2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Rastislav 16.5.2011 14:04

doufejme v zázrak

Doufejme, že VV řekne: " chceme být férovými koaličními partnery a společně prosazovat náš koaliční program, který stále považujeme za dobrý. Nyní si vezmeme ~ roční oddechový čas, odejdeme z vlády, uděláme si pořádek ve VV a náš program budeme s Vámi prosazovat z poslaneckých lavic. Přesvědčíme Vás tj. koalici i veřejnost, že VV je dobrá značka. A po ~ roce se opět přihlásíme ke své vládní odpovědnosti". 

J. Urban 16.5.2011 9:07

VV dnes vadí

jak ods, tak čssd, protože ohrožuje penězovody do obou partají. Navíc zejména čssd může ubrat voliče (ods už není co ubrat). TOP bude u lizu, jen když bude dýchat modropartaj, proto nyní na Veverky rovněž pálí ze zálohy. Pěknej švajneraj :-/

A. Reček 16.5.2011 8:35

Nejlepší výměnou politiků budou nové volby.

Ale ty letos nebudou, odhaduju příští rok.  Letos se to nehodí ani socialistům, protože nemají uhrazené dluhy z loňska za volby a už zase by si museli půjčovat.  ODS a VV s penězma jsou na tom stejně, také dluhy.  TOP je sice bez dluhů, ale určitě by pozbyla nějaké mandáty a to je teď hodně skoro.  Jedině komunisti by něco si mohli polepšit a jsou bez dluhů, těm letos předčasné volby určitě by nevadily.

A. Bocek 16.5.2011 7:39

Pane Jelínku,

což takhle dát pár slov ohledně nákladů na volební kampaň, křišťálově čistých 180 mioKč, slevách až 90%, placení bavičů, lepení bilbordů............

J. Urban 16.5.2011 9:10

Re: Pane Jelínku,

... pivo za 2 kč...

R. Sedláček 16.5.2011 6:12

Kdyby to bylo jen divadlo,

tak by se po odchodu z něj člověk s chutí zasmál. Dokonce při děkovačce aktéry i několikrát vytleskal. Jenže není a my v tom marastu bohužel musíme žít. To co předvádí koaslové je hrůza, ale představa Ozubené pleše v čele státu je úděsná. Žádný program, jen nereálné sliby a naprostá neschopnost. Doposud měl Socbotka vždy nad sebou někoho, kdo ho někam dokopal a on fungoval jako cvičená opička ( omlouvám se opičce), Ale teď ta neschopnost hrozí v plné nahotě. Snad, že by s autorem článku založili nějakou nadaci na ochranu socialistických neumětelů.

J. Urban 16.5.2011 9:10

Re: Kdyby to bylo jen divadlo,

Přesto mám tak nějak dojem, že si tento národ vládu čssd zaslouží. Ono až to dopadne jako v Řecku, bude nejvíc zle právě jejich voličům :-)))

F. Šimek 16.5.2011 10:44

Re: Kdyby to bylo jen divadlo,

připadá mi hloupatý, že mluvíte o Ozubený pleši a cvičených opičkách, když po nových volbách bude opo-smlouva č.2! Kdo patom bude socan-nesocan a odésák-neodésák? Žeby ty neumětelé?

F. Doušek 16.5.2011 0:09

Jo Jelínku, začíná jít do tuhého,

a to aby se Dluhoslav začal bát, protože dojde-li k předčasnýmk volbám, v plné nahotě se projeví jeho neschopnost.