26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marťa 12.9.2006 11:44

Re: Chápu pane Spurný dobře,

Nedá mi to abych nezareagovala, protože podobné plky od vás tady čtu již delší čas - milý pane gerontosinzo - nějak mi to jméno zavání senilitou, nevím proč - slintáte blahem, že to má Topolánek za pár a přitom chudáčku nevíte, že pokud to Paroubkovi opravdu vyjde, dojedete na to i vy. Ale kdo chce kam.....

Já mám již krizový scénář pro případ, že tahle obluda bude vést naši zemi další 4 roky - přesun někam, kde ještě lidi neztratili zdravý rozum. Možná vám odtud pak pošlu pohled.  

gerontusinza 12.9.2006 11:42

Samozřejmě že Paroubek se dohodnout nechce.Re: Re: Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

Proč by to taky dělal?Leda by se zbláznil a pustil bez odporu k vládě takové množství duševních prostitutů jako je Topolánkova tzv. vláda. A vy se bojíte že se mu to podaří, proto mu nechcete poskytnout jeho možnost. Ovšem pokud mu ho neposkytne klaus, poskytne mu ho předseda sněmovny. Vsaďte se, vy hýkalové.

gerontusinza 12.9.2006 11:31

Vy jste skutečně moula viďte, Re: Re: StandoT

jinak ta zpráva je ještě k dispozici na netu přiblblej modrej manipulátore. Duševní úroveň odpovídá Ládínkovi N, a nachytanému manžílkovi. Nic nebylo, nic nebylo ne a ne a............  Bože to je elita národa a jak schopná.

gerontusinza 12.9.2006 11:26

Sakra a kdy? Re: Slonková a Kmenta nejsou žádní idioti ani manipulátoři, aby se nechali do nějakého spiknutí zatáhnout

Něco mě ušlo. Prosím o informace!

gerontusinza 12.9.2006 11:24

Chápu pane Spurný dobře,

co si to ti politici dovolují!!. Vždyť od lhaní je tady vaše profese, ne?.Ale pan Topolánek to má už jen za 22 dní (inu utíká to ,utíká), a tak samozřejmě je jasné jak to dopadne. Jeden s pokusů dostane Paroubek a vy se bojíte že mu to vyjde, co.?To víte že mu to vyjde, a to díky takovým pisálkům jako jste vy. Nashle.

StandaT 12.9.2006 11:07

nebuďte rozčílený

Když odpovídáte na příspěvek Fredyho, tak ho nejmenujte StandaT a pokud odpovídáte na můj, tak mě netitulujte soudruhu - na schůze jsme spolu nechodili !!

loula 12.9.2006 10:30

Re: soudruhu StandoT

Pane Šejno, slyšel jsem zcela vážně míněné vysvětlení. Ano, Paroubek měl na jachtě k disposici nezletilou dceru svého známého. Ten slovní obrat "mít k disposici" znamená, že mu vařila kafe a nosila noviny. Věřte, že každý právník by slovní spojení "je mu k disposici nezletilé děvče" dovedl takto interpretovat. Prostě čeština je prevít. Ono povaleče a flákače, který chodí pozdě do práce, lze také interpretovat "jako pracanta pracujícího bez ohledu na čas".

Marat 12.9.2006 10:24

Re: Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

Fauste,což opravdu nejste schopen pochopit,že soudruh Paroubek se s nikým dohodnout nechce? Soudruh Paroubek chce panovat a to bez ohledu na občany a chce panovat pokud možno doživotě.Aby se Topolánek s Paroubkem dohodl,to znamená ustoupit Paroubkovi ve všem a nechat ho panovat.

V demokratických zemích by se v takovém případě volby opakovaly.Což ve hře na demokracií v ČR, mnozí politici nechtějí.Prý stabilita je daleko důležitější jak demokracie.Volby se opakují i v chudších zemích.Tío,že by volby stály moc peněz,to je jen výmluva darebáku! Vlády ČR už promrhaly a ještě promrhají mnohonásobně více,jak kdy stály a kolik by stálo i několikeré příští volby. Proč soudruh paroubek má takovou hrůzu z možných voelb? To vám není nápadné?Jistě,Paroubek by se dokázal dohodnout i s Marťany,ale jen kdyby ti Marťané přistoupili na všechny jeho podmínky! Jinak nic! Tak už s tím neobtěžujte!

jirka.s. 12.9.2006 10:19

Re: Soudruhu Fredy

Tobě se to v té palici už vůbec všechno plete. Máš to prodat za 9,99 dolaru nebo za 9,95, toť otázka, která tě trápí. Pak máš samozřejmě z ostatního v kebuli eintopf.

