12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kejkrt 21.5.2010 17:02

Každý hlas dobrý, tedy i můj.

Díky, pane Šálku, za přehledný výčet bolševických kydů.

Kéž by na ně byl stejný metr, jako na těch pár desítek pomatenců, co si u nás hrají na nácky.

L. Šarina 5.5.2010 19:02

KOMNISMUS NO A CO?

Když ho Češi chtějí tak ať ho mají,ale ať si ho vyžerou až do dna." DNES ČERSTVÉ KYSELÉ ZELÍ,DALŠÍ RÁNA ZÁPADNÍMU INPERIALISMU"

L. Kubeš 5.5.2010 15:45

Díky

pane Šálku, máte naprostou pravdu.

R. John 5.5.2010 15:18

Že jsou komouši kreatury víme,

ale nejhorší je, kolik mají voličů. Takže tu máme partičku šmejdů, co se třesou zase na kradení. A kolik takových je u socdem, akorát že neřvou tak okatě jako Falmr. Když to sečteme, dosteneme "krásných" 35 % rudých zločinců  v národě, s tou jejich zločineckou ideologií. Takže máme "vystaráno".

J. Láníček 5.5.2010 17:54

Johne, nejste vy bratranec Radka ?

To se vám povedlo. Rozčilují vás komunisti, kteří se prý třesou na kradení, že jiní se ani nemusí třást a kradou už teď až se jim práší z batožin, to vás netrápí. Celkově vzato - komunisti jsou asi jediní, kteří tady za posledních dvacet let nic velkého neukradli ! A nespěchejte do neštěstí, potká vás to stejně jako ty levičáky, to mi můžete věřit ! Kvůli komu myslíte, že teď poneseme břemeno vyšších daní a škrtů veřejných služeb ? Kdo vyvolal tu ekonomickou krizi, komunisti, nebo nekontrolovaní finanční obchodníci, z nichž mnoho si vydělalo každoročně prémie, které se rovnají celoživotním příjmům lidí, kteří teď ponesou důsledky jejich jednání ? Prý se nic nesmí regulovat, trhy to zvládnou samy. A tak si finančníci vesele vytvářeli bubliny, ačkoliv moc dobře věděli, že je to podvod. A víte kdo na všechno teď doplatí nejvíc ? Lidé se středními a nižšími příjmy. A nic vám nebude platné ani to, že vám tluče srdce na pravém místě !

P. Jirka 5.5.2010 18:30

Re: Johne, nejste vy bratranec Radka ?

Pane Láníček, jako demagog máte jedničku, ale jako z člověka z Vás zvracím. To co tady sklízíme je z větší části marasmus, do kterého tenhle národ dostali ti Vaši opěvovaní komunisti. Ale je zajímavé, že tyhle demagogické argumenty používají komouši jako jeden muž. Skoro bych si řekl, že vás to někdo učí centrálně... Je to hnus.

J. Láníček 5.5.2010 18:52

Přeji příjemné zvracení !

Ale jinak si myslím, že dvacet roků dmokracie a volného thu už by mohlo být na té životní životní úrovni aspoň trochu vidět, do toho už komunisti nekecali. A dopracovali jsme to kam ... správně ... do ři.i ! Jenom nás někdo co chvíle fackuje nějakými balíčky a ještě u toho častuje říkankami o tom, jak jsme si všechno nezodpovědně prožrali. No jen tak na okraj, nejsem člen KSČM ... a nikdy jsem nebyl, soudruhu ! A vy jste nejspíš pravičák samouk, co pilně studuje po večerech. Kde jste koupil učebnice, nebo vám je dodali zdarma ?

P. Jirka 5.5.2010 19:16

Re: Přeji příjemné zvracení !

No kdo se posledních 20 let neflákal, tak to je na jeho životní úrovni vidět zcela zřetelně. Posun v oblasti materiální stránky života k lepšímu je vidět na každém kroku. Samozřejmě kdo se flákal, tak ten je v ři..i. To je snad docela spravedlivé. To přece bylo jedno z hesel komunistů, že kdo nepracuje ať nejí :-)) Nevzpomínáte si?!

Bohužel co se nezměnilo a jen těžko se bude měnit je morální bahno, co tady soudruzi mezi lidmi zanechali. To nějakých 20 let jen těžko může změnit (jestli se to může vůbec někdy napravit).

A jestli nejste člen KSČM? To je snad celkem jedno. Kecy máte jako pořádně kovaný soudruh a to zda na to máte rudou knížku je celkem jedno. U mě jste normální darebák...

J. Láníček 5.5.2010 21:11

A čím jsem si zasloužil

to vaše čestné označení darebák, a ještě k tomu jen normální ? Kdyby aspoň nenormální, hned by se mi aspoň trochu ulevilo. A čí jsou ty náctileté nemorální bahna, zrozené ve svobodné společnosti ? V globálu se zrovna moc nevyvedla ! A já si také myslím, že se to tady  nemůže změnit, těch zlodějů je na tak malou zemi až příliš !

