18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
wer 16.1.2006 18:07

Re: Re: Ubozak Ladík

a Slováci.
Dead_Man 16.1.2006 15:16

Re: Ubozak Stepanek

Ty ale musíš bejt pořádnej pfylozof...  Už jen za to fajn vyprání 50.000 dolarů by si měl ten šmejd sednout pěkne na pár roků do chládku. ...ovšem, tobě to jako praní špinavejch peněz asi nepřijde, viď - spíš jako kamarádská výpomoc. No... tuším, že budeš volit socany, žejo?
alena 17.1.2006 22:28

Re: Re: Ubozak Stepanek

Socialisty volit rozhodně nebudu,ale jak lze rozpoznat čisté nebo špinavé peníze ,když to nedokázal takový fenomén přes ekonomiku jako je náš prezident.Co potom chcete po obyčejném poslanci i když má tři nobo kolikty tulů?
vlcek 16.1.2006 10:19

je načase

...aby tu zase chvíli kradl někdo jinej.
tatina 16.1.2006 11:19

Re: je načase

Jen aby ještě něco zbylo.Ono osm let je osm let.
janči59 16.1.2006 10:07

Nejde o Krause

Jde o to, že nad Krausem se můžu pohoršovat já, ale svině nad svini by se neměla vyvyšovat, leda tak po odvážení.
janči59 16.1.2006 10:01

Štěpánku - vaše peníze, toť nejsou naše peníze ale nám ukradené peníze

za které bezostyšně nám kážete svoje pavědecké skazky a jestliže netušíte o čem je řeč - je to správně.
tatina 16.1.2006 11:21

Re: Štěpánku - vaše peníze, toť nejsou naše peníze ale nám ukradené peníze

Jestli Vám pan Štěpánek ukradl nějaké poeníze,tak by jste to měl nahlásit.Vy tady asi myslíte kausu 10 miliard,ale zapoměl jste se o tom pořádně informovat a i kdyby na tom byla něco pravda,tak věřte,že v té radě nebyl pan Štěpánek sám a byly tam i příznivci,nebo členové ČSSD.To jen pro úplnost.
Ladislav N. 16.1.2006 14:29

Re: Jestli Vám pan Štěpánek ukradl nějaké poeníze,tak by jste to měl nahlásit.

Štěpánek byl (nikoli v jedniném případě) USVĚDČEN ze ŠÍŘENÍ LŽI a nejméně v jednom případě mu byla soudem uložena povinnost veřejně se omluvit. Z mnoha dalších LŽÍ byl usvědčen přímo u konkrétních textů, které mu byly zveřejněny... KDO LŽE, TEN... ;-) Neznáte česká přísloví?
Dead_Man 16.1.2006 15:19

Re: Re: Jestli Vám pan Štěpánek ukradl nějaké poeníze,tak by jste to měl nahlásit.

kdo lže ten krade, kdo krade může i zabít. Kdo zabije jednou, zabije víckrát... Jako potenciálního masového vraha navrhuju toho nezdárníka zavřít na doživotí - to jako do konce života...
krovas 16.1.2006 18:41

Re: Re: Re: Jestli Vám pan Štěpánek ukradl nějaké poeníze,tak by jste to měl nahlásit.

ať jde na vojnu,...  na deset let..
KARTÁČ 16.1.2006 9:54

ŠTĚPÁNEK SE NEŠTÍTÍ NIČEHO -

 Takže si bere do svých usmolených a nevymácháných úst i Karla Kryla.Kraus se choval,jako většina politiků v té době a mnozí i doposud....Langer byl s Kutalem -LTO u Kilimandžára.....
atd.atd.Bičem na politické zlatokopy je program PRAVÉHO BLOKU - www.cibulka.net
Douša Josef 16.1.2006 13:54

Re: ŠTĚPÁNEK SE NEŠTÍTÍ NIČEHO -

Ten Langer tam byl s Kutalem, nebo byli náhodou ve stejném zájezdu? A taky tam jeli privatizovat něco, třeba to Kilimandžáro? A taky tam poslal Langr nějaké peníze svoje, či maminky, či toho Kutala? Povídejte, povídejte, zajímáte mě! Proč vy všichni znalci si ty svoje zcela relevantní údaje necháváte jen pro sebe a nás tady krmíte jen náznaky, narážkami, jinotaji! Není to od Vás vůbec hezké. Já slyšel, že Paroubek byl s Grebeníčkem na Everestu, modlili se tam za blaho našeho pracujícího lidu. Chtěli ssebou Klause, aby ho mohli shodit dolů, ale ten tam ani nedošel, jak měl kapsy plné peněz z podvodných privatizací. A bylo to 31.června minulého roku. Viděl je tam Rath se svými 7 manželkami. Vidíte, já byl konkretní, zkuste to také..
OBČAN XY 16.1.2006 15:21

