23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Zlobil 11.11.2010 9:56

Jyrka Paroubek nazval Jelínka NEMRCOUCHEM :-))))

 "B. Sobotka přece musí vědět, že např. z modernizace Masarykovy demokratické akademie (MDA) a její přeměny na sociálně demokratické CEVRO nebude nic, pokud jí dál budou spravovat organizačně neschopní nemrcouchové typu L. Jelínka."

F. Doušek 11.11.2010 11:07

Re: Jyrka Paroubek nazval Jelínka NEMRCOUCHEM :-))))

Tam asi Jirka Paroubek přednášet studentům také nebude.

Z. Rychlý 10.11.2010 22:26

Má pravdu, ale otočit tanker je nemožné

Málokdy jsem s panem Jelínkem souhlasil. Tentokrát má podle mne pravdu - programy jsou pro partajníky i voliče sepisovány na toaletním papíru. Má pravdu i v tom nevyřčeném, že lídři Nečas a Sobotka jsou jen maskoti. Odpouštím mu tedy i tu větu, že Sobotka je "vnímán jako slušný ...". Jako příznivec socanů to tak vidět může, ale já to vidím jinak.

M. Prokop 10.11.2010 12:43

Bohuslav Sobotka,

tento zapálený Brož-Poledne, může přivést jen fanatiky nebo vyžírky.

P. Hofman 10.11.2010 11:43

ZOO ODS-ČSSD

Pan Lukáš Jelínek není levicový publicista, ale levicový nadšenec, jemuž nedělá problém napsat i do očí bijící kraviny. Je na něm ale sympatické jedno, že naprosto otevřeně kope za ČSSD. To je fér.

Zaujala mně jeho myšlenka, že (kopíruji z článku) "Nečas a Sobotka jsou vnímáni jako lídři poctiví a slušní. Prostě ideální do nasvícené výkladní skříně." Ta první věta je skutečně úsměvná, ale ta druhá naopak velmi inspirující. Místo: nejlépe OD May, Kotva či jiné nákupní centrum. Obsazení vedlejší výkladní skříně: nejlépe gorila Kijivu se svými třemi potomky Tatu, Moja a to třetí, jehož jméno, bohužel, neznám.

Prosím moc, aby atrakce byla putovní.

M. Prokop 10.11.2010 12:44

Re: ZOO ODS-ČSSD

O poctivosti a slušnosti ČSOBotky bych se raději nerozepisoval. Měl příležitost to prokázat, nevyužil ji.

J. Šimek 10.11.2010 11:21

Autor se zbláznil.

Paroubkovu nejen rétorickou kopii  - Sobotku - vnímá jako slušného a poctivého lídra.

Má smysl ještě něco od tohoto autora číst ?

K. Janyška 10.11.2010 8:58

Kajan

Nemocí velkých stran, malých stran i ostaních lidí je jejich hloupost ! Slouží jinému světu, než který reálně existuje ! Snaží se ten jedině možný rozbít a nahradit ho tím svým, vymyšleným ! Ale to nejde ! 

Jen v hlavách Jelínků a spol ! Dzp.

J. Urban 10.11.2010 7:27

Analýza do značné míry

trefná, jen ta čssd ani tak nemá míň kmotrů, jako jsou spíš na nižší intelektuální úrovni. Ale třeba takového Jančíka si může za kmotra počítat jak ods tak čssd.

J. Chládek 10.11.2010 6:58

Idaelista

Pan Nečas a idealista, nejste pane autore marod? Člověk, který dvacet let v prostředí politiky tak špinavé jak jií dělala ODS(viz poslední volbu prezidenta) a idealista? Na jednou se z hromady korupčního hnoje vynoří neposkvrněné početí a začne dělat politiku rozpočtové odpovědnosti a boje proti korupci. To fakt nemá cenu číst, političtí recykláti ve službách pracháčů, si rozdělují poslední zbytky státu, likvidují zdravotnictví, školství a důchodové fondy a on je to vlastně idealismus.

R. Sedláček 10.11.2010 4:06

To je škvár !!!!!!

Nedočetl jsem. Bohudík. Když jsem se dostal k odstavci, kde tento píšící socan popisuje Sobotku jako slušného, tvořivého atd. člověka ( dokonce jej tak prý vnímáme my????) tak mi smíchy zalily slzy oči a nemohl jsem dál. Pokud je článek i dále stejná sranda, tak mohu jen litovat.

R. Tichý 10.11.2010 11:50

Re: To je škvár !!!!!!

Já jsem dočetl, ale popis Sobotky, jako slušného člověka mě zarazil, rozesmál a urazil. Vždyť on se ani nezastyděl, když ho chytli, kterak si platí bydlení z poslaneckých náhrad na činnosti spojené s prací v parlamentu.