19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete 21.9.2009 15:38

Re: Nebylo ba snazší vyměnit občany?

To už jsme přece vyměnili! Bohužel zase po česku. Za 3 miliony Němců 1 milion cikánů. Proto ty limity, ne?

Petr Kohout 21.9.2009 7:47

pokud mi ze stran odmítajících Lisabonskou smlouvu zůstane pouze Dělnická strana,

tak mi zůstane pouze Dělnická strana. Její vláda bude v každém případě lepší, než řádění Bruselu. Už proto, že jsem tuhle zaslechl pár slov od šéfa Dělnické strany a mluvil ČESKY,. Což se o vedení evropské unie říci nedá.

Václav 20.9.2009 19:47

Re: Stín

Jemelík je pidižvík.

F.Vízek 88.100.57 20.9.2009 18:36

Nebylo ba snazší vyměnit občany?

Když tak špatně hlasují?

Rad 20.9.2009 15:47

Re: Hlavně TOP 09 - ti nás "zachrání"...

co to blábolíte? deficit tu máme, protože ty peníze někdo prožral. já tam posílám dost, já to nebyl. kalousek je pěknej parchant, ale proto, že chtěl dělat vládu s komunisty. ale na druhou stranu, kasu držel dobře.

Pete 20.9.2009 12:41

Český parlament je 5 předsedů, 5 přeběhlíků a 190 hlasovacích loutek.

Takže česká demokracie již dosáhla svého limitu a hledá jen své dno. Na změnu volebního systému je příliš zbabělá.

jirka.s. 20.9.2009 9:42

Re: Hlavně TOP 09 - ti nás "zachrání"...

Nějak jsem si nevšimnul, že by tady kdokoliv chtěl komukoliv vtloukat do hlavy cokoliv! Konec konců, v tvém případě by to byla naprosto neproduktivní činnost !!! ;-(

Parvus 20.9.2009 0:56

Stín

Ostatně, tenhle Jemelík....

Rašták 19.9.2009 22:42

Re: Hlavně TOP 09 - ti nás "zachrání"...

Tento Mach, nejlepší student Václava Klause, tento nejteplejší z teplých v SS-O, nebude hlásat přece něco jiného, než čemu ho naučil jeho nejmilejší učitel Klaus!

Kde je jeho tak vynášená partaj SS-O? Nějak neuspěla do EP!

Co nám tady chce vtloukat do palice za moudra, hošíček, třeba s deseti pofiderními diplomy? Langer se "dopracoval"

ke dvěma, ale není to na něm znát, ani na vizáži, abni na

jednání! Je to hulvát stále, i když ho Klaus vymazal ze

svého SMS! - Kudláček je ze stejného těsta! Je to banda z páté kolony Václava Klause!

hnus STOP 09 19.9.2009 22:24

Re: Obrovska setrvacnost ceske spolecnosti ...

Že je nová partaj TOP 09 vedena prakticky Kalouskem, který je odpovědný nejen za špatné hospodaření státu za jeho miniostrování , ale i za mnoho jiných věcí o kterých si štěbetají vrabci na střeše je jedna věc. Že je to parta profláknutých lidí , která se ustavila sama o sobě bez jakéhokoliv náznaku demokratických procedur je věc drfuhá.

Že jde jen o B tým ODS je pak věc třetí.

jirka.s. 19.9.2009 22:21

Re: Hlavně TOP 09 - ti nás "zachrání"...

Víš co, francku, běž si natáhnout budíka, vylej si nočník, běž do hajan a nech si zdát zase o tom, jak tě perzekuovali v tom lomu!!!  Bude to určitě od tebe lepší a činorodější, než když tady budeš vyjevovat své starosti o všelijaké jiné strany než o komouše! Jenom ti jsou tvoje parketa, jenom jejich činnosti rozumíš! Do toho ti, možná, ani nebude nikdo kecat, protože jenom to ti tady bude každý věřit!!! ;-(

Jura 19.9.2009 19:26

Re: Hlavně TOP 09 - ti nás "zachrání"...

Mach by měl korektně přiznat že nadhodnocení příjmů bylo před nástupem krize, pak se vše jeví úplně jinak. Jenže očekávat korektnost u našich politiků? Neskutečná sience fiction...ani bych to nečekal;-P Jinak Kalousek má máslo na hlavě..jenže to už je jiná kapitola.

No a 19.9.2009 19:06

Re: Hlavně TOP 09 - ti nás "zachrání"...

do politiky kecají"bývalí".

F.Vízek 88.100.57 19.9.2009 18:49

Hlavně TOP 09 - ti nás "zachrání"...

