29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

POLITIKA: Nejsem si jist …

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 27.11.2006 8:54

Všeho moc škodí..

Pan doktor Novák má tendenci vyjadřovat se i k otázkám, jimž vůbec nerozumí. Jeho estétsko-moralistní soudy byly ještě jakž takž snesitelné, pokud vycházejí ve Zdravotnických novinách a týkají se rezortu. Jinak je to naprostý mimoň a není divu, že se s ním na pracovišti rozloučili. Tentokráte se věnuje i romské otázce (ve Vsetíně pravděpodobně v životě nebyl) a jeho soudy připomínají úsměvnou historku, kdy tehdejší prezident Havel přijel Mercedesem s kolonou ochranky a žurnalistů se pohoršovat na plotem v Matiční ulici, aby se poté co pronesl několik hlubokých úvah vrátil do příjemného soukromí vily na Ořechovce.

Quin 27.11.2006 8:49

Pane autore,

pokládáte snad za lůzu oněch 95% hlasujících, kteří ve včerejších Událostech souhlasili, že Čunkovo řešení nebylo rasistické? Jestliže jste lékař, zajeďte do Vsetína, navštivte polikliniku a zkuste najít jediného sympatizanta pro svoje kázání u zdejších zdravotníků. Jinak Vaše řeč zůstane jen povzneseným žvaněním od psacího stolu. 

Posledních 60 let se situace Romů řeší ( a nadále bude řešit) pozitivní diskriminací, jde jen o to, jaký přístup zvolit. Ten Čunkův evidentně zdejším pseudointelektuálům nevoní, ale sami se nikdy na nic efektivního nezmohou.

jerry 27.11.2006 7:49

Re: Další chytrák

Čtu zdravotnické noviny, autora znám.Jeho problémem je, že necítí potřebu se vyjadřovat jen k věcem ,kterým rozumí -tj. zdravotnictví : s Emmerovou,Pohankou a Rathem to vystihl dobře, ale také k věcem, kterým nerozumí-tj. k Čunkovi a Vsetínu.Přitom je neurolog a chtěl bych ho vidět, jak by se mu pracovalo na vsetínské poliklinice v sousedství cikánského baráku. Typická pražská přezíravost.

JW 27.11.2006 1:09

Další chytrák

Další chytrák, který ví, že to, co Čunek udělal s Romy a ostatními neplatiči nájmu ve Vsetíně, je spatné. O tom už byla popsána hora papíru. Kdy konečně  někdo z těch chytrých, kritiků přijde s nápadem, jako to dělat dobře? Tedy s účinným nápadem, ne s knížecími radami, kterých rozdávají spoustu!

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 27.11.2006 0:32

?

Lékař je povolání, kdežto poslanecký mandát je dočasná veřejná funkce.

To tvrdite vy, ale vi to ti poslanci? ;-)