14.6.2024 | Svátek má Roland


Diskuse k článku

POLITIKA: Nejlegračnější hláška

Ve středu večer jsem slyšela nejlegračnější hlášku posledního týdne, které jsem se vydržela řehnit ještě dalších třicet minut. To když ve zprávách nová ministryně pro místní rozvoj s vážnou tváří upozornila, že pěkně prosím disponuje státnicí ze statistiky, a tudíž musíme být všichni na pozoru, neb z toho plyne, že číslům vážně rozumí. Řeknu vám: V tu chvíli mě paní ministryně začala upřímně zajímat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ť. Mráček 13.10.2014 9:43

Re: Hmmm

Ať si to holky rozdají na molu a uvidíme.

P. Švejnoch 13.10.2014 9:59

Re: Hmmm

Milý pane Lenci, z toho, že reagujete na příspěvek o vtipnosti, který navíc není určen Vám, soudím, že polemizovat s mou reakcí na Váš příspěvek výše nejste schopen.

A, líběj odpustit, ale Váš názor, zda jsem pochopil článek či nikoli, pro mne není rozhodující - stejně tak jako Váš názor na mé eventuální křupanství.

Jste-li schopen vyvrátit moje tvrzení, že autorka trvá na tom, že ministr musí mít vysokou školu, račte tak učinit pod mou odpovědí, kde z článku pí. Šichtařové cituji. Tady je to takříkajíc k hovnu. ;-)

P. Lenc 13.10.2014 13:00

Re: Hmmm

Díky za vaši reakci, jde vidět, že jste opravdu na úrovni.

P. Švejnoch 13.10.2014 13:27

Re: Hmmm

Bylo by lépe, kdybyste se méně staral o mou úroveň, ale o to větší snahu směřoval k pochopení psaného textu, milý pane Lenci...

Nějaká věcná polemika nebude? ... Že se ptám, viďte... :-)