3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Matlas 19.8.2010 16:42

Rátha vidím téměř stále stejně opravdového.

Doposud před nim stáli velcí lháři, zloději a demagogové a nyní byl proti němu postaven slušný a schopný člověk, kterého si Ráth váží. Jak prosté. Jen mi je divné, čím se to stalo, že se do týmu podvodníka Kalouska dostal tak slušný člověk jako je MUDr. Heger.

O. Strýček 18.8.2010 18:40

Starý Rath šel Rath ...

Rath jako "úspěšný" politický turista s ohebnou páteří pochopil , že dočasně cesta k úspěchu v politice nevede přes hrubost,násilí,porušování zákonů atd. a nasazuje nový kabát .Kolik blbců mu opět sedne na lep ?

J. Urban 19.8.2010 11:11

Re: Starý Rath šel Rath ...

Přesně. Možná se už rozhlíží po nějaké další straně, do níž by zase mohl vstoupit, protože rathování na kraji v dresu čssd mu za 2 roky končí.

T. Kočí 21.8.2010 10:16

Re: Starý Rath šel Rath ...

No,třeba Matlas.

J. Kanioková 18.8.2010 16:53

Nevychovanec

.."připustil poplatek za pobyt v nemocnici. To komentoval tím, že by to ale

nesměl být poplatek za pobyt v nemocnici, ale příspěvek na stravu."..

Dokonce přiznal, že v "jeho" nemocnici stojí příprava na jedno jídlo na den 120,- kč.

No, jestli si socialisti tohohle zákeřného hulváta zvolí, tak pánbůh s nimi.

L. Severa 18.8.2010 15:02

pěkně řečeno

o Moravcovi. Jeho věčné skákání do řeči, začínající  "promiňte" u mne budí pocit egocentrika, i když vím, že t.zv. moderuje, ale je to přinejmenším často až nezdvořilé.

J. Václavíková 19.8.2010 12:22

Re: pěkně řečeno

Taky mám většinou nepříjemný pocit, protože to jeho skákání do řeči bývá často uprostřed složitěji formulované myšlenky, takže mám pak dojem, že jsem se něco podstatného nedozvěděla. Naopak neumí rázně utnout žvanily.

M. Heisler 18.8.2010 10:43

Nový Rath?

Nevěřím tomu, že se Rath nějak extra změnil. Spíše věřím tomu, že věděl, že na zkušeného a slušného Hegera (měli tu čest se potkat) jeho arogance nezabere, resp. by mohl tratit. A taky ví, že jeho přítel Paroubek ho už nepodrží jako dříve. A přiznejme si to, SD ho může jako hejtmana odvolat docela snadno.

V. Pavel 18.8.2010 8:22

Rathovo zlepšené vystupování

Věřím, že se lze shodnout na tom, že ať už je Rath jakýkoliv, není primitiv! Dá se tedy reálně předpokládat, že kreativně myslí a jedná a nevystupuje ustrnule, jak je naopak charakteristické právě pro primitivy. Myslím tedy, že lze připustit i jeho skutečnou změnu k lepšímu v souvislosti se zlepšenou kulturou vystupování premiéra Nečase oproti jeho předchůdci Topolánkovi a vzhledem k celkovému zlepšení kulturnosti při zasedáních české vlády. Aspoň já takové vysvětlení pro zlepšené Rathovo chování připouštím.

K. Janyška 18.8.2010 9:33

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Rath je zlý inteligentní člověk ! Dzp.

M. Prokop 18.8.2010 10:31

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Jo, chytrej hajzl.

J. Kilian 18.8.2010 17:03

Re: Rathovo zlepšené vystupování

přesně tak, dodal bych i - protože to vždy nemusí být obsahem inteligence coby měřitelné kbvality  - že je i velmi schopný a velmi znalý věcí zdravitnictví,  o kterých mluví.  

