6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Není policejní prezident jako televizní ředitel

Kdo je důležitější? Policejní prezident, nebo generální ředitel České televize? Hloupá otázka. Přesto, pojďme si zkusit na ni odpovědět. Faktický význam hovoří spíše ve prospěch nejvyššího policisty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ráž 27.11.2011 19:23

Pane Štěpánku

stejně jako jste blábolil nesmysly ve funkci televizního radního, tak blábolíte nesmysly jako...ani nevím jako co vlastně teď jste, tak jste nezajímavý!

Jen bych si dovolil podotknout, že dokud se se u nás nebudou volit občany čelní policejní "šéfové" jako jsou policejní ředitelé ve městech, okresní policejní náčelníci ( v USA"šerifové"), Státní zástupci, ale i soudci, jako se tak děje v USA jsou jakákoliv srovnávání funkcí jako jste provedl Vy zhola nesmyslná.

Policie má u nás armádní organizaci a dokud se tento základní princip nezmění, nemá a také nemůže věřenost do obsazení funkce policejního prezidenta, stejně tak jako do jmenování do funkce náčelníka štábu armády co mluvit. Na rozdíl od jmenování ředitele ČT, což je naprosto veřejná funkce placená z koncesionářských, poplatků, ne z daní jako je tomu u armády a policie. Čili ředitel ČT je vlastně zaměstnanec nás všech, na jehož plat se všichni skládáme. A tak je jmenování ředitele ČT, co by nejvyššího šéfa veřejnoprávní televize (to je stupidní označení, že?) hodně veřejná záležitost.

P. Zelenka 27.11.2011 12:16

Nezapomeneme - 10 000 000 000 Kč

Drahý Petře Štěpánku, oslovení si nevykládejte jako uctivé, ale jako poctivé vyúčtování s vámi. Za vašeho působení v radě pro RaTVV a vaše rozhodnutí v kauze Železný-CME jste nás stál 10 miliard, jste nám tedy velice, ale velice drahý.

Vaše názory mě opravdu nezajímají a rovnou vám píši - zbytečně se neexponujte, v této zemi jste se již nezapomenutelně zapsal.

Sbohem a šáteček...

J. Kadeřábek 26.11.2011 17:39

Srovnání bych rozšířil o pražský magistrát.

I tam se původní mašaft vymění a to včetně sekretářek (o uklizečkách kupodivu řeč nebyla). Jen místo Lessyho to bude ODS + TOP 09. Szačí si pane Štěpánek jen vybrat ty správné příklady.

J. Krásenský 27.11.2011 17:34

Re: Srovnání bych rozšířil o pražský magistrát.

Lessy je policejní president a je podřízený ministru vnitra, nikoli pražskému magistrátu.