Arab 12.9.2006 10:15

Re: Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

Blbe.

mig 12.9.2006 10:04

Re: Soudruhu StandoT

:-DOno se nemohlo a nemůže pořád.  Jenže Bublan to prostě nedodržoval. Já se snad z Vašeho údivu picnu.

Vlali 12.9.2006 10:02

Re: Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

přestaňte už s tím otravovat!

Mirek Šejna 12.9.2006 9:49

Soudruhu Fredy

nějak se mi popletl autor. Tímto se StandoviT omlouvám.

Mirek Šejna 12.9.2006 9:47

Re: Re: Re: StandoT

A jéje, opět jeden noblesní, slušný a obsáhlý komentář pravicového inteligenta.

Mirek Šejna 12.9.2006 9:43

Soudruhu StandoT

To je zvláštní, že najednou víte, že Langer nemůže dát pokyn. Když vládli socani, tak se to tady jen hemžilo pravicovými žvásty o tom, že Bublan pokyny dává. Jak to, že Bublan mohl a Langer najednou nemůže? To se v létě změnil nějaký kompetenční zákon?

marscha 12.9.2006 9:43

Slonková a Kmenta nejsou žádní idioti ani manipulátoři, aby se nechali do nějakého spiknutí zatáhnout

No nevím,  minimálně podezřelá je aktivita Slonkové v kauze Srba, která nyní po čase vypadá trochu jinak. K propuštění pana Srby z kriminálu došlo za téměř dokonalého nezájmu pravicových novinářských manipulátorů.

PROROK ELIÁŠ 12.9.2006 9:36

AUTORE

 Urážkou policie by měla být přítomnost páně Langera v ministerské funkci....Ten zdá se stále není schopen odloučit se od svého retichu a jeho výroky a konání to dosvědčují.....

Mirek Šejna 12.9.2006 9:34

soudruhu StandoT

tak to jste tu Kubiceho zprávu špatně četl, soudruhu, když Vám ta informace, že Paroubek měl mít k dispozici nezletilou na jachtě svého známého, unikla. Nejspíš Vám uniklo i to, že Paroubek měl prý údajně objednat u podsvětí vraždu Tvrdíka a Grosse. I takévéto perly v tom Kubiceho materiálu byly. A přesto jste mu slepě věřili Vy i Váňuška Langer.

loula 12.9.2006 9:28

Re: Re: Re: To je manipulace nejhoršího druhu....

Omlouvám se, popletl jsem to, skutečně máte pravdu A implikuje B, a často je používá nesprávný závěr  nonA implikuje nonB.

SKEPTYK 12.9.2006 9:26

Re: Re: StandoT

šejna nemusí svítit, září rudě, i když má na hlavě pytel ;-€

JE 12.9.2006 9:24

Re: Re: To je manipulace nejhoršího druhu....

Ta manipulace je v tom tvrzení, že A implikuje B, které onen manipulátor nijak nedokáže. Pouze dokaže, že B neplatí a dovozuje, že pak nemůže platit A. Tento postup už by byl logicky v pořádku, pokud by ovšem platila ona nedokázaná implikace. A V TOM je podle mého skromného mínění ta manipulace.

Fredy 12.9.2006 9:21

Re: StandoT

Jen dvě drobnosti soudruhu.

1) Pedofila ze sebe udělal Paroubek sám. Ve zprávě nic takového není. Pouze informace o tom, že na nějaké jachtě pro něj byla připravena osoba nezletilá. Nic o tom, že ji využil, či zneužil.

2) Langer nemůže dát pokyn k nějakému trestnímu stíhání.

Rosviť, pokud je to ještě možné.

JE 12.9.2006 9:16

Re: Re: To je manipulace nejhoršího druhu....

No já nevím, ale jestliže A implikuje B, pak je to skutečně ekvivalentní tomu, že non B implikuje non A. Ovšem neplatí, že B implikuje A.

Ben. 12.9.2006 9:09

Autor je známý.

Na Virtually.cz to přesně a jasně popsal pan Hass. Není co dodat.