J. Kilian 18.8.2010 17:04

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Pardon, můj přípsěvek měl být reakcí na příspěvek Janýšky, dzp

P. Zeman 18.8.2010 9:48

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Takže Rathovo sprosťácké a agresivní chování je reakcí na chování Topolánka? :-D Si děláte prdel, ne? Topolánek by si dozajista odpustil zdvižené prostředníky právě jako reakci na imbecilně agresivní chování právě Ratha, Paroubka či slabomyslné blábolení jejich stranických parlamentních kolegů. Rath se sice občas umí ovládnout, ale jinak je to hysterický a nebezpečný psychopat, jak už mnohokrát prokázal. Takoví se nemění.

V. Pavel 18.8.2010 10:12

Re: Rathovo zlepšené vystupování

P. Zemane! Vyneche, pls, z naší argumentace vulgární výrazy, např. o zadní části těla, který jste pokládal za vhodný použít a můžeme si vyměňovat názory na Ratha. Od toho, abychom si tříbili i protichůdné názory, zde diskuzní fórum přece je, ne? Osobně pokládám veřejné vystoupení MUDr. M. Macka s jeho známou fackou, uštědřenou záludně zezadu sedícímu MUDr. Rathovi, za mnohem pokleslejší, než Ráthovy některé i nejsprostější výroky. Takže při existující úrovni, nastolené mezi našimi politiky, bych neviděl u Ratha jako jeho nějaké mimořádné osobní provinění, že se nevyjadřoval ve stylu chovanky klášterní školy. Netvrdím, že mi je Rath sympatický, pouze tvrdím, že patří k inteligentní části představitelů našeho politického života, což není zcela samozřejmé, uvědomíme  - li si existenci politiků typu poslance Marka Bendy, Melčáka, Škromacha, Topolánka, Čunka, pí. Jau - Jau, většiny členů KSČM a dalších, napříč politickým spektrem. Nezlobte se, jsem přesvědčen, že nemáte naprosto žádnou odbornou kvalifikaci k tomu, abyste byl oprávněn o komkoliv prohlašoval, že je "nebezpečný psychopat". Vím totiž, že skutečný odborník diagnostikovat psychické poruchy pouze z dojmů z TV nedokáže a z profesní cti tak ani proto nikdy nečiní. Takže "argumenty" tohoto typu, pls, také v diskuzi vůči komukoliv se mnou vynechte, ano? Možná pak, že dojdeme k nějakému rozumnému "konsenzu" ohledně názoru na Rathovo vystupování minulé a současné. Mějte se!

P. Chládek 18.8.2010 10:32

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Souhlasím s panem Zemanem v plném rozsahu. Pan Pavel se rád poslouchá a zřejmě mu uniklo co týpkové typu Rátha s Paroubkem vypouštěli ze svých "mluvidel". Pokud toto nazýváte inteligencí, pak je to inteligence hitlerovsko-stalinistická. Populismus, notorické lhaní a překrucování faktů, demagogie nejhrubšího zrna. Takové rétorice přednášené s notnou dávkou duševního sprosťáctví, které je Rathovi i Paroubkovi vlastní, se slušný člověk jen ztěží ubrání. A to sami sebe označují za nejlepší rétory v republice.......

V. Pavel 18.8.2010 12:08

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Pane Chládku! "Psychologizujete" a vícenásobně pochopitelně hloupě! Nebudu řešit vaše samolibé autoritativní konstatování o mně, že se "rád poslouchám", ale co nazývám "inteligencí", není věc polemiky s vámi. S významem elementárního pojmu se laskavě seznamte v příslušných pramenech a pak se vraťte k diskuzi o Rathovi, ano? Takhle to opravdu s vámi nemá význam. Nezlobte se za upřímnost!

P. Chládek 18.8.2010 14:57

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Pane Pavle, vaše žvanění mě připomíná zmíněného DRátha. Zatím jste tu popsal nejvíc řádků, z kterých vyplývá pouze to, že jste zarytým čtenářem Blesku, jinak nic... Za Vaši inteligenci bych nedal o pěťák víc, než za tu Rathovu....

