7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pm 1.3.2007 17:00

novináři??????

Ano je to tak veřejnoprávní televize žádné novináře nemá. Má jenom čteče zpráv nebo lidi typu Drtinová, dříve i Zárubová,  Borek a bez vyjímky všichni další, kteří v tzv. komentovaných „Událostech“ vystupují, zaplať Pán Bůh, už pouze na ČT 2.  Oni si pletou novinařinu s policejním vyšetřováním „tady otázky kladu já“. Exihibice s neustálým skákáním do řeči vyrobí s interwiu takový guláš, že na konci už z diváků nikdo neví o čem vlastně byla řeč, spocený vyslýchaný běží domů a divák s úlevou vypína své TV. Hodně dalších pracovních úspěchů při budování VP TV tzv. sdružení 1000 s.r.o přeji všem soudruhům a milicionářům. Čest práci.  

Sekac 1.3.2007 16:47

Drtinova ma "sve velke prednosti"

zp 1.3.2007 15:03

Přepínám na jiný kanál,

jakmile se na mne začne zubit Drtinová. Nekompetentnost jejích otázek se snáší skutečně těžko. Tázaní se  snaží  odpovídat, místo aby jí a lá Zeman obratem poslali kamsi, kam ve skutečnosti patří. Smutné je, ža tahle osoba exhibuje na veřejnoprávní obrazovce za peníze , jejichž  loupež se politicky korekně nazývá koncesionářskými poplatky.   

milanS 1.3.2007 12:34

ČSSD = Paroubek a 40 šibalů (loupežníků)

Tak jak pomalu vylézají na světlo zvěrstva páchaná za posledních 8 let co byla ČSSD u korýtka, nabývá člověk dojmu, že je to skutečně strana šibalů. Chudák Jirka ....

šašek 1.3.2007 10:34

Chudák Kato,

slouží všem a všichni na něho něco ví. Tak musí sloužit ještě víc, aby i on něco věděl a měl trochu krytá záda. A kté korupci - je přímo byzantská. A nejvíc proti ní křičí ten, kdo dal malý úplatek a konkutence ho přeplatila.

Jan Daniel 1.3.2007 9:46

investigativci

Drtinová je trdlo, známé svým pomalým myšlením a také špatně skrývanou neobejktivitou a předpojatostí. Pokud jde o investigavce: abyste Slonkové s Kmentou příliš nekřivdil. Již Woodward a Bernstein byli nastrčení kašpárci, které si někdo vybral aby "odhalili" Watergate, a všechny materiály jim strkal pod nos. No a hoši z toho žijí dodnes, nedávno jsem viděl v knihkupectví české vydání Woodwardovy knihy.

J.Mach 1.3.2007 10:38

Re: investigativci

R^

Malý Aston 1.3.2007 8:56

Ještě počkejme,byl to první díl!

To že Kavan je debil,to víme.Ale on to možná jenom hraje a ještě se můžeme diviti.Já být Paroubkem,tak neřvu.On se může ten Kavan začít i bránit a pomaloučku a potichoučku vytahovat jeden fakt za druhým a já předpokládám,že řadě politiků napříč politickým spektrem se začíná špatně spát.Byl to kšeft za miliardy,nikdo nás nemůže přesvědčit,že z toho někomu něco neukáplo.To jsou prachy,které leží na ulici a postačí jen se ohnout,což našim čestným a upřímným politikům nedělá žádný problém.Ale co když je to další kousek k destabilizaci situace ve Střední Evropě? Není těch skandálů po výměně zlaté vlády socanů a komoušů nějak hodně?:-D

ježek 1.3.2007 9:45

Re: Ještě počkejme,byl to první díl!