Re: Re: ŠTĚPÁNEK SE NEŠTÍTÍ NIČEHO -

 Kauza  LTO nebyla doposud do důsledku vyšetřena.....Také v ní však odsouzený Jašek v pořadu paní Lorencové na kameru prohlásil,že kšefty z nezdaněnými LTO sahaly až na ministerstvo financi,pod vedením Kočárníka.....Domníváte se,že je v silách řadového občana rozřešit plejádu machinací politiků,zametených tzv, pod koberec....Má zmínka směřovala k tomu,aby se všem měřilo stejným metrem.....Langer se svými aktivitami bohužel záruku solidnosti  a hodnověrnosti neskýtá.....
Valentina 16.1.2006 22:01

Re: Re: Re: ŠTĚPÁNEK SE NEŠTÍTÍ NIČEHO -

Zato Kraus podle Vás patrně ano. Už ten klíč konečně chápu - dá-li se cokoliv svést na ODS, jedná se o Aféru s hódně velkým A, i když žádné důkazy neexistují, jedná-li se o člena ČSSD, jde o malinkatou aférku nafouknutou nezodpovědnými novináři, i když se v celé záležitosti točí miliony, patrně se obchází soudní rozhodnutí o obestaveném účtu a ČR se dělá ostuda už i v Africe.
Už aby Paroubek vyhrál a s tou svobodou slova tu zatočil, zatím může své skvělé pojetí aplikovat jen ve vlastní straně, že. 
Patera 16.1.2006 9:35

Kromě Rudého práva

neexistuje nikdo, kdo by se Krause zastával. Ale je jednička na kandidátce - to už jsou voliči tak totálně blbí? S úžasem čumím, jak Parouvbek práská bičem. Socani sklopili ocasy mezi nohy. Ach jo,třeba tohle všechno bude mít nějaký očistný dopad a začnem se porozhlížet po tom menším zlu.   
Dušan Polanský 16.1.2006 9:29

Kraus je sympatická postava,

svým způsobem je to čipera. Má dost podobnýcch rysů s politiky ODS. Vše hrát na sebe. Takže kritika pana Štěpánka je tak trochu úsměvná. Ale zase tolik titulů a tolik blbosti s tou Ghanou?
Mák 16.1.2006 8:27

První věta sedí stejně dobře na Štěpánka

spolupachatele "tunelu pod ochranou státu".
"Z ruky do ruky" se špatně dokazuje.
To jestli byl uplacenej nebo "jenom" hloupej je nevýznamné.
jakovy 16.1.2006 18:30

Re: První věta sedí stejně dobře na Štěpánka

Vy jste opravdu asi Mák(lý).
Hezký opiátový den přeju. Já musím zůstat na C2H3OH .
magor 16.1.2006 8:01

Bob Kraus, PhD

Jestli je pravda, že Bobek Kraus si píše PhD, pak je to zřejmě jeho další přešlap, protože on vzhledem na svuj věk muže bejt max. CSc a po vzoru jiných si to předělal na PhD, co se ovšem lépe vyjímá, ale je to dos nemorální a možná i protizákonné , protože pokud vím tak žádnej zákon neumožňuje si to zaměnit a slušní nositelé titulu CSc  (hlavně z technických a přírodovědních oboru) to nedělají.
Dušan Polanský 16.1.2006 9:26

Re: Bob Kraus, PhD

Vzhledem na svůj věk může být Ph.D! Jednoduše si např. důchodce teď udělá PhD a je PhD.  Mohl být CSc a  udělá si ještě PhD a píše si jenom PhD. Máte pravdu v tom, že když byl CSc. nelze si najednou začít psát PhD.  
šimon klein 16.1.2006 9:50

