16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Haf 10.5.2006 20:03

To je volba !!!

Lídr SNK-ED Lbc kraje Hartman byl ještě v r.93 členem KSČ, jako místostarosta prosazoval určité firmy v obci a vytvářel korupční prostředí. Dnes je největším cílem této strany boj s korupcí na všech úrovních veřejné a státní správy !!!! Říká se tomu tuším   zloděj volá, chyťte ...

Zeleniec jistě nic nevěděl o kontě ODS ve šwajcu, narodil se v Rusku, tam konta nemaj. Bratr byl v Polsku odhalen jako agent KGB....           To je prosím další pravicová strana !!!!!

pařez 10.5.2006 21:24

Re: To je volba !!!

ty bolševické podpásovky stran Zielencova rodiště a rodiny si odpusť!!! ;-€

pařez 10.5.2006 18:50

Trapný populismus

imunita poslance má svůj význam, který však lze docenit až v politicky neklidné době. To ale někteří politici v honbě za hlasy asi nedovedou pochopit. Alespoň je vidět, nakolik jim skutečně záleží na demokracii.

Insider 10.5.2006 11:07

Zbytečně si děláte škodu madam

Imunita omezena, zelení na cestě do Parlamentu a vám zbývá jediné: Vykašlat se na kampaň a šetřit peníze. Ve chvíli, kdy se zelení vyšvihli v průzkumech nad 5%, začala trudná cesta všech dalších "malých" uchazečů do zapomenutí. Zelení pozbírají všechny protestní hlasy a vám zůstanou jen oči pro pláč.

AAA 10.5.2006 10:08

Pravda, poslenecka imunita uz potreba neni

KSCSSD si stejne prohlasuje co chce 111 hlasy, takze nepotrebuje nepohodlnou opozici uklidit ve vhodnou chvili treba predvedenim kvuli dopravnimu prestupku...

Jura Jurax 10.5.2006 9:56

Jojo, a ten pošetilec, co uvěří, nechť vyhledá specializovanou lékařskou pomoc

Ono je to stejné, jako když si naši zákonodárcové (nejspíš pečlivě připraveným) nedopatřením zvýšili výplaty, zadušovali se jako jeden muž i žena, že to neprodleně napraví, a pilně na oné nápravě pracujíce zvýšili si přitom plat ještě dvakrát. Ovšem vždy si to náležitě zdůvodnili.

Existuje v tomto státě někdo, kdo by byť jen na okamžik uvěřil, že si naši volení zastupičové sami omezí imunitu? Zejména, když o tom politikové bohapustě, leč hlasitě žvaní před volbami?

Malý Aston 10.5.2006 9:44

A je to jasné, ne Kalousek ale Evropští demokraté

Tak mi spadl kámen ze srdce,již je nemusím volit,oni již svůj program splnili.Pánové a dámy,i neparlamentní strany mohou pomocí stran parlamentních prosadit změny.Do voleb je ještě čas,co tak něco prosadit z programu strany Cibulky?

OBČAN XY 10.5.2006 18:34

Re: A je to jasné, ne Kalousek ale Evropští demokraté

 Skutečností ovšem je, že z programu Pravého Bloku a nakonec i z rétoriky, kterou Petr Cibulka používá čerpají jiné politické strany i jednotlivci v politice činní.....  WWW.CIBULKA.NET

Vlali 10.5.2006 7:31

máme přeci pojistku

Poslanci v předvolebním bláznění si sice omezili imunitu ale nebojte se senát je pojistkou on to nedovolí. Do senátu jsou volby až na podzim to už se zapomene.

Ladislav N. 10.5.2006 2:22

No vida, jak tahle strana rychle plní své sliby! :-D Co bylo včera přáním, dnes je skutečností. :-P

Sněmovna je pro omezení imunity

;-)Poslanci si po letech omezili doživotní imunitu

;-D

huhu 10.5.2006 0:19

opuštění a vypuštění...

ještě před pár měsíci favorité volebního putujícího stáda pravda lásky. Až Havel zjistil že byl vždy nazelenalý (asi z chlastu a kouření) a zavelel k podpoře "nového poctivce" Bursíka, Uhla, Jacques-Pajerové a další sbírky neuspěšných recyklátů ze všech možnýc stran včetně sládkovců...Tihle mouřeníni mohou jít...:-P

Zajic 10.5.2006 4:15

Re: Nejaky pablb se se znackou huhu se vyskytoval dnes na lidovkach

Jste to vy? V tom pripade srdecny "opici pozdrav" (Y)  ;-D