P. Jirka 5.5.2010 21:56

Re: A čím jsem si zasloužil

Já se, ale nebavím o dnešních náctiletých, ale o starých komunistech. A i kdyby dnešní mládež byla sebehorší na darebnosti komunistů to nemůže nic změnit. A pokud si stěžujete na zloděje, tak se nejprve podívejte na ty zloděje bolševické. On ani ten největší současný zloděj  nemohl ukradnout byť je zlomek toho, co ukradli komouši pod hlavičkou znárodňování. Komunisti jsou opravdu ti poslední co mohou něco říkat o zlodějích. Ať se nejdřív všichni pěkně podívají do zrcadla....

R. John 5.5.2010 20:44

Ne , nejsem , je to jen shoda jmen, křestní jméno mám jiné.

Ale k Vaší reakci. Jsem rád, že komouši jako strana již dvacet let nekradou, škoda že kradli a vraždili padesát let. No nic. Jinak jako jednotlivci komunisti byli po té, co šoupli legitku do šuplete, co kdyby se někdy hodila, v každé vládě, mnisterstva jsou plná těch komoušů a komoušek, celá státní správa je jimi prorostlá . A škodí a škodí ,  hrají "malou domů" . Musím ale říci, že takzvaná pravice jim v tom směle sekunduje a na sebe také nezapoměla. Ale rozhodně méně, než ti levičáci s komoušema. A že to zaplatí střední třída a ta nejnižší ? Tak to bylo vždy, hlavně ti, co dělají v soukromém sektoru bez vládních dotací, ti jsou biti jak žito.

P. Jirka 5.5.2010 21:57

Re: Ne , nejsem , je to jen shoda jmen, křestní jméno mám jiné.

Nekradou? To si snad děláte legraci. Ale kradou, ale jen se o tom moc nemluví. Vzpomínáte si na korupčníka Dolejše? A pak, že nekradou.... Jen zrovna nemají tolik možností. Ale jakmile nějakou dostanou, tak kradou jako straky.

R. John 5.5.2010 22:49

Re: Ne , nejsem , je to jen shoda jmen, křestní jméno mám jiné.

Myslel jsem jako dříve, když s tím opilcem "znárodńovali", okradené vraždili a soudruzi z Stb si nějakou tu lžičku a drobné cennosti  při "spravedlivém " znárodňování pro lid strkali do kapes. To jsem měl na mysli.

P. Jirka 5.5.2010 22:57

Re: Ne , nejsem , je to jen shoda jmen, křestní jméno mám jiné.

No tohle asi soudruh inženýr Láníček fakt slyšet nechce :-)))

J. Havelka 5.5.2010 15:07

Super pane Šálku.

Jen se bojím, že těch co si Váš příspěvek přečtou, bude málo. Ale i tak, díky.

J. Blažek 5.5.2010 8:47

No, to je článek!

Jak když ryba plácá ocasem !

P. Jirka 5.5.2010 10:15

Re: No, to je článek!

Nojo soudruhu, měli byste k tomu na uličním výboru přjmout stanovisko.... :-)

R. Langer 5.5.2010 11:23

Re: No, to je článek!

To oni mají. Autora poslat na nucené práce. Ale ZATÍM nemůžou...

J. Anděl 5.5.2010 15:25

Re: No, to je článek!

Ehm, mohu poprosit o vysvětlení? Nerozumím vaší poznámce.

Co dělá ryba, když plácá ocasem? Ryba s ním plácá ve vodě a díky tomu plave. Nebo když je na suchu, třeba na prkýnku, tak taky plácá ocasem, ale je jí to houby platné, krutý osud jí nemine.

Myslel jste to tak, že autor plácá ocasem jako ryba na suchu, ale krutý osud obětí komunismu jí nemine, protože proletariát stejně zvítězí a nastolí svou diktaturu?

P. Jirka 5.5.2010 8:31

Buďte v klidu,

jsout sice svi...ně (a pardon za hrubý výraz), ale naštěstí už je většina v letech. Postupně jich bude "přirozeně" ubývat, až úplně zaniknout. Kolik si myslíte, že by je volilo lidí do třiceti let? Tak to s nimi ještě pár let mějme trpělivost. Bez toho většina z nich už dnes prdí do stařeckých plen....

K. Kužel 5.5.2010 8:55

Re: Buďte v klidu,

Obávám se, že Váš optimizmus není odůvodněný. Ta pakáž má bohužel dorost, který nezažil léta budování a věří na totální řízení společnosti osvícenou vrstvou. To velmi dobře ladí s evropskou integrací a naprosto nechápu, proč jsou komunisté proti EU.