Chtěl bych jen věřit, že nejste ani tak hloupý, ani naivní abyste věřil tomu, že podobné praktiky jsou vlastní jen socanům a komančům! Naši politici opravdu spoléhají na krátkou paměť. To ODS už v minulosti předvedla jaká je to "pravicová" strana a "pilíř demokracie". Rejdy a řádění jejích lobbistů a mladých byznysmenů (různí Dalíci atd) v posledních dvou letech jen dokazují, kdo všechno se dnes ohřívá v řadách ODS. Po Velké sametové listopadové revoluci se naše vrcholná politika doslova zanesla grázly, lumpy, hochštaplery a podvodníky. Všechny politické strany byly plánovitě infikovány "bývalými" komanči a StBáky. Jsou šikovně ukryti a zalezlí. A tak na každého, kdo se dostane do vrcholné politiky-něco vědí. Pokud jsou naši politici našimi zaměstnanci(rozuměj: nás občanů-protože jsou velice dobře placeni za svou "práci") pak by už měli dostat výpověď - ale bez zlatého padáku. Zbyde za nimi jen rozkradená a zadlužená země. Naštěstí "žádný strom neroste do nebe" - každý se dočká ! Blíží se rok 2008.

Xaver 1.3.2007 10:16

No, být vámi, pochybuji o své víře...

;-)

Pavel 1.3.2007 10:19

Re: Re: Ještě počkejme,byl to první díl!

Jsem přesvěčen, že i VY, který tvrdí, že nezáleží na politické straně ohledně úplatku, jste si vědom, že patříte do jejich řad.

To že tvrdíte že ne., tak si lžete do kapsy.  Pokud by Vám někdo nabídl 15 tis,- Kč, tak věřím, že ho i udáte. (protože Vás urazil nízkou částkou) ale po Vám nabídne 15 mil. v EURech, tak nelžete, že to nevezmete!!! 

Nevezmete to jedině v tom případě, že Váš majetek bude 15 miliard v EURech.

Pete Brich 1.3.2007 13:59

Ne každý člen ČSSD je šibal.

Ale každý šibal je člen ČSSD - zajímavé, ne?;-)PB

jirka.s. 1.3.2007 17:25

Re: Ne každý člen ČSSD je šibal.

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý ....  stačí?

Radajan 1.3.2007 19:26

Re: Ještě počkejme,byl to první díl!

Milý Astonku, možná že tak za dva roky, pokud tě tvoje žlučovité výtvory neskolí, budeš muset změnit směr výpadů a na to jsem zvědav.

Herakleitos 1.3.2007 21:37

Re: Re: Ještě počkejme,byl to první díl!

Myslím si to také. Opět převleče kabát. Ale my budeme mít smůlu, poněvadž on si změní nick. Má to v povaze, šmejd jeden.

Peta 1.3.2007 8:47

Čeští novináři

Z rozhovorů českých novinářů především v TV mám pocit, že mají připravené otázky, a ty pokládají bez ohledu na to, jak se rozhovor vyvine. A taky že nesledují reportáže uvedené před rozhovorem. Sečteno, podtrženo měli by jít dělat něco jiného!!Ale co?

btw: Všimněte si odkazu na Lidovky vpravo, ten titulek mluví za vše:  'Chtěl jsem vypadat, že toho hodně vím' To asi chtěl i před těmi STBáky

milanS 1.3.2007 12:44

Re: Čeští novináři

Oni totiž neumí naslouchat druhému. Zářným příkladem je právě Drtinová (co že právnička !!!) a Moravec, co nás oblažuje svým "rozhlasovým" TV programem každou neděli. Včera se i Drtinová rděla, když francouzsky mluvícího generálního ředitele KB tlumočila nějaká hvězda, co neuměla ani česky a věty tak chvílemi nedávaly žádný smysl.

M. a m i Z 1.3.2007 8:41

Pane Bláha,

bylo by jistě velmi nemožné obhajovat české novináře, ale cíle, které jste si vybral Vy, jste měl vynechat.

Např.: s tím daňovým přiznáním jste to, jako většina českých politických VIPs nepochopil. Je to způsobeno tím, že zřejmě trpíte kLausovým traumatem (neschopnost rozlišovat čisté a špinavé peníze). Nechte si to někdy vysvětlit.

Ale na té Kavanově aféře je spíše pozoruhodné, že při tom, co z něho ti švédští břídilové dostali, ještě běhá volně. Jsou země, kde by byl odveden v řetízkách. Na každý pád by mu musel být nabídnut program ochrany svědků, ale té upocené šukalky, co se vydává za nejvyšší státní zástupkyni se to očividně netýká. Tím byste se měl zabývat především.

jirka.s. 1.3.2007 17:18

Re: Exote s tečkou!