Mirek Šejna 12.9.2006 9:06

StandoT

to jsem rád, že vy, naši pravicoví spolubčané jste najednou tak opatrní a nevěříte každému blábolu. V době kauzy Kubice 1 jste slepě věřili i tomu, že Paroubek je pedofil a že si najal vraha na Mrázka. Já teda zas pořád nemohu pochopit, jak je možné, že novopečený ministr Váňa Langer (který se, jak sám řekl, už 10 let intenzivně připravuje na tuto funkci) ještě dodnes nedal pokyn k trestnímu stíhání Puchejře-pedofila a mafiána. Vždyť přece zpravu od důvěryhodného plukovníka Kubiceho četl Langer jako jeden z prvních, pak prohlásil, že Kubicemu věří a navíc má dnes pravomoc dát k trestnímu stíhání politické krytí.

SKEPTYK 12.9.2006 9:02

Dokument ze všeho nejvíc připomíná někdejší dezinformační zprávy sovětské KGB.

Prosím neurážet tuto instituci, ta by takovou hovadinu nikdy  do oběhu nepustila. Autor by u nich neprošel ani přijímacím pohovorem. A takový nám vládl a vyhrožuje, že se vrátí! Rv

StandaT 12.9.2006 8:41

Já v tom nevidím Kubice II, ani Olovo II ale Paroubek I

Já v tom nevidím Kubice II, ani Olovo II ale Paroubek I

Jediný dojem, který jsem si po přečtení "dokumentu" odnesl, je ten, že má za cíl poškodit profesionální jméno několika novinářů, které v SocDem považují za osinu v zadku.

Taky několik variant od samotného Paroubka, jak k dokumentu přišel, ukazuje na naprosotu nevěrohodnost hlavního aktéra této divadelní etudy.

Mirek Šejna 12.9.2006 8:34

Fauste,

v Kubice 1 byly zase všechny "zaručené zprávy" komentovány komentářem, že se jedná o neprověřené informace z podsvětí. Žádné důkazy v materiálu nebyly. No a přesto si nevzpomínám, že byste na to tehdy nějak upozorňoval, jako upozorňujete dnes. Asi se Vám ten materiál č.1 líbil. Jsem rád, že dnes už zas umíte číst mezi řádky a že předvolební slepota Vás opustila.

Mirek Šejna 12.9.2006 8:29

Pane Spurný

jistěže máte pravdu. Kubice 2 je určitě provokace a dokonce bych si troufal tvrdit, že si to objednal sám ex-premiér. Ovšem kvalita materiálu je podobná, jako Kubice 1. A zatímco při Kubice 1 jste Vy a váš časopis taktně mlčeli a tvrdili jste, že na tom je určitě cosi pravdivého (bodejď  by ne, když to bylo 4 dny před volbami a Paroubka bylo nutné zničit), dnes už víte předem, že Kubice 2 je podvrh. Chtělo by to měřit stejným metrem, pane Spurný. Nakonec doufám, že jako správní investigativci budete tvrdě tlačit na vinisterstvo vnitra, aby Kubice 1 byla urychleně vyřešena. Zatím je nějak podezřele dlouho klid a ani soudruh Langer s vyšetřováním nepospíchá. Pro něj je teď důležitější dělat personální změny, než dát příkaz na okamžité vyšetření zprávy, která dost ovlivnila volby.

Faust 12.9.2006 8:28

Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

1)      Předsedou vlády je Topolánek,  který se neumí dohodnout ani se svou ženou, zatímco před tím tam seděl Paroubek, který se uměl dohodnout s každým (a to i s komunisty a s Marťany)…

2)      Ministrem vnitra je Langer, který všechno co ví, za tepla hnedka vyžvaní novinářům, zatímco předtím tam seděl Bublan, který dodnes ani necekl, o co šlo v akci Mlýn…

3)      Ministrem financí je Tlustý, který byl kdysi u komunistů, zatímco dosud tam seděl Sobotka, který u nich už brzy skončí…

4)      Ministrem zdravotnictví je Julínek, který jako anesteziolog umí uspávat, zatímco dosud tam seděl Rath, kvůli kterému se v noci budila ze sna půlka národa hrůzou, jak to bude s tou lékařskou péčí….

Pokračování tady: http://blog.lide.cz/johanesdoktorfaust/2006/09/05/150