku, mnohokrát díky a smekám. I když byste jistě raději psal o jiných a podstatných věcech, to, že jste ukázal všem, že někteří v této společnosti mají oči rudé závistí a nenávistí, a že je potřeba proti tomu bojovat, to jste vykreslil skvěle. A tak nezbývá, než podtrhnout to jediné a léta známé:

Kéž by nás Pán Bůh při zdravém rozumu zachovati ráčil. Amen.

J. Brunner 7.10.2021 1:37

R^

J. Novák 7.10.2021 1:25

co změní volby?........civilizace čelí největšímu spiknutí proti rozumu vzdělání a pokroku bílé populace pro absolutní selhání justice nepotrestáním organizátorů i spolupachatelů obrovské energetické korupce většiny politiků EU i v ČR uznáním Green Dealu.

Z vývoje postojů v kampaních je jasné, že spolupachatel = poslanci vědí o svém zapojení v protispolečenské činnosti a drží basu v mlčení.

Copak lze strategickou elektřinu zajistit pálením slámy a štěpky, nebo elektřinu pěstovat na Orné Půdě přes 5x dotované BPS=Bio Plynné Stanice se zápornou energetickou bilancí.

Technicky zvladatelné využití vazební energie ze štěpné reakce radionuklidů k výrobě tepla a EE je obrovský technickoinženýrský úspěch bílé populace, která je dnes téměř zatracována, bílá civilizace je uvrhávána do energetické chudoby a nouze, a to je dnes největší podvod a zločin politiků i ekologistů Západu, kteří stojí za CO2 podvodem a falešnými ETS, ....od kterých jsou např. BPS osvobozeny!

M. Grundmann 7.10.2021 1:04

Je tu zásadní problém : podnikatel podnikající na hranici zákona dnes už nemůže zastávat vedoucí politickou funkci v dnešních západních státech. Podobně narazil i Prymula jako ministr zdravotnictví. Možná to není špatně, jedná se o novou formu dělby moci ve státě. Ať už si o tom myslíme cokoliv, je to realita dnešního západního světa a každý by měl toto pravidlo respektovat.

Na druhou stranu není důvodu, proč by se měli ve vrcholné politice angažovat ve velké míře zrovna podnikatelé. Je dost jiných schopných lidí.

J. Sedlář 7.10.2021 1:03

Neznám, kdo to je? Zkuste si vypnout CT09. Znám jen György Schwartze.

Prohlásil, že si je vědom sociálního dopadu finančních manipulací s národními měnami (QUANTUM). Za tyto manipulace byl i odsouzen ve Francii.

Sám o sobě: Pokud někdy existoval muž, který by mohl být vzorem žido-plutokratického bolševického sionistického světového spiklence, jsem to já.

Netají se tím, že je mu trnem v oku "národní stát" /obzvlášt ty evropské/ a tak se přes své neziskovky s3r3 do všeho kde jen trochu může zaškodit.

další čtení: https://www.reflex.cz/clanek/causy/88054/george-soros-pribeh-vlivneho-financnika-proti-kteremu-se-obraci-cim-dal-vic-lidi.html

J. Sedlář 7.10.2021 0:44

A co náš panevropan a Barmánec profesor Fialka? Šoupe nohama?

K. Nový 7.10.2021 0:22

V tomhle případě je to zdokumentované velmi dobře.

K. Nový 7.10.2021 0:21

Tak, tak.

Taiwanec by se měl vrátit na Taiwan a narukovat.

V. Braun 7.10.2021 0:18

Tak je to jasné, dle autora za všechno může Kalousek, pardon, Soros. Jak je ten svět pro některé jednoduchý, že.