Pokud jsem si všiml, jak  v článku pana Bláhy, tak na diskuzi, slovo "kLaus" jsem tam nikde nezahlédl, ani nevidím důvod, proč by se zde někde mělo vyskytovat. Tudíž jediný pi/to/mec, který zde trpí jakýmsi kLausovým traumatem musíš být zcela nutně pouze ty. Nutkavě se mi vtírá domněnka, že jsi emigroval zřejmě jenom kvůli panu Klausovi, protože při četnosti zmínek o něm v našich médiích bys zcela nutně musel skončit u Chocholouška. V cizině přece jenom není taková pravděpodobnost, že by jsi se s jeho jménem tak často setkával. A pokud ho vyhledáváš na českých netových stránkách, svědčí to opět pouze o tvé další psychické poruše, a to o masochismu! 

jirka.s. 1.3.2007 17:28

Re: Re: Exote s tečkou!

Omluva!!  ....."by ses"!

LadaHaksna 1.3.2007 21:56

Re: Re: Exote s tečkou!

Proč ta hrubost nutkavej vtírale?

selidka 1.3.2007 8:13

autore

děkuji za článek, obzvláště za zhodnocení českých novinářů. škoda, že si ho přečte relativně málo lidí

Kasandra 1.3.2007 6:58

Že " Kato " je neobyčejný grázl o tom není pochyb..

Ale,předpokládat,že i v případě koupě jiných / amerických / letadel,by se korupce vyhnula i druhé straně - ODS, je neobyčejně naivní .......;-D;-D

ježek 1.3.2007 9:34

Re: Že " Kato " je neobyčejný grázl o tom není pochyb..

Je to tak-a je to velká škoda, že si tuto diskusi přečte jen relativně málo lidí. To by se mělo psát v novinách ! Každý myslící občan této země může sám vidět a posoudit, jaké "poklady" máme v čele našeho státu. Když tomuto grázlovi "Kato" všechny lumpárny a podrazy projdou (a ještě si ho p.Miloš Zeman pochvaloval-jaký je to schopný politik)- pak zbývá už jen jedno : když se takový  živel může tak dlouho pohybovat ve vrcholné politice po "Velké sametové REKORYTARIZACI" pak v našem státu STÁLE fakticky vládnou tajné služby a nejrůznější špioni všeho druhu. Pro slušné politiky není v našem Augiášově chlévě místo. Třeba se za pár let dozvíme i kdo to vlastně byl VK=geniální ekonom !!! Třeba tyto informace odněkud uniknou !

Na závěr lze použít jednoho hesla(kupodivu nadčasového): Lidé (myšleno OBČANÉ) bděte !!!

Bohata 9 1.3.2007 10:54

Mimochodem VK měl maminku ale o tatovi ani slovo.

V základní škole sepisoval kdo nosí a nenosí pionýrský šátek.Kdo byl či nebyl v prvomájovém prúvodu či 7.listopadu a možná že i nějaké jiné neškodné informace.Hlavně bych rád věděl kdo byl tatínek tohoto tvárného chlapce.Jsem o dva roky starší než on a vím jak to tehdy všechno bylo na vesnici i v maloměstě.

karlos2502 1.3.2007 11:40

Re: Re: Že " Kato " je neobyčejný grázl o tom není pochyb..

Přání je otcem myšlenky.Proč do toho stále zathujete V.K.Ten snad s Gripeny nemá nic společného a ODS kata odmítla jako min. zahraniči.

Josef 1.3.2007 5:25

Kato

Myslím, že tvrzení mentálně postiženého jedince se nemusí brát až tak vážně.

?? 1.3.2007 5:51

Re: Kato - no nevím :

Děti a blázni mluví pravdu !!

Lucius 1.3.2007 6:31

Re: Re: Kato - no nevím :

Jsem toho názoru,že nikoliv blázen nebo dítě, ale excelentní lotr!!!!!!

Thomaso peterka_josef.vollny.c 1.3.2007 22:46

Re: Re: Re: Kato - no nevím :

:-D Zásadně neslouhlasím že Kato je lotr poze jeden z mnoha šibalů.