Náš národ má složité dějiny a téměř vždy z nich vyvodil chybná ponaučení. Jsem velmi zvědav, jaké ponaučení přijmeme po prožití toho, čím nyní prochází Řecko.

http://karelkuzel.blog.idnes.cz

P. Jirka 5.5.2010 10:14

Re: Buďte v klidu,

Nějaký dorost mají, ale je ho naštěstí zatraceně málo. Když už se nějaký mladý extremista objeví, tak ho to táhne buď k nějakým náckům nebo anarchistům. Ale myslím si (a nechci být přehnaný optimista), že ke komunistům to táhne z mladých opravdu jen výjimky. Podívejte se na ty jejich shromáždění. Těch mladých je tam fakt málo. Takže já jsem optimista. Prostě je nutné je cca příštích 20 let nepustit k moci a pak už po nich nikdo ani nevzdechne....

J. Anděl 5.5.2010 15:27

Re: Buďte v klidu,

K tomu jsem nedávno slyšel dost věcnou poznámku - jak dlouho už je od roku 89? A přitom komunisty volí pořád plus mínus stejné procento lidí. Jak to, že nevymírají? A přitom ti starší logicky umírají. Takže je nahrazují ti mladší.

P. Jirka 5.5.2010 18:32

Re: Buďte v klidu,

Ale nevolí. V devadesátých letech měli pomalu ke dvaceti procentům. A kolik mají teď? Úbytek je tam vidět... A bude ještě větší. Prostě kdo si počká, ten se dočká :-)

J. Václavíková 5.5.2010 21:06

Re: Buďte v klidu,

V to jsme věřili téměř všichni, ale nějak to nevychází.

J. Hejna 5.5.2010 6:57

Na druhou stranu

To, že korupce je neúnosná, stát je silně rozkraden a světélko ne konci tunelu nevidět, jistě těm Falmerům hodně nahrává.

R. Langer 5.5.2010 11:22

Re: Na druhou stranu

Jasně, za komančů vůbec žádná korupce nebyla. To těm komunistům hodně nahrává. Víte, jak je to v tom klipu o té selektivní paměti, že? Kolik je vám let, smím li se zeptat. Mě je 41.

J. Anděl 5.5.2010 15:30

Re: Na druhou stranu

No jasně že byla. Ale jak správně poznamenáváte, to si leckdo nepamatuje. Zato teď je korupce taky a to je teď a tady vidět.

Což skutečně bohužel nahrává různým extrémistům, vždycky tomu tak bylo.

T. Vodvářka 5.5.2010 6:34

Komunismus komunistům

Obdivuji autora článku, že to vydržel číst až do konce a ještě o tom psát. To, že už vyskakují a jsou schopni psát beztrestně vše, co jim dovolí jejich překrvené mozkové závity, je výsledkem opakované historické chyby, která se jmenuje nevypořádání se s minulostí. Po II. sv. válce proběhl jak známo Norimberský proces. V něm, vyjma pověšení několika nacistických hlavounů, byl pojmenován fašismus v celkem 4 rovinách. To umožnilo Němcům, kteří přežili válku, aby - pokud chtějí - nahlédli na svou minulost a poněkud se z ní poučili. Poválečná prosperita Německa byla poté logickým následkem a dnešní demokracie v této zemi patří k těm stabilnějším. I z tohoto postoje je jasné, že v Německu může být odsouzen nacistický dozorce a vrah ve svých 80. letech /Malloth/

Komuismus nic takového neprožil. Když opomeneme občasné pořady v televizi /pokud možno tak okolo 23.00 hod na ČT 2/, tak důsledkem tohoto postoje je beztrestnost bachaře Grebeníčka, který - ač jasně označen za sadistu - díky soudkyni Veselé v poklidu dožil na své zahrádce 7 let, aniž by se jedinkrát obtěžoval přijít k soudu. V této zemi žijí lidé, kteří strávili 20 let v Jáchymově, a dnes jejich požadavky na aspoň symbolické odškodnění schvalují /či spíše neschvalují/ jejich mučitelé /bachař Vondruška/. To vše proto, že komunismus nebyl pojmenován jako stejné zlo jako fašismus. Umožňují to rúzní redaktoři /Moravec/, který bezostyšně zve do svých pořadů právě třeba Filipa-Falmera, Exnera a podobné týpky, kteří moho hlásat svoji nenávistnou ideologii.

Slušná společnost má tyto lidi eliminovat, zakázat jim tvořit jakoukoli stranu a důsledně trestat za všechny výroky, směřující k ovládnutí společnosti, jak se dá vyčíst z jejich tisku. Zatímco nácek, který zahajluje, je ihned v poutech odveden a správně potrestán, bolševik si může říkat co chce a zvedat pěst po celý den. Chlácholit se tím, že vymřou, je poněkud naivní, vždycky se najde v jejich středu krysař, jehož píšťalka je tak sladce mámivá...

M. Krátký 5.5.2010 11:09

Re: Komunismus komunistům

pane, mluvíte mi z duše - je to síla, líp bych to nenapsal, můj kamarád se nedávno pokusil zlehčit existenci lidových milicí tím, že prý to byli mírumilovní zastánci víkendových výletů do přírody s trochou piva a pod. kraviny - že byli po zuby ozbrojení taktně zamlčel - zle jsem mu to připomenul a umlčel jeho blbnutí. Kdo ale umlčí ostaní komunistickou pakáž ?