Na to, že nás nezachrání ani TOP 09,  přišel dokonce i Petr Mach – dříve šéf CEPu, nyní předseda Svobodných a kdysi nejlepší Klausův student. Napsal:  

"Nová strana TOP09 ve své předvolební kampani vyzývá prostřednictvím billboardů s Miroslavem Kalouskem „Buďme konečně odpovědnými hospodáři“. Svobodní považují tato sdělení za výsměch do očí lidem v České republice. Svobodní považují Miroslava Kalouska za hlavní postavu polistopadové politické éry, která se podílela na zadlužování České republiky a nehospodárných výdajích státu… Snahu Kalouska o vymanění se z této odpovědnosti založením TOP09 považují Svobodní proto za pokryteckou. Pan Kalousek nese osobní odpovědnost za letošní dvousetmiliardový deficit, on neodpovědně nadhodnotil daňové příjmy v době, kdy bylo jasné, že přichází hospodářský útlum. Dnes se proto nemůže vydávat za dobrého hospodáře. Lidé jako je on by už nikdy neměli mít možnost sestavovat rozpočet této země!"  

A co se stalo: TOP 09 = strana bez členstva, bez kongresu, bez demokratických voleb má díky prostoru v médiích nakročeno do parlamentu. Samá nová tvář: Kalousek, Parkanová, Severa, Schwarzenberg...

Tito "noví" budou nově dělat novu politiku. Komické...  

Haui1 19.9.2009 14:33

Re: a jak

Pinochet by nám byl k ničemu. Těch pár vojáků by to nevytrhlo. Dobře si to soudruzi pojistili praktickým zrušením armády.

JaS 19.9.2009 14:15

Jemelík má pravdu,

jen si nemyslím, že poslat "korupčními aférami poskvrněné velké strany na okraj politického spektra" není možné, ale průser bude muset v těchto stranách vyvolat silný očistný proces, aby se vrátily ke svým názorům a slušnému jednání. Je těžko si představit, že by se tu mohla objevit nová strana, která získá drtivou většinu voličů. Už to tady jednou bylo a zkrachovalo to (Unie svobody). TOP 09 získává poměrně dost důvěry, ale velká nebude - může jen svým vlivem přitlačit ty dvě velké, aby se začaly chovat slušněji. Dokud půjdou lidi do politiky proto, aby v ní zbohatli a pomohli svým soukromým kšeftíkům, tak to k ničemu nepovede (zvlášť když jsou ze strany, která se prohlašuje za sociální). Ještě ale není tak zle, aby blbci museli začít taky myslet na něco jiného než na 30 korun, takže šance moc velké nejsou.

Jerome 19.9.2009 14:11

Potíž

je v tom, že malé strany to už několikrát zkusily, ale vždy to bylo fiasko. Zelená kudlanka nábožná sežere své vlastní nápadníky a Suverénní dáma kdysi z ČT má takové verbální projevy, že tomu snad ani nelze naslouchat, pokud nemá člověk aspoň 10 piv. Nevybereme si, protože politika je v naší - nejen - zemi podnikáním bez pravidel. A kdo na to nemá žaludek, tak se v žádné straně neobjeví ani náhodou. Soudný člověk si klade otázku, zda má vůbec cenu volit zákonodárný sbor, když ani on sám své vlastní zákony nerespektuje..

jirka.s. 19.9.2009 13:36

Re: Co je tady zhoubného ?

No, jak který!!! Já třeba ano !! Ale co například ty??? ;-P

Laďa 19.9.2009 12:02

Re: Elektronická hospoda.......

.....věčný koloběh...nikdy tomu nebylo jinak,...... jenom hra slov, sybolů a barev, ...a věčná hra na ovce, ovčáky a vlky.....dobrý ovčák ví, že stádo se dá donekonečna stříhat, ale nesmí ho nechat zdechnout hlady, a musí ho chránit před vlky ........a z ovce nemůže být nikdy ovčák......a vlk zůstane vždycky  vlkem, jenom si sem tam vezme roucho beránčí....vlka s ovcí křížit nelze....to je bajka, co?.....ještě dodám dvě úsloví mé babičky: Když se ze žebráka stane pán, ten bývá nejhorší! Prázdný sud nejvíc duní.,,,,,,,,,,,,a jako premii ještě jedno: Psí hlas do nebe nejde a kočičí tam nepustí.........takže končím..... Uf,,,,,pane hostinský ....platííííím....tlačenka s cibulí a dvě pivka.

Ludva 19.9.2009 11:17

Re: Co je tady zhoubného ?