V. Pavel 19.8.2010 13:48

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Chládku! Pokud mám mít IQ dtto jako Rath, nepokládám to za urážku! Horší by bylo, mít takové jako vy!

J. Kulheim 18.8.2010 14:06

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Pan  MUDr Rath nemá sociální inteligence ani za jednu korunu. Je to notorický lhář a podvodník.

V. Pavel 19.8.2010 13:53

Re: Rathovo zlepšené vystupování

J. Kulheime Neměl jsem na mysli inteligenci tzv. "sociální", nýbrž obecnou /někdy také "g faktor"/. Zpochybnění sociální inteligence projednávaného politika má nesporně něco do sebe. 

M. Matoušek 18.8.2010 18:43

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Jen si připomeňte vyjadřování a chování Topolánka a Íčka.Nebuďte jednostranný ale snažte se být spravedlivý,pokud to dokážete.

V. Heidlerová 18.8.2010 11:50

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Jé, já se stydím, že mám pokleslý vkus, neb uštědřená facka od p. Macka je mým nejoblíbenějším klipem a aktem, vykonaným na chorobně ješitném zmetkovi, který do politiky nepatří. Měl jich dostat víc a ze všech stran. Jupí.

V. Pavel 18.8.2010 12:16

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Pí. Heidlerová! Nemáte se za co stydět! Mackova neskutečná trapárna vůči kolegovi veřejnému činiteli i vůči kolegovi lékaři, rozhodně patřila k vděčnému osvěžení tuzemské mediální scény! Jiná věc je, že kdyby Rath nebyl býval pronesl o Mackovi pravdu, tak by se mu Macek pouze vysmál. Mackova nepříčetná reakce však neklamně svědčí, že Rath tzv. "ťal do živého". Nakonec to potvrdila po rozchodu i Mackova tehdejší choť, které se inzultací Ratha údajně "zastal". Jiná věc ale je, že fackami se opravdu seriozně neřeší spory ani doma s malými dětmi, natož na veřejnosti a mezi akademicky vzdělanými lidmi a veřejnými činiteli a dokonce před kamerami TV! Přitom všem ještě, jak vpředu uvádím, měl Rath o Mackovi pravdu! 

V. Heidlerová 18.8.2010 17:51

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Háááááááááááááááá! Ohýbaj mňa mamko, dokáď je mi Janko, až mně bude Jano,  neohneš mňa, mamo.  Škoda rany, kerá vedle padne. Pan Macek také ˇ"ťal do živého!" Hááááááááááá 

M. Prokop 18.8.2010 14:57

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Až na to, že facku lze "přišít" pouze zepředu.

DRáth dostal obyčejný pohlavek. Také mu ho přeji.

J. Skotnica 18.8.2010 20:02

Re: Rathovo zlepšené vystupování

I mně to těší a navíc si to zasloužil, neboť jak pan Pavel napsal "uštědřenou záludně zezadu sedícímu MUDr. Rathovi". Jistě kouzlo nechtěného, ale nedalo mi to. Pardon.

M. Matoušek 18.8.2010 18:41

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Vidím že Vám vulgarita není cizí.Pak ale nekritizujte druhé.U Topolánka nešlo jen o ten prostředník ale i o nacistické vyjadřování,o kopání do auta,napadení fotografa-reportéra atd,atp.Jenže Vy vidíte jen jednostranně,v podstatě to co chcete vidět.

M. Vondráček 18.8.2010 10:50

Mýlíte se ...

Rath je nevychovaný hulvát, což monohokrát dokázal. A nelze to omluvit ani tím, že ho k tomu dohnal Topolánek. ( což je opravdu komický argument).

V. Kain 18.8.2010 12:52

Re: Rathovo zlepšené vystupování

Ráth velmi dobře věděl,že Heger proti němu neměl šanci proto se choval jako máslo.Heger je příliš slušný než aby se s tím arogantním hajzlíkem hádal.Stějně by proti řádně prořízlé hubě Rátha neměl šanci.