16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E. Bel 10.12.2010 16:44

Re: John je trapný.

Mně spíše příjde nepochopitelné chování pana Martinů, který se zuby nehty drží svého místa a není mu trapné obcházet kdekoho, jen aby nemusel odejít. To na mě opravdu nedělá dojem čestného a způsobilého policejního prezidenta.

K. Lhoták 10.12.2010 15:07

Já si myslím ...

Nečas rozhodně nechce svou vládu zdiskreditovat, takže přestože asi nebude úplně rád Martinů bude muset odstoupit. pokud tedy Nečas nechce z jednoho ze svých ministrů udělat blbce.

Nehledě na to, že Martinů podle mě namá na postu policejního prezidenta co dělat. Chodil informovat politiky o probíhajících kauzách, za jeho prezidentování policie nepřinesla žádné ohromující výsledky. Takže se ani není čemu divit, že ho ministr chce vyměnit, já bych to udělal taky, protože bych kolem sebe chtěl loajální lidi. Ale na druhou stranu chápu, že je hodně lidí, komu asi jde Martinů na ruku a tí se budou všemi silami snažit, aby vydržel.

J. Kašpar 10.12.2010 10:45

John je trapný.

Přál bych si, aby p. John rezignoval. Mám za to, že Věci veřejné ho obětují, aby se jajich ministři udrželi u korýtek. Možná i mnoho jejich poslanců ma nějaké koryto, o ktaeréby v opozici přišlo.

T. Pansky 10.12.2010 1:58

Rad ctu komentare pana Jemelika. Dekuji ... Dnes mam snad jiny uhel ...

... pohledu.  Osobne nechapu jednani pana Johna - na odvolani pana Martinu se nepripravil (neprojednal s predsedou vlady) a neni ochoten verejnosti prozradit vsechny body vedouci k navrzeni na Martinovo odvolani, pritom podpora verejnosti je velmi dulezita !!!.  To se samozrejme obraci proti Johnovi samotnemu.  Vstup prezidenta VK na toto kolbiste ale muze mit zakulisni podhoubi - VK byl vzdy pro velkou koalici ODS-CSSD a proti by nebyl ani nyni.  TOP prerostla ODS pres hlavu - odsun do opozice by to mozna mohl zvratit.  Necas nema v ODS tak velkou silu a ja predpokladam, ze mnoho vlivnych lidi v ODS by se rado vratilo k letum koalice ("opozicni smlouvy") s CSSD, ktera pro ne byla tak stedra.  ...  Ceska media jsou skutecne velmi impotentni.   Tady se skutecne nabizi mnoho otazek pro dobre novinare, ale nase ceske post-komunisticke prostredi je neni schopno vychovat.  top0625top@hotmail.com