4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: O čem se nehovořilo

To je věc, o které se doposud nehovoří, ač tato skutečnost je velmi pravděpodobná a je mnohem podstatnější než Rathovo vystoupení před poslanci před hlasováním o jeho zbavení poslanecké imunity dne 5.června 2012, o němž se popsalo spousty papíru.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Dvořák 14.6.2012 4:06

Peníze na volby ČSSD ?

Morálka ve stranách je co můžeš urvi co nemůžeš to z....i je standartem(nepíši standardem protože to je paskvil)takže to asi bylo tak že k tomu aby odnesl nějakou sumu byl Rath spíš donucen i s ujištěním že bude vše v naprostém pořádku a kdosi z jakéhokoliv důvodu to udal.Pro mně je tato strana zrovna tak nedůvěryhodná jako ODS se svými sponzory už pár let ležícími pokojně na krchově.Ti kejválkové okolo a političtí turisté značky Kalousek ve spolku se Šláfenberky je hejno zločineckých tajtrdlíků by se neměli pohybovat v politice vůbec natož zastávat funkce ministrů ani pracovat ve státním aparátu,nemůže se nido potom divit krachu aerolinek a mnohých dalších podniků,takhle s nimi zaručeně zkrachuje celý stát !

V. Kain 14.6.2012 12:23

Re: Peníze na volby ČSSD ?

Politická kultura je pro 90% politiků velká neznámá.Taková Parkanová ví velmi dobře o předražené vojenské zakázce.A její reakce? Co si to vůbec dovolují obviňovat tuto přelétavou stálici? Kdyby si policie nebyla jistá,tak do toho nepůjde.A najednou vidíme kdo se jí zastává.Ten který by měl být pěkně zticha a to je Kalousek za kterým se táhnou nevyřešené zlodějny.A protože se bojí,že by se mohlo přijít na jeho nekalé kšefty,tak vyřvává,že je to kolektivní vina.Vlastička by měla říci kdo za tím tenkrát stál,ale to už by se v politice nechytla.Ono těch průšvihů bude ještě mnohem více,takže se stejně nechytne.Kdo by volil nějakou TOP 09.

P. Pavlovský 14.6.2012 3:56

Distancovat by se měly v první řadě politické strany,

a to ne pouze od poslanců odsouzených (Bárta, Škarka), obviněných a vydaných (Rath, Chaloupka) ale i jinak důvodně podezřelých (Bém). Strana, která takové poslance nevyloučí a nevzdá se státního příspěvku za ně, nemá s politckou kulturou nic.

Návrat Bárty do řad VV je signifikantní, tím nad sebou strana definitivně zlomila hůl. Mimochodem - státní příspěvek by měl jít za poslancem, alespoň tak, že by jej dostával poslanecký klub, jehož je členem (pokud není úplně nezařazený.)

Donutit odsouzené a důvodně podezřelé ke složení mandátu nelze, ale dnes už by pomalu mohli vytvořit nový poslanecký klub, klub kriminálníků :-).

I. Fencl 14.6.2012 2:21

protože na Davida Ratha je nutno pohlížet jako na nevinného

Protože na doktora Davida Ratha je na místě hledět jako na nevinného (a třeba podle mě nevinen je), celý tento článek mi přijde trochu nevhodný. Bárta a spol. asi nemají potenciál pana Ratha, kterému někdo může říkat egocentrismus, takže ve sněmovně nikomu nevadí. Rath, který má vyšší IQ než oni a bere politiku oprávněně jako šachy, je v této zemi očividně v nebezpečí i ve vězení. Bradbury by ale stál na jeho straně.

  

F. Pavlis 14.6.2012 10:45

Re: protože na Davida Ratha je nutno pohlížet jako na nevinného

... pozoruhodná logika... žel.