5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emil 8.9.2009 7:23

Re: Souhlas

Bezvadné totiž je, že všichni (skoro) politici křičí Melčák je lotr, vřed, ale že jen upozornil na neústavnost (nebo jen pochybnost) v jejich způsobu vyvolání předčasných voleb, to nikdo neřeší. Takže není důležitý kriminálník, který provede trestný čin, ale vše se obrátí proti člověku, který na kriminálníka upozorní.

emil 8.9.2009 7:20

Re: Toť otázka co je větší ostuda

To že opozice svrhne vládu, je v demokratickém světě zcela běžné. To s vámi souhlasím. Že ale opozice svrhne vládu v době předsednictví celé Evropě a poté, co prohlásí, že vládu nechá vládnout, to je dost velká prasečina a to tedy ve světě politiků (ale ne banánových) není zcela běžné.

Letovitz 8.9.2009 6:57

Souhlas.

Ještě bych dodal, že obcházení zákonů je pro ČSSD standard. Viz nevybírání směšných 30 Kč. Je to názorná ukázka, jak si levicoví lůzři představují právní stát.

B 8.9.2009 6:30

ČSSD

Pokud Paroubek a jeho oranžoví šibalové nebo taky oranžová mafie nezmizí z vedení strany, tak se nic v tomto Kocourkově nezmění. Paroubek by měl vyhrát volby, aby musel začít dělat nepopularní opatření a nebo dovést republiku k bankrotu. Jen tak se lidé poučí, až  poznají na vlastní kůži, že sliby se slibují a blázni se radují.  Pak budeme rádi, že skončíme jako Maďarsko se snížením platů a důchodů a ne bankrotem jako Argentína. Jenomže přísloví lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše češi nerozumí. Příkladem mohou posloužit aerolinii.

Fiter 8.9.2009 6:18

Re: Souhlas

Všechno je to práce Paroubka. Oni ti socanští šibalové nikdy nepřiznají chybu.To si oddechneme až tito doslova škůdci budou mimo politické dění.

Billak 8.9.2009 6:02

A, že o ni nekřičeli, když svrhli vládu uprostřed předsednictví EU?

To, co leze z Paroubka a socanů vůbec, to mi leze každé ráno z řiti!;-D

ranbow 8.9.2009 5:52

Re: Toť otázka co je větší ostuda

Investor je dejme tomu machr ve svém oboru, asi si zjistí i náš index vnímání korupce, vymahatelnost práva, zaplatí si odborníka na daňové kličky, ale pochybuju že bude expert na ústavní právo. Na to že se občas (nejen u nás) krade a nedodržují se zákony, na to už si zvyknul (ostatně kvůli tomu existují mezinárodní dohody o ochraně investic). Ale

až mu budet někdo lámavou angličtinou vysvětlovat, že u nás byly zrušené volby poněvadž jsou v rozporu s ústavou, tak... Co by jste udělal Vy???

Kajda 8.9.2009 5:01

Re: Toť otázka co je větší ostuda

Pokud by ten investor měl právní povědomí jako vy, tak žádná škoda, že by šel jinam. Kdy už konečně začne v našem banánistánu platit, že se právo musí dodržovat!!ať jsem politik nebo metař? To, co se děje u nás, je v civilizovaných zemích naprosto nemyslitelné a hlavně nepřípustné!

ranbow 8.9.2009 4:29

Toť otázka co je větší ostuda

To že opozice svrhne vládu, je v demokratickém světě zcela běžné. Ale jestli šla počátkem září přes světové agentury zpráva, že v ČR byly zakázány svobodné volby, tak nevím nevím co si o nás svět pomyslel. Jo jasně, že volby nebyly zakázány, nýbrž pozastaveny, nezakázal je nějaký ÚV, alebrž ÚS, nebyly to volby řádné ale předčasné.Na což bych jako potenciální návštěvník či invetor moc nespolehal, a jel radši někam jinam...

Ferdes 8.9.2009 1:46

Souhlas

Moje první reakce když to začalo byla "zas ten Melčák", s odstupem dospívám k týmž závěrům jako autor.

Jen bych dodal, že celá tahanice bude mít pravděpodobně silný vliv na snížení účasti ve volbách (kdo by taky volil trouby, kteří ani neví, jestli můžou vyhlásit voby, že?) a předpokládám, že první, kdo bude hledat viníka v Melčákovi bude Paroubek (Topolánek asi v Kalvodovi).