8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Neléčené nemoci stran

Sociální demokraté odkládali složité léčení své nemoci nezdravě dlouho, až choroba přešla do chronického stádia. Její projevy jsou, pravda, momentálně za cenu velkých bolestí a ztrát potlačeny, ale kdykoli mohou propuknout znovu a silněji

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Kyselka 21.11.2013 17:05

Jedeme dál !

Pane Kopecký - Vy jste veselá kopa ! Takhle jadrně tu volební show málokdo zhodnotil. ODS zvolila rádoby vtipně populistickou propagaci. No, nevyšlo to. Příště to bude lepší.

P. Schuster 21.11.2013 12:06

Opozice

Pokud si dobře pamatuji, tak ODS jednou byla také na 8%. Nic se neděje, jak říkal Václav Klaus, ODS potřebuje být minimálně čtyři roky v opozici. Jenom si nejsem jist, jestli se vůbec podaří sestavit vládu a pak ji nějaký čas udržet. Nové rychlé předčasné volby, to by byl hřebíček do rakve jak ODS, tak i ČSSD.

Z. Švrček 21.11.2013 12:38

Re: Opozice

Pravda, avšak ono jen být v opozici nestačí. Koukněmež se na ČSSD - jsou v opozici od roku 2006 a nebylo jim to moc platné. ODS se musí vrátit zpět k původním stanovám, nezapleveleným lety stranického účelového kutilství, nemusí vymýšlet nový program, stačí mírně oprášit takzvané Poděbradské artikuly, které jsou stále platnou esencí programu pravicového subjektu. Musí si uvědomit, že bezbřehý pragmatismus a technologie moci vytěsnily pravicový ideový náboj a starost o zájmy svých voličů. Jediné, co bude potíž najít, je charismatický, tvrdý, relevantně vzdělaný a nekonečně pracovitý člověk v čele. Je to hodně práce a od minulého brněnského kongresu strany, kde byly nešvary i jejich nositelé již notoricky známí, byl promarněn celý rok.

P. Lenc 21.11.2013 8:53

Oh

velký blábolisto, co jsme provedli, že nás tak trestáš.