Re: Re: Bob Kraus, PhD

můžete mi, pánové výše, říct, v jakémžeto oboru je Kraus tím CsC - nebo PhD ???
Docela by mě to zajímalo i když asi to skončí u nějaké poblitologie...
magor 16.1.2006 11:57

Re: Re: Bob Kraus, PhD

Tak jednoduché to s PhD zase není, i když by si to mohl pořídit i duchodce. Ono to nějakou dobu trvá, vyžaduje se i zahraniční stáž na univerzitě a kvalitní publikace a neumím si představit, že by to náš Bobek všechno stihnul při svém parlamentním i mimoparlamentním vytížení. Spíš je pravdepodobnější  že si to upravil  z CSc na PhD , přitom to je u politika takový pruser jako když si tuším Kalvoda přivlastňoval JUDr. Chtělo by to nějakého investigavce dravce.
jakovy 16.1.2006 18:25

Re: Re: Re: Bob Kraus, PhD

Prosím nelhat.
PhD je sice maximum, co člověk vzdělávaný po školách může získat, kromě skušeností, ale nemusí mít ani stáž, nedej Bože v zahraničí, ani nic podobného. Prostě jej učenci z místní univerzity uznají za PhD. A Basta!
On(a) jim za to poděkuje, v proslovu nakopne V.K. za malou podporu vzdělávání a je to.
Viděl jsem to před 1,5 rokem.
De to.
Docent nebo nedej Příroda profesor, to je jinší kafe.
onlooker 16.1.2006 22:31

Re: Bob Kraus, PhD

No některé školy např. zaručeně VŠD v Žilině (nyní Univerzita Žilina) jednorázově vydaly papír bývalým CSc., že jsou PhD. Takže někdo (nevím jak Kakaový Bob) to může mít "regulérně".
Honza 16.1.2006 8:01

Nenavážejte se do Ládi eN. On Štěpánka nečte, on ho nenávidí a to je jeho úkol.

A Ladislav N zatraceně dobře svůj úkol plní. Plive a špiní, argumenty nesnáší. A dobře mu to činí.
Pokud Štěpánkův výčet o Krausově minulosti je pravdivý, tak Kraus je opravdu borec. Rozum zůstává stát, co těm sockomoušům všechno prochází. Až se mi chce říci slovy Fučíka:
LIDÉ, BDĚTE A NEBLBNĚTE
Ladik 16.1.2006 10:32

Re: Nenavážejte se do Ládi eN. On Štěpánka nečte, on ho nenávidí a to je jeho úkol.

Mozna by ses divil, co vsechno proslo Stepankovi a hlavne co prochazi soucasne RRTV. To je neco neuveritelneho. Stepanek o tom samozrejne psat nebude... misto toho sem pravidelne hazi jakysi hnuj. FUJ
Marcela 16.1.2006 12:24

Re: Re: Nenavážejte se do Ládi eN. On Štěpánka nečte, on ho nenávidí a to je jeho úkol.

No tak o tom v nějakém samostatném článku napište Vy! tedy jestli Vám to někdo otiskne.
Douša Josef 16.1.2006 13:45

Re: Re: Nenavážejte se do Ládi eN. On Štěpánka nečte, on ho nenávidí a to je jeho úkol.

Co všechno mu prošlo - sem s tím! Zajímá mě to velice, nenechávejte si to tedy jen pro sebe, není to od Váz hezké to tutlat! Vždycky se dozvím něco o tom, jaký je Štěpánek hajzl, pak něco o 10 miliardách. Když jsem četl zprávu komise o těch miliardách, nikde tam nepsali, že je Štěpánek ukrad, zpronevěřil, nebo že jeho vinou je zaplatíme. A Vy zřejmě máte ty důkazy pod palcem! Tak se o ně podělte, necháme Štěpánka zavřít!
Ladislav N. 16.1.2006 14:21

Re: Re: Re: Nenavážejte se do Ládi eN. On Štěpánka nečte, on ho nenávidí a to je jeho úkol.

Milý Doušo Josefe, stačí nalistovat přehled textů, které Štěpánek zveřejnil na Neviditelném Psu, PR serveru Česká média (pro který většinu z nich napsal) atd. za posledních 5 let. ČM už archiv "vymazala", zřejmě aby "uklidila stopy", ale vy, jak vás znám z NP., vše sledujete a jistě si na Štěpánkovy LŽI, z nichž byl usvědčen, pamatujete. ;-)