Oni se nějak dohodnou. Já nějak modrám, nechápu, proč cpe Paroubek důchodcům pár šupů, když by stačilo vysvětlit, že je nezbytné šetřit. Důchodci to rádi udělají.

jirka.s. 19.9.2009 11:00

Re: Co je tady zhoubného ?

;-( Tenhle!!! ;-(

jirka.s. 19.9.2009 10:49

Co přijde dráž...

"Musíme vzít na vědomí, že do jara, a možná až do termínu řádných voleb budou daňoví poplatníci platit provoz poslanecké sněmovny, která ve větší části zbytku mandátu nebude způsobilá v nejdůležitějších věcech najít shodu, čili náklady na ni vynaložené nebudou mít návratnost."

Tedy já osobně si myslím, pokud odmyslíme alternativu rozpuštění PS (nejlépe v kyselině), že tzv. "fungující" sněmovna nás díky výrobou naprostých paškvilů, označovaných za "zákony, přijde daleko dráž, než když tam jenom tak sedí a hrají si na noteboocích mariáš!!! ;-(

V 19.9.2009 10:17

Re: Elektronická hospoda.......

ale takovi jako on na to nemaji, na zakladani stran myslim, na konci clanku mu spadly kalhoty, kdyz nasel nadeji v novych cerstvych stranach, to snad nemyslel vazne, osobne vubec nemyslim ze cesta ven z tohodle marastu vede pres nejake nove strany, to je jen duvera v zazraky...

potiz je ze lidi zustavaji stejni a ty dve velke strany vykrystalizovaly jako obraz toho lidu a mensi strany maji sanci stat se velkymi a tak doopravdy aspon trochu vladnout, jen pokud se stanou popularnejsimi a tim se stanou automaticky temi samymi stranami, ktere ted vidime jako zaby na prameni. Proste je to ten pripad, kdy lid ma vladu podle toho jaky je, ale ten lid ma o sobe falesne lepsi mineni a tak by chtel lepsi vladu, ale na to proste nema, tito politici a ty dve velke strany jsou v mikrokosmu presne to co jsme my, obcane. Ony jsou zrcadlem spolecnosti, jeho zapasicich dvou taboru, levice a pravice...

Sibi 19.9.2009 9:45

Re: a jak

Pinocheta ne, leda tak Vandase. FUJ.

idol 19.9.2009 9:15

Vždycky může být hůře!

........... to zdaleka neplatí pouze v politice, jak nás poučuje p. Jemelík! S lecčím se s ním dá souhlasit, avšak odložení voleb ad acta, ve prospěch ponechání fungující úřednické vlády, je za daného marasmu, založeného Klausovým a Paroubkových spiknutím proti legální vládě na jaře t. r., lepší, než hloupé volby mezi nabídkou "řešení" debila s gulemi, který si neumí uspořádat ani soukromý život a nabídkou "profitů" dle debila s panděrem, na které nejsou peníze!

pedro 19.9.2009 9:07

dobrý

Tak to jsem si zase početl rozumný článek asi k věci.

JURA 19.9.2009 9:01

Souhlas.

KSČSSD = škůdci národa. Tohle by mělo být na bilbóóóórdech na každém rohu.

DS 19.9.2009 8:01

pane Jemelík

jestli jste si nevšiml tak ODS chce podpořit Janotův balíček i když jsou tam věci s kterými se neztotožňuje.Je jasné,že v dnešní situaci je potřeba se uskrovnit a musí všichni!To jen partička KSČSSD chce stále rozhazovat a přivést zemi ke krachu aby se dostali k moci pomocí nemyslícího stáda,které na jejich sliby naletí.Že by to byla katastrofa pro budoucno je jasné každém myslícímu člověku ale těch je u nás menšina jak je vidno ze stoupajících preferencí spolku KSČSSD

Ludva 19.9.2009 7:58

Co je tady zhoubného ?

Fischerova vláda má velkou podporu veřejnosti, o které se politickým vládám může nechat zdát. Je ve výhodné pozici, kdy dokonce může tlačit na politiky hrozbou odstoupení, pokud nepodpoří úsporné plány. Ekonomika se pozvolna začíná spravovat, koruna posiluje vůči euru a dolaru. Tak proč ty obavy - aby neutrpěly malé strany, které jsou opět, jako v době opoziční smlouvy, mimo hru ?

Laďa 19.9.2009 7:48

Re: Elektronická hospoda.......

...pan Jemelík vtělí slova do činu a založí novou stranu....rád budu dle svých schopností prospěšný....nejsem typ pro ciferník ale rád budu kolečkem ve strojku.:-)L.